A 353-as hengerfej tömítése ugyanaz, mint a púposé? Mert mintha egy olyat láttam volna anyósom garázsában. Ha tényleg, és meg is találom, akkor tuti eredeti, NDK-s, apósom nem nagyon tűrte a kompromisszumot. Megkeressem?
Nagyon köszönöm, megnézem van-e még valami Merci cuccom, ha igen, szintén odaadom. Mailben küldd át kérlek a telefonszámodat, január elején megcsörgetnélek.
Viszont akkor (ha elfogadod) kapsz tőlem ajándékba egy púpos wartyogó vízhőfok/benzinszintmérőt hibátlan állapotban:-) Van egy ilyen elfekvőben, nem ezen akarok meggazdagodni. Tiéd.
1969. körüli MGB Roadster üres karosszéria csomagtérfedéllel, de a többi csavarozott elem nélkül, javítandó, de használható állapotban ingyen elvihető. Budapest, Haraszti út.
Volt 3 db. állólámpásom, 1 db. 220D automata, 2 db. 240D Automata USA verziók. Angolból volt Triumph Spitfire, Jaguar XJS V12, most van 3 db. MGB, de eladtam már régebben kettőt...
És van 5 db. gömbölyű Wartburgom, meg két DAF66-om...
Akkor karácsonykor felhozom a felniket, és utána jelentkezem, megbeszéljük hogy kinek mikor jó megnézni.
Inkább csak a biztonság kedvéért, nem tartom túl valószínűnek hogy így lenne: mi van ha valaki más időközben meg akarja venni? Elvileg azé az elsőbbség aki azt mondja hogy neki kell és ki is fizeti. De: Csokis, te azt mondtad hogy neked kell - a képek alapján, legyen bármi, garantáltan kell-e Neked? Mert ha igen akkor viszont én garantálom hogy azt az ötöt (és pizo neked a kettőt, ha Te is adsz ilyen jelzést nekem) tényleg Te kapod meg, bárki is jelentkezzék karácsonyig. Szerintem így korrekt, csak én sem akarom két szék közt kifogni a padlót. Vélemény?
Kiegészítő kérdés: találtatott még
a) 3 db ricnis agy a felnikhez
b) utólagosan sárgarézből leöntött szárnyas anyák, nyers öntvény, benne Fiat felirattal (lásd a már említett történetet), az agyakhoz illeszkedő menettel. Esztergálás, felületkezelés után a Fiat felirat eltüntethető.
Nem tudom hogy ezek mennyire passzolnak a felnikhez vagy más felnihez lennének valók - de karácsonykor letesztelem. Ill. ha van igény rá akkor felhozom ezeket is Fótra, áruk a változatosság kedvéért 5 ezer HUF/db.
Azért pizo, lehet némi közös az érdeklődési körünkben. Látva a korábbi állólámpás topicon történt hsz-edet a 3.0-ról =>Nálad is van ilyen irányultság a MG mellett? Igaz, nekem inkább a fekvőlámpás (300D-m van...) a defektem. Igaz, ezek még viszonylag fiatal autók. Meg akad egy Jaguar XJ is, ha már az angoloknál tartunk.
Lehet, hogy megrugdosom a fiatos kollégákat, hogy aki bejelentkezett az X1/9-es felnijeimre, az vigye is el őket, és akkor nekem is lesz hely a garázsban. 4 felni kontra 5 felni, nem lesz olyan feltűnő.
Akkor szerintem meg is egyeztünk. :-) 5 az enyém, 2 Zolié. Nekem Fót azért jobb lenne, Füredre nyárig nem nagyon megyek. Megnézem, fizetek és ott hagyom. :-)
Pontosabban autók, merthogy ebből édesapám készített néhányat a 90-es években. Ennek a "továbbfejlesztése" lett volna egy nyújtott alvázas példány, hosszabb gépháztetővel, hathengeres Fiat-technikával. Eleinte mindig más projekt élvezett prioritást, végül ezt a verziót apu csak elkezdeni tudta de már nem tudta befejezni. Erre kerültek volna a küllős kerekek, amiket egy azóta szintén elhunyt másik veteránostól szerezte be, ő pedig külföldön anno valamelyik börzén. Ennyi a sztori.
A felnik Balatonfüreden vannak, (szülői házban), emellett Fóton tudok még tárolást megoldani. Megtekintés ezen két helyen lehetséges. Legközelebb karácsonykor megyek Füredre. Ha kell a felni, akkor - attól függően hogy hol laksz, Neked melyik jobb helyszín - a) elhozom a felniket és leteszem Fóton ott megnézhető, b) Füreden is meg tudod nézni/kifizetni, akár karácsony előtt is, testvérem megmutatja. Bármelyike helyszínt választod: ha kell, kifizeted, és megegyezünk hogy meddig (max márciusig) tároljam átmenetileg a felniket.
Pizo: Szerintem egyezz meg csokissal, kinek mennyi kell. és akkor mindketten jól jártatok. Arányosan 5e/db, csokisnak 5 db, pizonak 2db. Ha nektek így jó. De ha csokisnak végül mégsem kellene a felni. Neked akkor is tudok adni 2 db-ot, az 5 db-os garnitúra attól még piacképes.
Utóirat: ha azért csokis a nicked mert csokigyárban dolgozol, akkor részben csokival való fizetést elfogadok ha az neked jobb:-) édesszájú a család:-) Ha nem, akkor marad a forintosított verzió...:-)
Az MGB-k egy nagyobb hányadát én hoztam be Mo-ra...:)
10-15-nél biztosan több van, de 50-60 alatt lehet a számuk. Szerintem. Amúgy valóba sporttársi az ár, a 7-ből kettőt nem adsz el külön? Még mindig marad egy garnitúrád. És az is érdekelne, hogyan kerülted Hozzád (nem az ár!), mert valóban nem gyakori dolgok itthon.
Nem bántasz meg vele. Ha jól saccolom, van Magyarországon mondjuk 10-15 db B, ennek egy részének acélfelni, másik részének már küllős van az autón. Nem túl nagy méretű piac, no.
De első körben Magyarországon hirdettem meg, hátha kell itthon is valakinek ilyen. Régóta megvan, nincs mire felhasználni, kidobni pedig nyilván nem fogom, nem sürgős. Ezért a "sporttársi" árképzés. De szerintem ennyiért még egyszer nehéz lesz hozzájutni bárkinek is - még akkor is jól jár a vevő vele, ha csak tartaléknak veszi.
Magam is szemeztem vele, de honna szerzek Triumph-MG konvertert, akikor azt sem tudom, létezik-e? :-( (Szegény Tökömtuggyával alig foglalkoztam idén, annyi munka volt a melóhelyen.)