Újrakezdés, de csak módjával, nehogy a hirtelen min?ség megártson ;)
Extrém baromfihúsbolt Van virslink, b?rös, vegyes:
verebes-vörösbegyes!
Értelmiségi földmunkásaim sem képesek csodákra Kubikosaim habár tanárok,
holnapra nem lesz a határban árok.
A bakonyi község régimódi lakossága nem nézi jó szemmel, hogy leányod v?legénye meszelt arccal, a KFT zenéjére mondja ki az igent Konzervatív Városl?d:
nem arat a laáros v?d.
Az ellátótiszt bosszút áll a frizuráját kigúnyoló bakán Hogy a raktárban zéró gyalásó?
Majd ás kézzel a sérógyalázó!
A cseh zenekarban nem tolerálják a sunnyogó klarinétost Mihelyt felt?nik ritka fújása,
kezdetét veszi Jitka fúrása.
Romániai belügy, anno A tipikus hekusszívás:
hajnal négykor szekus hívás.
Indiai isten az állatokat dolgoztatja maga helyett A medencében Siva lubickol,
miközben a liba suvickol.
CSABEE: Hát a rímszám ellenére nem tucatárut tettél elénk. Kedvencem az egri nős, bár nem elég perverz.:)
klogg: Ezt a Tom Hanks-et már biztos ellőték amerikai kecskézők!:))
Egyébként meg Danszink szerintem folyamatosan nyomja ide az obszcén sorait, de egy direkt rá specializálódott, erős idegzető moderátor-team még időben kigyomlálja őket.:)
A Számkivetett c. filmjét látva egy "Isaura-szindrómában" szenvedő, gazdag néző felajánlotta a főszereplő színésznek házai egyikét. Ő így válaszolt: "I don't need a home, thanks.
I have one. Bye, Tom Hanks.
A ráérős székely beugrott egy kicsit az állatpiacra Mikor elmentél, zöldellt a rét, most már havas, Áron!
Egész eddig voltál a marhavásáron??!!
Korrupt bokszoló (köll a pénz az lakásfelújításhoz, na) Nála megvehető a bunyó kilóra,
ablakát ebből cseréli bukó-nyílóra.
Az egykoron kitüntetett veterán lázas beteg, s pénzzavarán csak a zaci segít Drágák a gyógyszerek! - morog, míg méri hőmérsékletét Ben,
ezért vannak már az ékszerek s a hős-érmék letétben...
Kártyázás a feltalálóval, aki, ha győz, különösen fejezi ki örömét Ezt a partit ha Watt nyeri,
magát biztos hanyattveri!
A tüzelőt eddig nevelőm hozta, de ennek most sajnos vége Nem hoz már a gyám szenet:
őt viszi a gyászmenet...
Zola házi videója Lejátssza a Panasonic,
ahogyan a Nana szopik.
(elnézést:-)
Bankrablás Fegyverrel bankba egy férfi ront:
"Zsákomba rogyásig fér forint!"
A gazdára munka közben jött rá a nagydolog Kiment a mezőre, csak kaszálni akart,
majd leguggolt, s kezde kakálni a szart.
Ui.: Fasirt, ókorijaid igazán remekek:-)))
és illesse dicséret a többieket is: grat!!
OFF
Szerintem van itthon minden. Mint írtam: én vagyok tudatlan. Egyszer már láttam, hogyan kell csomagolni, előbb-utóbb megtanulom. /Igazából azt cikibb lett volna bevallani, hogy lusta vagyok keresgélni:-)/
ON
Nagyon régen láttam már lopós rímet, de ha jobban érzed magadat a penitencia lerovása után, akkor sem kell túlzásba vinni. Persze, hogy csak az ősszülőké a kopirájt.
Köszönöm! Kénytelen vagyok kontroll nélkül beírkálni, mert az adatbázisodhoz nem tudok hozzáférni.
Erről a kettőről nagyon gyanítottam, hogy nem az én gyermekem: akkor most mindegyik szülőnek jövök eggyel, vagy az első ismétlést már elintézték egymás közt?:-)