Szja Onobody!
A hógolyódinnye az görög vagy sárga?
Aigner Sz. maga a borzalom, sosem tudom kideríteni mit akar mondani, mert minden mondatában van 1 tagadás, ellentétes állítás, összezavar. Jó politikus lenne.
Őszi vetés tudom, mondtad már, de szorgalmasak voltunk, bíztam az esőben. A nagyja még hátra van. Mikor vessem, most 7vége is korán még?
Bocs a beledumáért! Nagyon akartam, szerettem szoptatni - végül sikerült. A nagyobbik 11 hónapig, a kisebb csak 6 hónapig szopott. Nálam a karfiol volt a legbiztosabb tejszaporító, meg az örömteli nyugodt tudat, hogy van tejem, és jól szopik. Ha zsizsis voltam, alig jött a tej.
Ja meg minden szopás előtt és után fejtem.
Időigényes, de hatékony.
Nyugi, és minden összejön apránként!
Nálunk ragyogó idő van , már-már hőség.
Holnap leszüretelem a hógolyódinnyéket, félek
ha megázik mostmár tönkremegy.
Aignert néztem a tévében , és azt mondta
hogy kedden már lehet eső , bár inkább mégsem ,
vagy igen. :)
A füvednek bizony nem ártana egy kis eső.
Szerintem korán vetetted , még október elején sem
lenne késő.
Az őszi vetés hive vagyok.
A kocsmában TÖBB jó tejszaporitórol is hallottam.
Mi az ánizs , citromfü , édeskömény , kömény ,
csipkebogyo , klasszikust használjuk.
Volt ott egy tetovált alak , aki azt mondta ,
hogy a csipkebogyo az marhaság.
De miután lenyomtam szkanderban , kénytelen
volt elismerni az igazamat.
A mi védőnönk azt mondta dobjuk ki a mérleget ,
a gyerek jobban tudja mennyit kell hiznia.
Bőven elég ,ha a védőben havonta egyszer
megmérik.
Régen a nektár sört javasolták erre, de még most is libabőrös lettem tőle. Keltsd csak föl, hamarabb hozzászokik, hogy éjjel aludjon.
hogy meteo is legyen: elszórtunk itt-ott egy kis füvet, ki is kelt, de ha nem esik, ki fog száradni.
Szia,Father-Onobody!Forditva tudtam,hogy a sárga nagyobb galibát csinál.Most már nem merek semmilyen dinnyét sem enni,vett azuram egyet,de olyan volt,mint a tök.Most a babaméricskéléssel foglalkozom,mert a védőnőnek kevés a gyarapodás.Annyi értékes anyag landol a pelusban!Már a tejszaporitó tea a fülemen jön ki,de muszáj.Sokat alszik napközben,de nincs szivem azért felkelteni,ugysem szopna álmosan.A kocsmában nem hallottál valami jó tejszaporitót?
Remélem a tejszaporitótea nem árt a fiúknak,mert többször megdézsmálták a teámat,hiába mondtam,hogy az nem az a tea.
Barnetto,milyen friss és kipihent vagy!Megnézem a könyvemben azokat a növényeket.Láttam az egyik katalógusban 3100-ért fűszercserjét.
Onobody,ebben a dinnyében lehet valami,mert nálunk is durrogott Kata,de itt már Lőrinc elintézte a dinnyét.Mi is jót levegőztünk,begyűjtöttük a dicséreteket,sőt már vőlegényt is szereztünk,bár 3 hónap a korkülönbség.
Tibor,akkor inkább a rántottleves!Bár egyes apukák kipróbálhatják a bort is,mint tejszaporitót.
Sziasztok!
Visszajöttem a szabadságról.
A szülőknek gratulálok én is.
Jó esős 2 hét volt, de örültem neki, mert jobb, mint a hőség és végre kizöldült a fű.
A telkünktől nem messze van egy kiserdő, ahol dinnyényi óriás pöffetegeket szedtünk, ma is az volt az ebéd. A vízpart tele van vargányával, először sikerült kukacmentes vargányákat begyűjteni. Jó, nagyon jó az is.
> Bár a sört ajánlották tejszaporitónak
- Van még tejszaporító tea is, de azt nem szabad folyamatosan inni, ellentétben a sörrel (napi 1-2 2dl-es pohárral, vagy kinek amennyi jól esik :). Ha az anyának van rá ideje, akkor legbiztosabb a tej kifejése, de ha ezt a tejet cumiból kapja a gyerek, akkor a cicizés utánna már nem fő étkezés, hanem csak alibi :) Mint nemrég megtudtam, nekem pl. a rossz minőségü víz ellensúlyozására anno boros vizet adtak (hasfájásra), persze szigorúan csak orvosi javaslatra :)
Gyönyörü nyári időnk volt ma , eső semmi ,
mondjuk ez nem uj , felénk mostanában soha sem esik.
Európát elmossa az eső , Csongrádmegye meg az
elsivatagosodás szélén. Gombászni is elmentem ,
persze semmit sem találtam.
Szonja néhány órát kint alszik a kertben , a
tesok meglepően jól birják , még egy
épitőkocka sem landolt a kobakján .
Puszi-puszi aranyos babuci , csak igy maradjon!!
Üdv Onobody
(Ha a nejem dinnyét eszik a babának fáj a hasa .
Mik vannak !!?? Én meg itt állok , a kertben
termett dinnyékel.)
Ismerős a pocaknövesztés,a férjem is szolidáris velem.Korábban is mondogatta,ha céloztak rá, megnőtt a térfogatunk,hogy szoptatunk.Babakocsiban rengeteget alszik a kicsi,és nem muszáj,hogy mozogjon a kocsi.A tesó mit szól Hozzá?
A babázáson túl nagy zuháré volt minálunk délután,kicsit lehűlt a levegő.
Szép neve van.
Nálunk is én iszom a sört.
Megpróbálunk segiteni ott ahol tudunk!
Én például pocakot is növesztettem a kis Szonja
várása közben . És esküszöm miközben a korházba
mentünk jobban görcsölt a hasam mint a nejemnek.
Most azt várom , hogy a mellizmaim is megnőjenek. :)
Kata,Dóra és 3kg,51cm.Tegnap éjszaka csak egyszer volt fennt,1/2 3-1/2 5-ig.Két szopizás közt alszik,mint a kisangyal,sokszor 6 órát is,éjszaka szokott röviditeni két evés közt.Igy sajnos a kocsma nem fér bele.Bár a sört ajánlották tejszaporitónak,de azt meg azuram issza.
Szia outdownS!
Hát nemmondom előfordul , de ez még az
ünnepléshez tartozik .
Felénk ugy mondják , hogy megkell mosni a gyerek
haját. (Mármint sörrel )
Egy apának is vannak kötelességei !!! :)
Nocsak-nocsak , micsoda véletlen!
Aztán a paraméterek ?
A miénk 3,97 , és 55 . Mesélj , mi a neme?
Hogy hivják?
Tegnap is elmentem néhány haverommal sörözni ,
hajnal kettőig orditva beszélgettünk ,
a büfiztetésről , meg a hasfájásról a kocsmában .
Szerintem rajtunk röhögött mindenki.
Gratulálok a kislánykához!Úgy látszik rosszul vannak programozva,mert a miénk 1héttel idősebb/micsoda kor!/és ugyanigy tesz.Most már kezd beállni,mert tegnap csak egyszer visitott bele az éjszakába.
Kezdem unni én is a hideget,szelet!Igy legalább volt időm utánna nézni,mi az az agapantusz,ami Neked elvirágzott.Nagyon lelkes vagy,hogy még mindig ültetgetsz ide-oda,én már csak lesem mi virágzik,mi nem.Majd jövőre...
Gyerekek, majdnem süt a nap! Bezzeg, a megkurtított kis hétvégémen eszébe sem jutott. Délelőtt még tudtam kicsit matatni a kertben (végigszáguldottam, és a legszemtelenebb gyomokat kihúztam), de mire leültünk ebédelni, már jött is az eső. Majd a felhőszakadás.
Olyan borzasztó, mikor az ember be van zárva a házba! Hiába szeretek olvasni, az is csak akkor esik igazán jól, ha önként csinálom, és nem azért, mert mást nem lehet... Most meg dolgozni kellene. (De az is csak akkor esik jól, stb.)
Sziasztok!
Nézem a tévét ..., micsoda időjárás van !
Mondjuk nálunk semmi vész , alig esett egy
kis eső.
Locsolni éppen nem kell , de semmi extrém.
Ti hogy vagytok ?
Senkit sem öntött ki a viz?