Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
wágner úr irkutszkból küldött nekem egy tejjel fehér papírra írt levelet, amelyet egy barátságos orosz kvasz-árus juttatott el Hozzám, azt írja azért takarította el a fórumcseka, mert nem volt hajlandó a donez kifejezést a szókincse részévé tenni. állítólag olyan hideg van ott, hogy befagyasztja a söröt is, v glotku, názdárovje goszpogyin wágner
a Zog nickem és hozzászólásaim, továbbra sem láthatóak. csak jelzem, hogy a hozzászólások számozása egy titkos algoritmus segítségével a kajmán-szigeteki bankszámlám számát adják ki, melyekhez így hozzáférni nem tudok, így jelentős kártérítési igénnyel fogok élni.
kérem a jogtalanul letiltott Zog nickem teljes körű rehabilitációját. amennyiben 1 napon belül megtörténik az egyéb irányú követelésektől eltekintek. köszönöm.
megkérlek, nézz utána, hogyan lehetne visszaállítani Alternativ Thor nikket a hozzászólásaival együtt. már kérték egy páran előttem. köszi.
a másik dolog, nem tudom mennyire kivitelezhető, hogyha törlésre kerül egy nick vagy néhány hozzászólás és arról indoklást kérünk, akkor kapjunk is. köszönöm.
Kedves Moderátorok! Egy régi kedves nicktársam érdekében folyamodnék hozzátok, aki a múlt héten A. Thor mellett áldozatul eset az index történetében gettólakó holokauszt néven elhíresült eseménynek. Belátja, trágár kifejezéssel illetett Titeket - amit nem ismétlek meg, bár itt van a számon -, de az nála már szinte bóknak számít, mert igen görcsörtösszívű nickről van szó, akit megedzett az index kemény világa. Letiltva még sosem volt, és hozzászólását is csak egyszer törölték, mikor egy ezoterikus topikban féltette a nickek mögött rejtőző embereket egészségét a csaló sarlatánoktól és a topik hangulatához nem illő felvilágosító előadásba kezdett. Ezek alapján nem is gondolta, hogy első kirohánásával hatalmas életműve semmisül meg. Persze nem tudta, hogy az index hatalmas istenével packázott, ha tudja, dehogy tesz ilyet, istenem dehogy.
Kérem adjátok őt vissza az index közösségének, könyörgöm, pitizek! Wágner úr, én pitizek!
Tisztelt moderációsok ! érdeklődni szeretnék, hogy hova tűnt Wágner úr, mért nem válaszolt a kérdésinkre ? ebben a topikban kérdéseket lehet feltenni, a moderátoroknak, ha minden igaz. nyugtasatok meg, hogy nincs semmi baja, és foglalkozik ő a fórumozókkal, csak elutazott egy wellness hétvégére és még nem jött vissza.
Persze, hogy nem.. Az okoskodóban kérdeztem tőle normálisan, de arra nem vette a fáradtságot, hogy úgy válaszoljon... De azért valszeg (!) mert nem tudna épkézláb magyarázatot adni...
Kicsit visszaélt helyzetével...istenem emberi gyengeség! Személyes sérelem megtorlása idegből. Láttunk már ilyet!
azért legalább annyit füllenthetne, hogy ideges volt, felment benne a pumpa, rossz gombot nyomott meg vagy valami. bár Ő mondjuk sosem ideges, sok sör van, ráér, meg is mondta
Bocsánat, hogy idetolakodok, engem is érdekelne, hogy KONKRÉTAN miért tiltották le Alternative Thor-t TELJESEN, és nem csak ideiglenesen. Nem olvastam azokban az órákban az indexet, ezért érdeklődnék. Nekem, pl. hiányzik.
Köszönettel, egészség
Kevin Shields
ne bántsátok szegény fiúkat folyamatosan, még kárát látják a sok idegeskedésnek este otthon, mikor "teljesíteni kell"...értitek? hahahaha
miért nem lehet leszállni róluk? sok év után miért épp most kezdte szúrni a moderáció szemét az ártatlan viccelődés? miért kell gerillást játszani? ha valaki sérelmez valamit, akkor érdemes moderálni, nem kéne mindenbe belekapni fél oldalakat eltűntetni. kinek jó ez? take it easy, politika jobb színtér erre.
kedves fatmó! ez a hozzászólásod megint offtopik!! nade ilyent!! ismételtem kérnem kell a letiltásodat, nem cseszheted szét ezt a topicot is!! sajnos az ordenáré szó nem való a kultúra szekcióba, mint ahogy a kedves fatmó által elkövetett szinvonaltalan hozzászólásoknak sincs itt a helyük, pusztán minőségi okok miatt!!
"Élvezhetetlen lett a topik, mert beirtátok" igazad van. előtte és utána a sekretman topik lett a szórakoztatás magasiskolála!