Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Kösz.A DKV fokozatosan veszi át a buszos hatalmat,vagy csak július 1-én?Konkrétan az érdekel ha egy tetszőleges hétvégén lemegyek,tudok-e utazni addig a 284-esen?
Ma 9-es volt. Ha pihenés közben akarod elkapni, akkor a Nagyállón keresd, azon belül ma hátul állt, a Déli sorhoz közel, a szolgálati helytől kb. 150-200 m-re.
Hétfőn láttam a 341-es trolit állni az állomásnál mögöte sárga kamion. Mi mentünk a szovjet trolival kék-fehér szine van nagyon jól megy és kényelmesek az ülései. Látunk nagy ikarus trolit is. Jó sok Volvo-Alfa busz van az elővárosi járatokban Székesfehérváron rakták össze én meg azt hittem svédből jöttek. Én egyett nem értek mért konvonjban járnak a buszok? Majdnem egyszerre jöttek a 28 25y 5 meg a 3-as troli utánna meg 15 percig semmi nem jött.
Pedig szép a 284-es nekem tetszik. Beretyóújfaluban nem látom a társát a telepen biztos bent van a házban. A szegedieket nem ismerem de a debrecenieket imádom jó hangjuk van ahogy kanyarodik. Régen volt Bengáli ami DEPO reklámot viselt egyirányos volt azzal utaztam elöször a Bengálik közt.
Igen ez a rendszáma. De Volvo emblémma van az elején. Elég sok Volvo alvázas Alfa Region jár Álmosd fele még régi fajta is aminek J-vel kezdödik a rendszáma. Azt hittem távolsági mert elhagyja Debrecent. A távolsági az amelyik elhagyja a megyét?
Vele is szoktam utazni. Mostanában kezdem megszeretni a távolsági Volvo-kat. Barátnőmék fele olyan jár Álmosdra. Mindig sikerült kifognom a ***-002-es rendszámú Volvot.
Nem távolsági, hanem elővárosi. Nem Volvo, hanem Volvo alvázra épített Alfa Regio. KGE-002 egyébként.
Kedvenc buszom. Múlt hónapban fotóztam. Múlt csütörtökön láttuk utoljára az 5-ös vonalon azóta még nem találkoztam vele.
Szeretem a bengálit is.
Vele is szoktam utazni. Mostanában kezdem megszeretni a távolsági Volvo-kat. Barátnőmék fele olyan jár Álmosdra. Mindig sikerült kifognom a ***-002-es rendszámú Volvot. Örülök hogy van ilyen topik mert a másikba nem tudtam irni.
"hogy az eddigiekben (is) befutó Siemens (Combino) valamint Stadler (motorvonatok-MÁV) duó közül ki valamelyik nyertesen a debreceni villamos tenderen."
Aha, az önkormányzat meg ezért biztosít 20% előleget? Ezek pont azok a cégek amelyeknek nincs szüksége előlegre.
Elnézve a magyarországi közbeszerzések korrupcióval tarkított követhetetlen folyamatát szinte megjósolható, hogy az eddigiekben (is) befutó Siemens (Combino) valamint Stadler (motorvonatok-MÁV) duó közül ki valamelyik nyertesen a debreceni villamos tenderen.
A fentieket - még ha tagadják is az illetékesek - mindenki tud élő példát hozni, én csak két botrányos közbeszerzést írtam le.
Ez a cég hozata hozzánk festeni(http://www.biomobil.hu/) nálunk meg azt mondták hogy Debrecenbe és körnékére viszik vagy mi! Igen a busz plafonjára gondolok oda kerül! ja értem, az jó.
Azt szeretném megkérdezni töletek, hogy most milyen buszokat újítanak fel Debrecenbe? Mert volt itt Szegeden kb 30-40 db íves lemez(az utas tér belsejében fent) sárgás színü.Ilyen perforált lemez volt! Nálunk ilyen lemez található a KKT-s szériában, ök Volvok! Nálatok van Volvo busz?
A DKV honlapja gyakorlatilag a "Debreceni Vagyonkezelő Zrt." fennhatósága alatt van. Lassan ott tarunk, hogy a DV Zrt. jóváhagyása nélkül egy szót nem írhatnak le...
Ez nem meglepő. a DKV honalpján friss vagy netán aktuális adatokra ne számíts. Hetekkel a válozás után (kíváncsiságból) azért elolvashatod. Sjanos a DKV fittyet hány az oldaluk szinvonalára. Tudjuk, hogy külsős céggel "készítteti" vagyi inkább készítette (mert nem változik semmi), de talán július 1-től oda fognak rá figyelni. /TALÁN/ Viszont jó ellenpéldaként az SZKT honlapján mindíg meg lehet találni a változásokat, a legapróbb frissítések is mindig fent vannak a honlapjukon. Pozitív példa hogy vannak olyan tömegközlekedési cégek akik adnak az utasok informálására. Egyszer talán-talán a DKV is felismeri ezt!