Y-ka, ugye itt is mesélsz azé vmicskét.
Mit meséltek a REstinkről???
Már ami publikus is.
Vagy olyan nem volt? :(((
Rozogácska, érces torok nehogy berekedjen a
nagy danolászástól. :))
Mer akkor ki énekel itt nekünk jányosat +
jánynélkülit. Hm?
Mariska!
Elég ha csak minden második hszt olvasol el.
Ez olyan, mint egy szappanopera.
Ha egy hétig nem nézed, akkor is ugyanott tart még.
Vagy kezdik előlről. :))
belőletek! de azért az olasz fiúk? nagy kisértés! tudom, hogy ma már nem igy van de 8 éve még egy ferde tornyu olasz városban egy igazi olasz szépség, göndör szörzet, hosszú pajesz, karcsú derék, esküdözött nekem csak nekem eltudja intézni, hogy egy félorácskára felengedjenek és ez nem is kerül semmibe!!és én annyira akartam menni, hogyha azt mondja, hogy 20000 lira el is hittem volna! de közben előkerült a nejem, kaptam gyorsan két puszit, a nejem egy kedves hellót es a fiatal úr lelépet!!látod tudok én fiús történetet.
Rozogácska!
Gyere az asztal alá, mert ezt csaak ott mesélhetem el:
Nekem véletlenül meg van az a best OFF,
beleékelődött az egyik cd-émbe.
Szal hallgatom a cd-t és 1x csak rázendít a 8.számnál ez a dalárda.
Ti azé csak jobbak voltatok.
picit összefolyt minden, neked van redőnyös szomszédod? kit irigyelnek a restitöltelékek idősebb része?pszt titok gyere le az asztal alá! mint a mukustól még köszöntek volna de az egész" best of kommunizm" elő lett adva de az egész szalonna sütéssel kezdődött
vörös borral folytatodott
ma reggeli elosonással ért véget
egy fius történetet csak sikerül előbb utóbbbbb kicsikarni belőletek
de pontosan erre! és sikerült egy kis braziliát kicsikarni , ha nem is fiúsat de azért brazil!
a bagett igazi panoráma "szenvics" alap anyag, reggel elkezded enni délutánra mire bejárod a fél várost még mindig van belőle egy kicsi!
egy nagy költőnk pici verse: elnézést mindenkinek!
mily meleg kenyérillatod van, leány!
finom buzalisztből készült a te
fiatal tested, mely oly pirosan-érő
mint a véredben ébredő szerelem