Keresés

Részletes keresés

Libertine Creative Commons License 2000.06.16 0 0 929
OK, megpróbáljak a hétvégén egyet szerválni onnan?

a libertine

Előzmény: Viveca (927)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.16 0 0 928
itt vagyok.
de megérkezett waters.
szóval lelépek istápolni.
holnap nem leszek, mert mint írtam, esküvőre megyünk.
lehet, hogy este még benézek!

ezer puszi az egyetlen VIVECÁMNAK!

Viveca Creative Commons License 2000.06.16 0 0 927
Egyelőre még nekem sincs üres CD-m, venni kéne... Petya szerint a Media Marktban a legolcsóbb (így híjják, ugye?), de hát én nem szoktam ilyen helyekre járni, asse tudom, hol a bánatban van...

Na igen, egyébként a főnökünk gépére akarták csatlakoztatni, de a banyesz tisztára munkamániás és már az ötlettől is ellilult, hátha eccer télleg használni kell valamire azt az írót és akkor ő pár percig nem lesz képes melózni, így aztán ő maga adta a kezünkbe azt a szép, nagy fej káposztát!!!

Előzmény: Libertine (926)
Libertine Creative Commons License 2000.06.16 0 0 926
Szia! :-)

Nagyon teccik ez a CD-s megoldás. Ha meghitelezed nekem az üres Cd-t, akkor jövő héten törlesztem az árát!!! Így legalább sokkal jobb minőségben kapom meg ezt a fantasztikus lemezt! Úgy látom, nálatok kecskére bízták a káposztát. Ez olyan, mitha nekem kólásüvegekre kellene vigyáznom :-).

a libertine

Előzmény: Viveca (925)
Viveca Creative Commons License 2000.06.16 0 0 925
Ez szebb, mint egy álom! Köszi, Libi! Azt hittem, a tájtenik roncsai közé kell lemerülnöm, hogy előhalásszam a topicot!
Flower, remélem, idekuksolsz!!!!

Figyuzz, Libi! Kérdés: mit szólnál, ha nem is kazira venném át? A cég ugyanis ma vásárolt egy CD írót... és persze hová helyezték el? Petyához és hozzám. A büntetett előéletűekhez, haha!! Szerintem éjjel-nappal cédéket fogunk másolni! Szal gondold meg, szerintem megér kb. 200 forintot! (Vagy amennyi egy üres CD ára...)

Előzmény: Libertine (924)
Libertine Creative Commons License 2000.06.16 0 0 924
Szia Viveca!

Képzeld, kölcsönkaptam a Sonata Arcticát, és most azt hallgatom. Így két hallgatás után a Replica és a FullMoon a kedvenceim! Remélem neked is tetszik a Borknagar, adj neki több hallgatásnyi esélyt, mert nagyon jó! A Nightwish pedig reményeim szerint már másolódik, biztos 10 pontos lemez lesz :-). Hétvégén írj valamit ide, mert így halott a topik!

a libertine

Bloodflower Creative Commons License 2000.06.15 0 0 923
Vivecám, akkor most mi lesz?

legalább egy telefont eressz meg nekem, mert nincs meg a számod, hogy azért tudjunk kommunikálni...
az index pedig kiesett pozíciójából számomra..
Viveca nélkül már soha nem történik itt semmi...

na csók

The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 922
Jó éjt...
Előzmény: Viveca (921)
Viveca Creative Commons License 2000.06.14 0 0 921
Jó, akkor majd nem mesélek róla...
Iccakát mindenkinek, én menni tente. Bár odakünn most épp mennydörög és villámol, szal nem tom, miféle alvás lesz ebbül, de azér próbálkozom...
The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 920
Többet nem is adhatnál, mert tőlem 10-est kaptak ;)))))))

Eh, viva2-m nincsen :(((((( Azért kösz!!!
Bár ki tudja, talán jobb, ha nem tudom... :)

Előzmény: Viveca (919)
Viveca Creative Commons License 2000.06.14 0 0 919
Végül is én sem adnék többet a Maidenre...

2Rock = VIVA2 20.00-21.00

Előzmény: The Evil (918)
The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 918
Vivecaaaaaaaaa!!!!!!
Mi az a 2Rock?????!!!!!! Látni akarom!!!!!! A Nightwish egyébként jó, asszem 8-at vagy 9-et adtam rá, ami tényleg nem rossz, de hát a Maiden az MAIDEN!!!!!!
Holnap vizsga, ha túlélem akkor minden annnnnnnyira jó lesz, addig is hajrá Szlovénia, éljen Tore Andre Flo, és persze: VIDEOTON HEY HEY!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Viveca (915)
Viveca Creative Commons License 2000.06.14 0 0 917
Értem én, Virág, magam is bámulom a görbelábú gyerekeket, igaz, bicaj nélkül. Ma képes voltam felfalni egy nagy bödönnyi málnát meccsezés közben... Egyébként levélben akartam írni - de itt ugyanúgy jó, sőt... Szóval asszem, ezentúl inkább leveleznünk kéne, én ugyanis leállok a naponkénti netezésről. Sajnos nem engedhetem meg magamnak (és akkor még finom vagyok...). Szal nem tart idáig a takaróm.
Csak hétvégenként fogok nyomulni és hét közben max. egyszer megnézem a leveleimet, de ennyi.
Ma volt HIM, méghozzá a Top Selection műsorban! Persze csak a jégcsapos klip, de én mégis olyan boldog voltam...
Előzmény: Bloodflower (913)
Viveca Creative Commons License 2000.06.14 0 0 916
Ez a hajrá még viccnek is gyatra... Levél ment.
Előzmény: Pancser Láma (914)
Viveca Creative Commons License 2000.06.14 0 0 915
Evil, ezt nem kellett volna... Egyébként holnap Maiden a 2Rockban...
Előzmény: The Evil (912)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.14 0 0 914
Mijaz , itt mindenki focit néz, csak én hajrá Viveca?
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.13 0 0 913
bocs Viveca, nem tudom mi lesz velünk, foci EB meg minden, a TV előtt biciklizem egész este és szidom az aktuális ellenfeleket!!! tiszta ciki...

HIMről semmi újság, Viva2őm még mindig szar...

The Evil Creative Commons License 2000.06.13 0 0 912
Viveca!
Képzeld hallottam Nájtvist a MH hangpróbán tetszett is valamennyire. Viszont a Maidenre jobbat adtam :)))
Viveca Creative Commons License 2000.06.13 0 0 911
Persze elfelejtettem valamit...

Libi! Elég a hatvanas kazi, kipróbáltam, amikor a Wishmastert átvettem anyámnak!!!...

Előzmény: Viveca (910)
Viveca Creative Commons License 2000.06.13 0 0 910
Látom, megin egyszerre fogok izenni mindenkinek, oszt továbbállok, mert képtelen vagyok éjszakába fúlóan intézni ezt a dolgot.

Pm: szívesen. Na ugye?!?!?

Libi: a csütörtök jó, ott leszek, de iszonyúan szedd a patáidat (ami nálad ugyibár eleve a lehetetlenség határát súrolja), mer ki tudja, mi vár még rám aznap délután... Sohse lehet tunni!

Flower, szívem! Az lehet, hogy te hatkor ráugrottál a gépre, de hogy az összeamortizálta magát alattad, az ziher! Legalábbis a jelek szerint... Mizújs a mi kis drágáink körül? Hallottál valami izgit bárhol? (Bár ha te is a fórumot nézegeted, akkor aligha...) Még nincs fenn a txt-n a következő Overdrive PEDIG HÁT UGYEBÁR?!?!?!?!... Remélem, télleg lesz az a Southside warm-up...
A fórumon megkérdeztem, honnét lehetne leakasztani a nyuszis képet (orv módon be szeretném rakni ide, hogy mindenki elájuljon, haha!), de amit az Anikó írt válaszként, olyan link nincs is... Hát ez kész őrület...

No csá, emberiség, megyek a him fórumba, aztán lehet, hogy még bepislogok...

Előzmény: Bloodflower (909)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.13 0 0 909
na jó, eléggé haldoklunk is...holnap 6 óra 0 perckor ráugrok a gépre, mielőtt családom nehezebbik fele megtenné...szerintem tuti balhé lesz! de már tegnap sem tudtunk netezni, meg azelőtt sem, kéne valamit megbeszélni má, nem? no persze kit érdekel ez...

goodnight nektek, illetve napot, én még szörfölllök.

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.12 0 0 908
már ki is kaptak...:_(((((((((((((
Előzmény: Bloodflower (907)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.12 0 0 907
no benéztem...családom rájött, hogy internetezni akar, úgyhogy nemtom milesz velem ezentúl...

szegény angolok kikapni készülnek..brühü.

Libertine Creative Commons License 2000.06.12 0 0 906
Pl. csütörtökön 16 50-kor?

a libertine

Előzmény: Viveca (903)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.12 0 0 905
örömmel értesítelek, megkaptam. köszönöm. szép, finom.
valóban már kicsit nem annyira aktuális, de azért nagyon örültem, és még egyszer köszönöm. hasznos volt!
és nagyon is osztom a véleményed!!!!!

üdv, lina

látom ma formában vagyok, és még sok hasonlóan értelmes hozzászólás fog születni ajkamról...ujjaimról...:)

Előzmény: Viveca (904)
Viveca Creative Commons License 2000.06.12 0 0 904
Jó, küldöm, de ha a múltkorit se kaptad meg, nem tom, ezt most mér kapnád... de hátha.
Amúgy meg IGEN. Gondolatolvasok!!!
Előzmény: paulinamartinez (899)
Viveca Creative Commons License 2000.06.12 0 0 903
Libi, most asztán nem tom, mi lesz, mikó keveredsz erre, mert meg kéne beszélni ezt a Nightwish ügyet... Örülök, hogy nem vagy alattomán, csak szimplán hidroplán! Sajna ma nem tudok sokáig maradni, mert a spanom is nyomulni szeretne...
Előzmény: Libertine (901)
The Evil Creative Commons License 2000.06.12 0 0 902
Örülök, hogy tetszettek.
Tényleg nagyon jó fejek voltak, különösen Janick volt nagyon aranyos.
Steve kicsit szomorú volt, mert emlékeztettem rá, hogy a West Ham 4-3-ra kikapott a Wimbledontól az Upton Park-ban. :))))

Előzmény: Viveca (893)
Libertine Creative Commons License 2000.06.11 0 0 901
...úgylátszik napszúrást kaptam, egyszóval NEM vagyok alattomán :-)

a libertine

Előzmény: Libertine (900)
Libertine Creative Commons License 2000.06.11 0 0 900
Kedves Viveca,

a férfinem nemében kívánom közölni, hogy én vagyok alattomán, legföljebb ottomán (török)-szimpatizáns! Egyébként is itt hűtöm Neked a Borknagar CD-t a kólámba áztatva, hogy el ne olvadjon a 35 fokba!

a libertine

Előzmény: Viveca (895)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!