Engem végülis nem érdekel ,hogy kire hasonlítasz csak már borzasztóan idegesítenek ezek a megjegyzések Serenáról. Nem tudom miért kell mindig mndenhol a megjegyzéseket tenni. Ilyen alakkal és mellekkel született. Lehet hogy nem a te izlésednek megfelelő de akkor sem kell ilyen alpári hangnemben előadni a véleményedet.
És mind a két Williams sokat tett azért ,hogy idáig eljussanak kőkeményen megdolgoztak érte. Az izmok nem maguktól nőttek rájuk. Lehet utánuk csinálni ahogy Capriati és még néhányan már elkezdték.
Ha már magamat kellene jellemezni, bevallom közelebb állok kinézetben Colombohoz, mint Brad Pitthez, de itt nem rólam szól a topic.
Egyébként én mint "nöt" jellemeztem Serenat, mint "teniszezönö"-re el kell ismernem, hogy a tesoval együtt utolérhetetlenek, kb minden döntöt ök fognak játszani egy ideig, annyira a többiek fölé emelkednek tenisztudásban. Bár a "tudás" kissé erös, inkább erejükkel mulnak felül mindenkit.
Ismét letartóztatták Williams zaklatóját
2002. szeptember 1., vasárnap - 15:59
Wimbledon után Flushing Meadow-ban is letartóztatták azt a 34 éves német férfit, aki hosszabb ideje zaklatta Serena Williamset.
Albrecht Stromeyer a kerítésen át figyelte a teniszsztár edzését a US Openen, amikor a rendőrség egy bejelentés alapján azonosította, és őrizetbe vette. A frankfurti rajongó - aki korábban azzal védekezett, hogy a világelső "szúrta" őt ki, s biztosan szerelmes belé - februárban Arizonában akart bejutni Serena hotelszobájába, de a portás közbelépett. Erre dühében botrányosan viselkedett, vetkőzni kezdett, s végül letartóztatták.
Ezt követően májusban Rómában került rács mögé, majd Berlinben, Párizsban és júniusban Wimbledonban is feltűnt (az angol fővárosban szintén néhány napig zárkában volt), követve a teniszezőt. Közben folyamatosan próbálta felvenni a kapcsolatot "kiválasztottjával" a nézőtérről, e-mailen és telefonon is. Ha zaklatás miatt bűnösnek találják New Yorkban, egy év börtönt és legfeljebb 1000 dollár pénzbüntetést kaphat. Forrás: MTI
"Tudom, soha nem leszek olyan, mint Julia Roberts- mondta Serena. Egyszerűbb szerepeket azért én is el tudok játszani. A kamera egyáltalán nem feszélyez, hozzászoktam, szerintem nem lesz lámpalázam."
Remélem rájön, hogy ő színésznőnek született, és hogy a csúcson kell abbahagyni :-))!!!
Elnézést, elnézést és még egyszer elnézést, de tegnap láttam a meccsének az összefoglalóját... Akkora segge van, hogy egy játszmára elegendö labdát el tudna pakolni benne, a mellei meg kb a térdéig érnének.
Ütése alap-terpeszállásból ( keresztlépés meg hasonló alapdolgok nélkül ) kétkezes tenyeres és fonák csak felsötestböl. Még a képen is látni, hogy olyan karja van, mint a régi NDK-s atlétáknak.
Viszont el kell ismernem tesójával ugy kiemelkednek a mezönyböl mint a buta Stallone-arcu Schumi a Forma1-böl.
Serena Rolls By Safina
by Jamie Gross
Wednesday, August 28, 2002
Following the pace that the other top seeded players set in day two, Serena Williams blew through her second-round match against young Russian Danira Safina in just 40 minutes, coming out on top, 6-0, 6-1. The 16-year-old Safina's athleticism proved sub-par when pitted against the No. 1 seed Williams, whose agility and mental game were too much to overcome.
During the swift 40-minute match, Safina, the younger sister of men's No. 2 seed Marat Safin, posted five double faults. However, as usual, New York's traditionally pro-underdog crowd at Arthur Ashe Stadium, acutely aware of the level of play Williams would bring to the match, encouraged Safina, applauding enthusiastically for every point she won. Safina's one winning game received a standing ovation.
Williams will await the winner of the Dechy-Tulyaganova match.