Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Figyu, Wágner Úr, Zöld Pofa ma beígérte, hogy visszaállítja retisonic jogait, de ez még nem történt meg, szeretném, ha a barátom miharabb visszatérne közénk, mert nagyon jófej, szóval, ha nem gond, tegyetek ezügyben valamit. Köszönöm.
Mégvalami. Egy közületek minden topikba amibe írtam valamit betett - válaszként nekem - egy képet egy guberáló hajléktalanról. Szerinted ez nem beteges és ízléstelen? Ha ide akartok írogatni fogadjátok el a szabályokat. Ilyen egyszerű a kotta!
Nem az anyázás volt a gond öreg, hanem az, hogy szétcsesztétek. Élvezhetetlen lett a topik, mert beirtátok az offtopik ordenáré szar humoraitokat. Egyre jobban örülok, hogy szóltam a moderátoroknak. Ja és szerintem te egy kicsit túl komolyan veszed magad. Megdöbbentő, hogy te gyűlölsz engem. Ja és persze közben vicces is.
Én is csatlakozom+még 1 dolog. Most ezt az egész örvénylést a Sickratman topik váltotta ki???? Mert ott nem volt anyázás, amíg fatmo nem szólt a moderátoroknak. Csakis sickratman részéről. Szóval, elolvastam az egész kultmoderátor topikot, és változatlanul nem értem
egyetértünk. thor egy aranypofa, nélküle nem index az index. ellenben az a gané Netuddgi, egy hónapban egyszer ír fórumba, akkor is rögtön sikerül egy moderátort magára haragítania, az ilyeneknek itt nincs helyük!
Én Netuddgi legkedvesebb barátja vagyok, de nem szándékozom nickjét visszasírni, aki csajozásra szólítja fel a moderátorokat, annak nincs helye az indexen, büdös kölke..
tudom, hogy ez nem kívánságműsor, meg semmi közöm egy másik nickhez, de szerintem ő tényleg tévedésből lett letiltva. szegény azt sem tudta, mi történik a topikban. vagy legalább mérsékeljék a büntetését egy hét vagy egy hónap eliltással, de ne vegyék el örökre a nickjét. köszönettel
Tisztelt Moderátorok ! én mint althernative thor abszolúte meg nem hatalmazott védőügyvédje szeretném kérni az ő nickjének a visszaállítását, ha már amnesztia van. indokaim. althernativ thor az egész gettólakók topik legszerényebb figurája, nem szokott se máshol offolni, se anyázni másokat. törlésére vélhetőleg hirtelen felindulásból került sor. védencem azt hitte, hogy Wágner Úr is egy a sok álnick közül, akik mostanában tűntek fel abban a topikban. elersztett egy káromkodást, de az még bőven benne volt a megszokott és eltűrt gettós szintben. azt hitte, hozzánk beszél, nem akart moderátort sérteni. eddigi életútja során példamutatóan viselkedett. ha egy mód van rá, adjanak neki még egy esélyt. köszönöm türelmüket.
Szia, Provokatőr, látom, hogy a fórum is egészen megújult, teljesen máshogy nézett ki májusban, de semmi baj, nekem nagyon tetszik így is, biztos a fórummotor is sokkal gyorsabb lett, a Moderátorokat is nagyon szeretem, tök rendik.