Keresés

Részletes keresés

Tonio 2.0 Creative Commons License 2022.01.17 -1 0 941

Szerintem az a logika mögötte, hogy az izlandiak minél kevesebbet pihenhessenek.

Egyébként meg nagyjából tök mindegy, így is-úgy is nyernünk kell, annyi a különbség, hogy nem 1, hanem 2 góllal kellene minimum.

Előzmény: Rebounding Delp (940)
Rebounding Delp Creative Commons License 2022.01.17 0 0 940

Ufff....

Mi volt az ok? Azt tudjuk?

Előzmény: Fradista Utazó (939)
Fradista Utazó Creative Commons License 2022.01.17 0 2 939

Kifejezetten a magyar szövetség kérte, hogy 18 órakor legyen a magyar meccs. Tehát a sportdimplomáciánk ez esetben tökéletesen működött.

Előzmény: Rebounding Delp (938)
Rebounding Delp Creative Commons License 2022.01.17 0 0 938

Egyébként ezt sem értem, hogy a fene nagy sportdiplomáciánk hivatkozva legalább a tévétársaságokra (ahogy a skandinávok is teszik) miért nem lépett, hogy legalább az utolsó meccsünk a holland-portugál után kezdődjön 20.30-kor?! Így dekára tudtuk volna, hogy mi mennyire elég és a portugálok sem szarnak bele, ha éppen mi győzünk.

Előzmény: Bamberg58 (936)
van_Persil Creative Commons License 2022.01.17 -17 0 937

Nem valószínüleg, hanem biztosan, ugyanis a bálnagyilkolóknak +9, a felvidéieknek -10, az orosz szövetség csapatának +1 a jelenlegi gólkülönbsége. A bálnagyilkolóknak legalább annyi pontot kell szerezniük a litvánok ellen, mint a felvidékieknek az orosz szövetség csapata ellen.

Előzmény: birka_zoli (935)
Bamberg58 Creative Commons License 2022.01.17 0 0 936

https://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-eb-a-portugal-kapitany-szerint-nem-erdemeltek-ilyen-befejezest-2871129

Sokszor megkérdezem magamtól, hogy mire lehetnénk képesek ezen az Európa-bajnokságon, ha teljes kerettel végig tudtuk volna csinálni az alapozást. Izlandtól négy, Magyarországtól egy góllal kaptunk ki, pedig előtte nem is játszottunk együtt, s az edzéseket is csoportokban végeztük el. Mindenki karanténban volt, háromfős csoportokban tudtunk csak gyakorolni, hogy valamennyire formában maradjanak a játékosok.”

Reméljük, Izland megnyeri minden mérkőzését, míg mi úgy győzünk Hollandia ellen, hogy az elég legyen a továbbjutáshoz. A végsőkig fogunk küzdeni!”

birka_zoli Creative Commons License 2022.01.17 0 0 935

A hat csoportból csak a GER-POL-os D csoport a tét nélküli, ill. nem tudom, de valószínűleg a RUS-SVK-on nem lehet olyan eredményt összehozni, h kigolyózzák a Norvégokat.

Tényleg, az oroszok jönnek megint fel, v a norgék arcoskodták el azon túl, h ott is sok a hiányzó(?)?

birka_zoli Creative Commons License 2022.01.17 0 0 934

Sziasztok, minden segítségre szükség lesz, a közönségtól megkapták, még, ha ez is a rosszabb teljesítmény egyik oka, a túl nagy elvárás.

A veszőparipám, h a rendezőnek elvileg járnia kellene vmi 'kedvezménynek', a fújásban eddig nem kaptuk meg.

De most e szempontból nem is baj, h mienk az első meccs, legalább ha még menthető lesz a helyzet, ha netán nem nyernénk, v nem úgy, de még vmi esély akadna a másik meccs alakulásával, akkor tudják mit kell majd tenni.

Ugyanakkor meg szomorú, h ilyenekben is kell egyáltalán gondolkodni.

Amúgy mi választottuk ezt a csoportot, v ezt dobta a gép?

Nem néztem meg, de érzésre itt voltak a legszorosabb meccsek eddig.

Bamberg58 Creative Commons License 2022.01.17 0 0 933
Bamberg58 Creative Commons License 2022.01.17 0 0 932

https://www.digisport.hu/52126/tizes-skalan-oetoest-adna-a-valogatottnak-a-vedekezes-bizonytalan

Vass Sándor korábbi szövetségi kapitány volt Puskás Artúr műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

videkiman Creative Commons License 2022.01.17 0 0 931

Hátul őt is ugyanúgy szívatnák. Én nem látom a helyét a csapatban, védekezni nem tud, támadásban messze nem annyira extra még a legjobb formájában sem, hogy kiszorítsa Szita, Bodó, Ligetvári hármast.

Előzmény: gerg0 (928)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2022.01.17 0 0 930

Azt látom, hogy apró örökmozgók szívatják szét hatalmas lépegetőinket.

hetigeci :D

Előzmény: gerg0 (928)
Peppo vagyok Creative Commons License 2022.01.17 -1 0 929

Igen, volt, amit hamar ellőttünk, ők meg 30-40 mp-ig csinálták a semmit, passzív nélkül. Így jött ki ez a szám.

Előzmény: Fradista Utazó (919)
gerg0 Creative Commons License 2022.01.17 -1 2 928

Egyébként csak nekem hiányzik Nagy Bence a csapatból? Egy dinamikusabb átlövőre nagy szükség volna, nem csak olyanokra, akiknek 5 méteres akadálymentes felszállópályára van szükségük. Hozzáteszem nem tudom Bence milyen formában van.

Azt látom, hogy apró örökmozgók szívatják szét hatalmas lépegetőinket.

gerg0 Creative Commons License 2022.01.17 0 0 927

Volt olyan statisztika, azt hiszem Dominikról írták ki, hogy mennyit futott. Valamivel 3 Km felett. Ez nem olyan nagyon sok, bár kétségtelenül sok (kéne legyen) az oldalazó, nem előre irányuló mozgás is.

Illetve a legnagyobb ugrás is kb. 70+ cm volt.

Süni2 Creative Commons License 2022.01.17 0 0 926

Marcinak volt még egy (vagy két?) szabadra visszafújt védése, amit nem írnak be a stat.-ba. Gondolom, Mikleré sincs benn, ami után Máthé érvénytelenített egész pályás gólt lőtt, majd Topic-ot kiszórták.

Előzmény: birka_zoli (925)
birka_zoli Creative Commons License 2022.01.17 0 0 925

Pedig sajnos csak a végén két rossz Szita lövés, Máthé hetese, és az elején is volt pár védésük, Érzésre Marci többet fogott.

Előzmény: Süni2 (922)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2022.01.17 0 0 924

kar

Előzmény: Fradista Utazó (923)
Fradista Utazó Creative Commons License 2022.01.17 0 0 923

Nem. Majd csak az EB után egy összefoglaló értékelést. 

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (920)
Süni2 Creative Commons License 2022.01.17 0 0 922

Az 5 + 6 stimmelhet, de a portugál kapusok részéről alig rémlik védés.

Előzmény: Rebounding Delp (921)
Rebounding Delp Creative Commons License 2022.01.17 0 0 921

Pont ez az! 

Megtévesztő ez a stat. Vagy legalább is jelethet jót is, rosszat is.

Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2022.01.17 0 0 920

valogatott blogon nem irtok a meccsekrol?

Fradista Utazó Creative Commons License 2022.01.17 0 1 919

>A passzok száma megmosolyogtató volt, ráadásul valami nagy különbséget mutatott a portugálok javára.

A passzok száma, szerintem, egy érdekes statisztika. Minél gyorsabban játszik egy csapat, annál kevesebb passza van. Persze 20-30 passz különbség nem releváns, de tegnap majdnem 200-zal kevesebb volt neknk, mint a portugáloknak. 

Igaz, ez nem feltétlenül pozitív, egy csomó támadást lőttünk el két passz után helyzet nélkül. 

A kapus-statisztika vicces, aszerint Miklernek 5 védése volt, Székelynek 6, az összesen 12. :-) De a portugáloknál is 2+9=12 jött ki. 

https://res.ehf.eu/doxtore/AEbA4FPnLLhvBUAaV7NlC0SoKwuA_MlvVNX22iai7P0

Előzmény: Rebounding Delp (917)
Rebounding Delp Creative Commons License 2022.01.17 0 2 918

Maga a csarnok belülről a pályát és nézőteret tekintve nagyon frankó. A 3. szintről volt egy kis karzat feeling, de igazából nagyon közel éreztük mi is a pályát. A hangulat átjár minden részt. Az építész zsonglőrködhetett, mert ez a belső szűkre vett tér hátrány volt fent a keringő résznél, ugyanis az ottani ca. 8-9 ezer emberhez ez nem kicsit kevés. 

Kívülről a megvilágítás első blikkre még tetszett is, de azért városképileg szerintem túlzás.

A maszkviselésről pedig az igazság az, hogy elvétve voltak, akik nem hordták. Rosszabbra számítottam. A média által súlykoltak hazugság. Legalábbis ránk magyarokra nézve. Persze láttam a szerb-horvát meccset, ahol mindez fordítva volt.

Rebounding Delp Creative Commons License 2022.01.17 0 0 917

Tegnap a cube-n is kiraktak olyan statisztikákat, amelyek nem tudom mióta relevánsak kézilabdában. A passzok száma megmosolyogtató volt, ráadásul valami nagy különbséget mutatott a portugálok javára. És ha jól emlékszem, akkor a kapus védési hatékonyság ott is lemaradt....

Előzmény: videkiman (912)
Süni2 Creative Commons License 2022.01.17 -2 2 916

Én se vagyok derűlátó. Elcsesztük a felkészülést, nem kicsit, nagyon.

Remélem, Bence játékra alkalmas állapitban lesz. Kulcsfontosságú lenne.

Előzmény: Repülőrepülőgép (914)
Bamberg58 Creative Commons License 2022.01.17 0 1 915

Engem azért zavar, hogy a nem túl jó helyzetünk ellenére néhány játékosunk máris túl sokat játszott.

A szélsők, aztán Lékai, Szita, Máthé. Igaz ebből a szempontból pl hollandok rosszabbul állnak, de a francia vagy a spanyol keret forgatásával szemben azért igen feltűnő. Nem véletlen, hogy a nagy tornákon mi általában előbb kipurcanunk mint ők.

Én Tamás fiammal szemben számítok arra, hogy már a harmadik meccsen a sok futás a hollandokat és izlandiakat is egy kicsit jobban megviseli, különösen a hollandokat.

Továbbra is azt mondom, hogy egy belső játékossal frissítenünk kellene, mégpedig az egyik beálló terhére,  / Topic v. Rosta/ főleg ha a Bánhidi felépül.

Repülőrepülőgép Creative Commons License 2022.01.17 -1 2 914

Nem tudom hogy fővesztéssel jár e, de szerintem a válogatott szereplése ezidáig csalódás! 
Hogy szívüket-lelküket kitették, az kétségtelen,  de a mutatott játék nyögvenyelős.

Persze az is lehet, hogy hirtelen minden megváltozik és tízzel verik Izlandot.
De erre azért kevesen tesznek pénzt a tippmixen! 

Félreértés ne essék, ezért nem kell mindjárt a Dunának menni, senki fejét nem kell venni, de ez a realitás. Ez a kevés.  Mert ez ide kevés! A szív és a lélek jó dolog, de kell hozzá némi játék is! Hogy legyen eredmény is!

Süni2 Creative Commons License 2022.01.17 0 0 913

Ld. ugye: spanyol válogatott, Barcelona...

Előzmény: Tonio 2.0 (907)
videkiman Creative Commons License 2022.01.17 0 1 912

Próbáltam nézegetni statisztikát a hivatalos oldalon. Kapusokról, gólpasszokról semmi, ellenben olyan rendkívül hasznos adatokat találhatunk, mint a passzok száma és a futott távolság. Ja és ha ez nem lenne elég, a góllövő listát vezető holland gyerek fel sincs tüntetve a legjobb góllövők alatt. :) Persze ne legyünk telhetetlenek, a BL-re még egy nyomorult góllövő listát sem tudnak felrakni.

Írtam korábban, egészen elképesztő hogyan lehet ilyen hulladék, igénytelen, semmire nem jó honlapot fenntartani.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!