Keresés

Részletes keresés

ma8r0k8a Creative Commons License 2004.08.09 0 0 119
Sziasztok!:)))
<br> Ez igen! Jól megszaladt az oldal, alig tudom követni.
<br> Erről az jut eszembe, hogy mikor eleinte írtam a c6-re, azontúl, hogy sokszor egy qkkot sem értettem, még mennyit bénáztam is!:o)) Például, ha le akartam reagálni egy-egy üzit, vagy valaki merő véletlenségből szólt hozzám, s válaszolni akartam 1etlen drága Alcatel telómmal...de közben olvasni is, hogy ne maradjak le az elsuhanó betűkről sem...ám míg olvastam, eltűnt az addig bepötyögött szöveg, s kezdhettem előlről:o))) de mit is??akkor már azt sem tudtam,mit is akarok írni, egyáltalán akarok-e írni?;D) és akkor még, a körülöttem folyó eseményekről nem is beszéltem:))) Lényeg: előfordult nem egyszer, hogy mire megjelent az üzim már magamat sem értettem;D)
<br> Szóval azt látnotok kellett volna:))
<br>Itt is hasonlóképp vagyok, gondoltam szólok már, hogy legyetek szívesek magyarul írni, hogy én is értsem már azokat a szerkesztéseket és egyéb webes-rafinériákat:DD
Chari Creative Commons License 2004.08.09 0 0 118
Meséljetek a buliról! Nem is tudtam hogy volt :) Kik voltak, hol volt? :)
Előzmény: CsHuszi (117)
CsHuszi Creative Commons License 2004.08.09 0 0 117

Na a vitába én nem igazán folyok bele,mert nem igazán tudom a részleteket mellesleg meg egyáltalán nem is érdekel!(:

Szerintem is jó volt!(:

:lol:
Előzmény: big-dewil (115)
Chari Creative Commons License 2004.08.09 0 0 116

Szijjasztok!

Big,

ha érdekelnek a képek, keress rá mégeccer, Cshuszinak sikerült, mint láthattad :))

Cshuszi,

a képszerkesztő progid egészen pontosan megmondta a frankót :))) De kérdezhetem, hogy mit szerkesztettél a képeimen? Bajuszt ragasztottál rám? :D

Enhy!

Abszolute halvány lila gőzöm sincs, mi hogy történt, nem is akarom kommentálni, de egyszerűen pont ott lehet megállítani az egymás szidását, hogy idegbaj nélkül átlépünk az ilyen dolgokon, és nem veszi fel senki a kesztyűt, mégha a lábunk elé is dobja valaki. Érdemes megállni :)

Szóval, az élet szép és slusszpassz :)

Előzmény: big-dewil (90)
big-dewil Creative Commons License 2004.08.09 0 0 115

Sziasztok. Hétfö hajnalon,máris felbaxtátok az agyam!

Fuuu de ideg lettem! Exembe jutottak a régmult eseményei. Pl az,amikor nagy barátunk wot egy szerencsétlen lány,azt idejárt hozzánk. Sokat dumáltunk,jol éreztök magunkat,egyebek. Kezdett jo és szoros emberi kapcsolat kialakulni köztünk. Aztán ez a lány beleesett egy közös ismerösönkbe. Egyre többet járt hozzá,de mindig csak "azé"... Aztán megkért,h puhatolozzak a pasinál,h annak milyen komolyak a szándékai? Odzkodtam,de rábeszélt.

Hát a pasi azt mondta,h ugyan a csaj neki nem naon kö,me tök beteg is,meg tök hixtis is,meg nyomorék is,meg emondta mindennek is. Hát eléggé kiakadtam töle. Annyira,h emondtam a csajnak azt,h mi a pasi wéleménye rola. Természetesen NEM hitte el,hanem ahelyett,h meggyözödött wolna az igaqzságrol,kérdöre wonta a pasit,aki természetesen hazudott. A wége az lett,h én kewerem a xart!

Aztán megszakitotta welünk a baráti kapcsolatot a lány és mindenkinek kigyot-békát köpködött rolunk.

És persze elkezdtem kapni az sms dömpinget. A Legcsunyábbakat épp Dragotol. Holott fogalma se wot,h miröl szol a dolog! De persze neki is jo "barátnöje" wot az emlitett hölgy.

Na jo,ennyi xerintem elég is a multrol.

Mindettöl függetlenül, szerintem itt egy kicsit tullöwe a célon fogalmaztál kedwes Enhy:

"Persze, ha csak olyanokkal találkozik, mint ti, nem csodálom!"

Nem kéne arra walo hiwatkozással,h ne weszekedjünk,weszekedést szitani!

Szia C6népe. Jo ujra látni téged.)))

Ps. Ja és jo reggelt mki. Jo wot a tegnapi c6 buli.

Enhydra Creative Commons License 2004.08.09 0 0 114

Ha annyira tudod, illetve tudni VÉLED, "mire ment ki ez az egész", engem is felvilágosíthatnál! Ugyanis (mivel én hoztam létre a topicot) nekem nem volt semmilyen hátsószándékom vele.

Azt meg, hogy ismersz, kétlem, mert még csak a hangomat sem hallottad soha sem Te, sem a "T." barátnőd. Ítélkezni tehát sem jogod, sem alapod nincs, hiszen én soha nem bántottalak. Azonban azt nem tűröm, hogy a topicból is 808-at csináljatok.

Ugyanis szerintem a 808 is az olyan stílusú beírók miatt lett szar, mint amilyen stílust ti is képviseltek!

Ha nem tetszik a véleményem, vissza lehet húzni a Tv2-chatre Brumikához, aki nem tudja, mit engedhet meg magának egy nővel szemben!

Persze, ha csak olyanokkal találkozik, mint ti, nem csodálom!

U.i: Egyébként, Tramp-lee, veled semmi bajom nem volt EDDIG. Lehet, hogy Elek nem véletlenül bukott ki?! Ne válaszolj, nem érdekel! És tudod mit?! Azért is bennehagyom "értékes" hozzászólásod a topicban, csak azért, hogy még évek múlva is lehessen látni, mekkora ökörségeket tudtok összehordani.

Nna, most jön a HAHAHAHAHA!!!! Mégpedig szívből!!! :DDDDD

További kellemes életet! :))))

Előzmény: Tramp-Lee (110)
C6népe Creative Commons License 2004.08.09 0 0 113
Te meg higgadj le, mert nem tűnik öszintének a mosolyod :), vagy nyugodtan szolidaríts Dragokával, amolyan modern 808-as szellemben ;) Nekem speciel nem fogsz hiányozni ;) Üdv
Előzmény: Tramp-Lee (110)
C6népe Creative Commons License 2004.08.09 0 0 112
Igazad van, viszont ismerhetted bd véleményét és mellékesen az enyémet is. Némi disztingválással ez elkerülhető lett volna..
Előzmény: Dragoka (111)
Dragoka Creative Commons License 2004.08.09 0 0 111
Ezt ne nekem mond. Én beszélgetni jöttem,és nem kötöttem bele senkibe.
Előzmény: Enhydra (109)
Tramp-Lee Creative Commons License 2004.08.09 0 0 110

Én is döntöttem .Nem jövök többet!!! Kb. tudtam mire megy ki a játék.Ismerlek Titeket.HAHAHHAHAHAHAHA   !!!!! DRAGÓKÁM.DARABOLJUNK EGYÜTT.:DDDD  CSINÁLJUNK TÖBB 9000ES PIZZLE-T.NA,SZEVASZTOK.JÓ VOLT VELETEK,LENG A FAKEZEM. ENGEM MÁRIS TILTHATSZ .HAHAHAHAHAHAHAHAH.

Előzmény: Enhydra (109)
Enhydra Creative Commons License 2004.08.09 0 0 109

Felhívom a figyelmet, hogy ez a topic NEM egymás cseszegetésére jött létre!!!

Arra ott a text-chat vagy a Tv2 honlapján levő!

Eddig jó volt a hangulat, kérem a frissen megjelentet, ne rombolja a topicot, különben úgy járok el vele, mint ő szokott: TILTATNI FOGOM!!!

Nem kötelező itt lenni!!!

Megértést köszönöm!

Big!

Maradj nyugodtan, ÉN döntök!

Enhy

Dragoka Creative Commons License 2004.08.08 0 0 108
Timim,de. harapok,darabolok. Tudod,nem? :-))
Előzmény: Tramp-Lee (107)
Tramp-Lee Creative Commons License 2004.08.08 0 0 107

Szia Big :)))))

Én nem hatottam rá :))) Vajh.Más tudna-e???? :))) Meg már nem is nagyon érdekel.;))

Tőlem igazából fel is fordulhatna,ha akarna.:DDDD

Ne,hisztizz Big,mert nem áll jól neked :)) Nem hinném,hogy meg fog enni.:DDDD

Má Dragóra gondoltam jelenesetben.:)))

Előzmény: big-dewil (106)
big-dewil Creative Commons License 2004.08.08 0 0 106

Jo reggelt csajok.

Enhy.

A faxom se fog ezé se,meg másé se fökeni hajnalban!))))

Na jo,wan wmi,de uccse tanálod ki,h mijaz!)))))

Tramp Lee.

Sajnálom eleket,meg téged is az elbaxott életetekért. Az epilepszia sajna nem gyogyithato,csak a tünetek mérsékelhetöek. Pl,h kewesebbet iszik. A nyaki érelmeszesedés pedig rutinmütéttel gyogyithato!!!!!!!!! Azonkiwül a sok eröspaprika napi min. 2db megakadályozza a mész lerakodását az érfalra. A már lerakodottat pedig feloldja,ha többet enne!

Cs.Huszi.

Figyu. Még tanujá elektronikát. Szándékosan irtam egy elég csunya hibát az elözö nekedszolo mondatba,azt nem wetted éxre!))))))))))

Különben meg hangwálto méretezés és egyebek wotak...

Dragoka.

Remélem,h te nem az a Drago wagy,aki a 808 chaton is irdogált. -Mert,ha igen,akko ma wotam itt utoljára...

Tramp-Lee Creative Commons License 2004.08.08 0 0 105

Jó reggelt :))

Enhykém!!!

Én úgy látom jobbnak,ha inkább nem írok semmit.Több oka is van.Egyrészt nem szeretném magam felidegesíteni.Mert én ilyen vagyok.És megmondom azt is öszintén,hogy nem egy embernek rittam már el a bajom és igy sem lett jobb. Szóval innentől kezdve már rohadtul nincs miről irnom.

Abban viszont teljesen igazad van.Akkor bolondult meg igazán,amikor eljöttem tőle.Bár már kétlem azt,hogy egyáltalán valaha is normális volt.

A másik,amit sokan nem tudnak és talán nem is tartozik rájuk!!! Elek beteg .És beletojik az egész betegségébe ugy ahogy van.Nem törődik semmivel peig elég komoly a dolog.És ha kicsit összekapná magát talán még tudna magának nőt szerezni,vagy ilyesmi.És akkor a betegség sem hatalmasodna el rajta.

De majd a végén kiderül,hogy miattam lett alkoholista és ettől vannak neki az epilepsziás rohamai is.Bár ezt kétlem,mert már elöttem kiderült ,hogy beteg és majdnem felgyújtotta magát,amikor volt egy ilyen rohama.Pontosítok.: ennél derült ki,hogy ő beteg és nem kellene cigarettáznia (amiből napi 4 dobozzal szív) inni stb.

A legutóbbi felülvizsgálaton a doki megmondta neki,hogy vagy a lába repűl a levesbe,vagy egyszerüen megfullad.( a nyaki erei elvannak meszesedve és ha leválik a mész,akkor egyből megmurdel) Nem tok ennél pontosabb diagnózist felállítani sajnos.Hiányzik egy doktori címem.:)))

Szóval gyerekek : tudnotok kell,hogy Elek nem csak egy hazug aljadék,hanem egy szenilis állat is.Lehet ma leírja  a cseten valakinek a magáét,de holnap már nem is emlékszik rá.Elfelejti.Mindent elfelejt.És ez is a betegség miatt van.Ez most halál komoly.Én amikor vele éltem mindent tizszer rágtam a szájába.

Előzmény: Enhydra (104)
Enhydra Creative Commons License 2004.08.08 0 0 104

Szóval nem megy nekem ez a HTML-dolog, hiába próbálkozom bármivel... :/ Úgyhogy fogtam magam, és csináltam máshol egy lapot. :)))) MÁR van chat, vendégkönyv, fórum, lesznek képek, internetes munkák ismertetővel, segítséggel, meg sok egyéb. Ha gondoljátok, benézhettek a www.enhydra.gportal.hu -ra. Még nincs kidolgozva teljesen, de az írkálós funkciókat már lehet használni. :))) ÉS NEM KELLETT HOZZÁ SEMMILYEN HTML-KUTYAFÜLE, NNA!!! :)))

Egyébként Huszinak nagyon köszönöm, hogy megpróbált segíteni! (Azt hiszem, nem rajta múlt... :) )

Big! Te meg ne háborogj, nem vagy Te tenger! :))) Ha elsőnek akarsz beírni, IGENIS kelj fel 3-kor! :) Ennyit megér ez a jó kis fórum, nem?! :)

Timi!

Amikor arról írtam, hogy valakiben nagyot csalódtam a chaten, épp Elekre gondoltam. Egyszerűen nem és nem értem azt az embert! Én nem ilyennek ismertem meg! Mekkorákat ökörködtünk régen reggelenkét, nem igaz?! Aztán egyik pillanatról a másikra elment az a csepp kis esze is. Először azt hittem, klón, aztán rá kellett jönnöm, hogy ez bizony ő... De mi lelte? Kb. akkorra teszem a megőrülését, mióta nem vagytok együtt.

Az pedig, hogy leírod, ami bánt, egyáltalán nem traktálás. Kérdezz meg bárkit, zavarná-e, ha kiöntenéd a szíved. Szerintem senkit nem zavarna, sőt még (talán) tanácsot is tudnának adni.

Aki meg beszól ismeretlenül, kaki rá! :)

Dragoka Creative Commons License 2004.08.08 0 0 103
Enhy,egy szavad sem lehet. ;)
Előzmény: Enhydra (95)
Dragoka Creative Commons License 2004.08.07 0 0 102

Jónap mkibe!

Csámpim,verd meg! :-))))))

Előzmény: Tramp-Lee (98)
CsHuszi Creative Commons License 2004.08.07 0 0 101

Az elektronikához nem igazán értek,mert nagyfeszes vok(nem hiradástechnikus).

De gondolom vmi erősitőről van szó vagy hangváltóról vagy szűrőről.Ezt a témát azért nem vágom,max annyira,hogy régen hobbiból csináltam kis nyáklapra villogót(könyvből).(:

Fmax a frekvencia max értékét takarná?

Egyépként soha nem izgatott a hangtechnika.((:

Akkor elmagyarázod,hogy miről van szó?((:

Már kíváncsivá tettél!((:

Előzmény: big-dewil (100)
big-dewil Creative Commons License 2004.08.07 0 0 100

Na kiwi wok,h mit értex belüle...

"...az adott hangszóró átmérője ne legyen nagyobb mint a lesugározni kívánt fmax. Ez D'appolito esetén nem igazán teljesíthető (közép/magas), de az interferenciák a vonatkozási tengelyen nem szólnak bele a hangképbe, csak az iránykarakterisztikát szűkítik a függőleges síkon mérve. Ez pedig jó dolog.

Az eredeti kérdésre: voltaképp nyugodtan meg lehet valósítani a váltást szeparáltan. Így az erősítőjobban fogja a hangszórót, ugyanis a tekercsek DC ellenállása feleződik (csökken a rendszer teljes Q-ja). Az igaz, hogy a tekercseket pontosan azonosra kell készíteni és szűk toleranciájú kondikat kell alkalmazni, de akkor már a hangszórókat is illenék összeválogatni. Egyébként a vonatkozási tengely billenni fog picit (függőleges síkon) az esetleges asszimetria hatására."

Na me én sokat.)))

Előzmény: CsHuszi (99)
CsHuszi Creative Commons License 2004.08.07 0 0 99

Enhydra

Mondjuk a képet nem ártana feltölteni neki az enhyra_elemei könyvtárba(vagy aminek elnevezted).Egyépként gyors html kódok megnézését úgy tod,hogy a lapon(ameik html,php-vel nem tom müxik-e) jobb kilck az egérrel és Forrás megtekintése

voala meg is nyílik neked egy txt-ben a forráskód.Na de majd elküldöm akkor mail-ben!(:

Big

Nekem nyugodtan beszélhetsz a háromlábú állatról is(tranzisztor) meg az indukciós görbékröl is,de nyugodtan beszélhetsz a reaktanciákról is!(:

Villamos mérnöknek készülök,meg hát azé 5év az erősáramú szakközépben csak ragadt rám valami!(:

Na ma jön Ágikám azt este tüzijátékot nézünk(azé nem oan nagyot,mint az elmult napon volt Törökbálinton) a Jászsági napok keretében.

Tramp-Lee Creative Commons License 2004.08.07 0 0 98

Big :DDDD

Wazzz,nem kényszerít itt senki semmire :DDD De ha nem kelsz fel háromkor akkor bajok lesznek :DDDDD

Reggeltet Mindenkibe :DDDD

Hurrááááá !!!! Ma reggel má előtört belőlem az állat :DDDD  Megfogom rugdosni a kihelyezett biztibojt a házunk elött :DDDDDD Reggel 5.40kor itt halózik a házelött :DDD Szakadjon meg :DDDD

Előzmény: big-dewil (96)
big-dewil Creative Commons License 2004.08.07 0 0 97
Mijalufaxrol beszéltek ti? Mé nem lehet oanokrol,amit megért az ecceri halando is? Mijaz a HTLM? Maj jol ekezdem én is a frekwencia görbéket ecsetelni,meg azt,h mijaza zinpedincea meg oanokat,h ohmikus ellenállatok. JO???)))))))))
big-dewil Creative Commons License 2004.08.07 0 0 96

Aszittem,h ma én lexek a zelsö reggeltet kiwáno!////

Apátok faxa fog ezé fekeni hajna 3-ko.))))

Enhydra Creative Commons License 2004.08.07 0 0 95

Huszi!

Nagyon tetszik mindkét lap, amit csináltál, és egyáltalán nem haragszom a nyaúbigéért! :)) Viszont nekem még mindig nem jött össze a dolog. :( Pedig mindent úgy csináltam, ahogy leírtad, elolvasztam a tutorialon a szakcikket (ott is ugyanaz volt), letöltöttem az EditPlus2-t, de így sem sikerült. Lehet, hogy valahova be kellett volna másolnom a képet, hogy felismerje a program? Vagy valami mást szúrtam el? A HTML-kódokkal biztos, hogy nem volt gond, (illetve az én esetemben semmi sem biztos :) ) mégsem töltődött be a kép. Nagyon nagy kérés lenne, ha megkérnélek, hogy küldd el nekem e-mail-ben, hogy is néz ki egy ilyen weblap? Mármint HTML-ben... Ha átnézem, biztos rájövök, hol csesztem el. Előre is nagyon köszönöm, ha elküldöd. Ja, a cím a nickem alatt... :))))

Előzmény: CsHuszi (91)
Tramp-Lee Creative Commons License 2004.08.06 0 0 94

Estét :)))

Tigikém :)) Mindig megpróbálok a kedvedben járni :DDDD Nem érzed,hogy nyom a lábam??? ;))) Nincs mit ragozni ezen  dolgon ,aki hüle az is marad :DDDD

No,eltrappogok az ágyam felé. Jóccaka :)))

Előzmény: ANYATIGER (92)
Lamentacio Creative Commons License 2004.08.06 0 0 93

Sziaszia mindenki :)

Picit bekukk ide :)

ANYATIGER Creative Commons License 2004.08.06 0 0 92
Sziasztok!:)

Timim! A lehető legjobban foglaltad össze Eleket!:))) Szívemből szóltál!:)

Bigámikusz Dewiliusz! Vittem én a fagyit fél 6-kor, de olyan mélyen aludtál, hogy nem volt szívem felébreszteni! Így kénytelen voltam megenni az összes fagyit, nehogy kárba menjen!:)))

Pápuszik!:********
CsHuszi Creative Commons License 2004.08.06 0 0 91

Hali Mindenkinek!(:

Chari meglestem a képeket,naon kircsik.Azt hittem már hogy rólad nem is lesz,de a legutolsón ott vagy!(:

Biztos nagy élmény volt az a gömbös akármi!(:Mien fényképező?Kodak CX7220?A képszerkesztő progi nekem ezt írta ki!(:

Enhydra meglestem a honlapod,az egyik probléma az lehet,hogy txt-ben van(vagy legalábbis nincs kiterjesztése),legközelebb html-ként mentsd el.

Akit én feltöltöttem azon így van megoldva a háttérszín:

<BODY bgColor=#c0c0c0>...</BODY> De úgy láttam a tiéden is.

Képet meg így tudsz betenni háttérnek:

<BODY background="a képed helye">...</BODY>

Ien ha nem adsz meg neki méretet:

http://walami.atw.hu/Enhydra/enhydra.html

És ha méretet is megadsz neki:

<BODY background="kép helye" WIDTH="x-méret" HEIGHT="y-méret"> lehet még keretet is csinálni neki.

http://walami.atw.hu/Enhydra/enhydra1.html

Bocsi a macskanőért,de pont ezt szedtem le nemrég!(:

Remélem tudtam segíteni.

Úgy látszik az animált képeket nem naon szereti a fórum!(:

Na már én is tok csinálni hasonló képet,mint a Big-é!(:

Eredeti:                                         Kreált:

baba cica

Mikre képes az unalom!(:

Kellemes hétvégét!

big-dewil Creative Commons License 2004.08.06 0 0 90
Nahát nekem azt irja ki,h 0 találat! Mondjuk ebben biztos is woltam!))))
Előzmény: Chari (88)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!