"rossz fizikai állapotban leledzett éppen , hogy elugrani se tudott az ütlegelés elől ... se lefogni az őrjöngő libuskát"
No igen, de ha csak lefogja és a hölgynek bekékül a karja, ki hinne neki? Bármit is tett volna, akkor arra a következtetésre jutnának, hogy a nő csak védekezett onnan vannak sérülései az agresszor meg csak a férfi lehet. Akkor a teniszezőt rakják hűvösre ...
A teniszező pasi meg olyan rossz fizikai állapotban leledzett éppen , hogy elugrani se tudott az ütlegelés elől ... se lefogni az őrjöngő libuskát ....szegénke' ....
(nő is lehet indulatból erőszakos , nem világcsodája az esemény)
"Ráhívták a rendőröket Caroline Flackre, a brit Love Island című reality műsorvezetőjére, mert egy heves üvöltözés után ütlegelte a vele egy háztartásban élő, teniszező pasiját, akit ennek következtében kórházba kellett szállítani, de már jól van, nyugi."
Püfikém, ha egy nagy darab pasi ráfekszik a nőre úgy, hogy az mozgásképtelen, abból nemigen lesz orális kielégítés, márpedig itt lett, és csak az lett, szóval a nő nem volt mozgásképtelen egy percig sem.
Püfi, ő maga is elismerte, hogy senki nem kényszerítette. Ha akar, elmehetett volna. A pasi meg naná, hogy taperolni akarja, azért hívta fel a lakására.
Az, hogy nem állt fel és nyitott neki ajtót, hogy húzzon el, az max. nem túl gáláns, de semmiképp nem erőszakos cselekedet.
Szerintem egyáltalán nem baj, ha valaki képes kritikusan szemlélni a saját nemét is. Nem elfogult szexistákra van szükség, hanem felnőtt, önreflektív emberekre.
Fut a csirke körbe-körbe az udvaron, utána fut a kakas, közben a csirke agyal, mit tegyen: Ha megállok, kurvának néz, ha továbbfutok, akkor frigidnek...inkább elesek!
Tudod, mint az ecceri bumfordi, aki bemegy a bálterembe, elf.ngja magát a terem közepén, és utána veri a mellét, hogy lám-lám, mindenki rá figyel, milyen népszerű.
Igen, pont erre gondoltam :-) De nem csak a látszatról szól ez, hanem egyfajta öntudatan teszt. Még ha akarja is a nő a dolgot, azért visszakozik egy kicsit, hogy lássa, nem valami nyámnyila töketlen-e az illető. Plusz ezzel leveszi magáról a felelősséget az egészért, hiszen nem ő akarta, csak legyűrte a túlerő...
Adekvát vicc:
- Jajj lányom, megejtett téged a Jóska, hát nem védekeztél?
- Védekeztem én, édesanyám, de hál'istennek ő volt az erősebb.
"Az esetben a nőnek be kell nyelnie a békát, volt egy rossz estéje. Nem tiltakozott se szóval, sem tettel."
Pontosan. Csak el kellett volna nyikkantania magát, hogy "Állj le légy szíves, most azonnal", és a srác abbahagyta volna.
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy sok nő szeret kicsit látszatból tiltakozni, mielőtt enged. Ezt persze tudni kell megkülönböztetni a valódi tiltakozástól.