210-es behangolva, úszószint belőve, harap mint'állat, csak épp a kettest nem veszi... majd belenézek. Egyenlőre örülök annak, hogy legalább egy hadrafogható motorom van... simson ügyben továbbra sincs semmi bíztató...
Igazából mindegyik fektette az óráját(60)(riga,Verho,Delta,mini,Kárpáti,)de egyik se szerette ha 40-nél jobban toltam neki.Nagy tuning nem volt...a felömlők sorjázása,pici polírozása,alkatrészek kínosan gondos szemügyre vételezése,válogatása.
Egyik papa tuning dugót is csinált nekem(esztergált egy 3.gyűrűhornyot 2,5-ös gyűrű ment fentre,2-esek alulra.)Nem tudom h ez dobott-e rajta.
A K60B a legfejlettebb karbi,Jog tűszelep kell bele,azzal megszűnik a csepegés.
Áttettem a patkány gyújtását, néha röffen, tolásnál csak szivatóval indul...gat de aztán le is áll. Széthúzom, újraépítem az egészet. ...de előbb a babettákat csinálom, illetve a 350-est készítem fel a műszakira. Jövőhéten szeretném ha már műszaki lenne a motoron...
Igen, tuningolt volt 55-tel. 1-ben üveghangig húzatható. Fordultak hátra a fejek az utcán, mikor használtam. :-)
Miért ne mehetett volna a srác gépe 60-nal? Gyári Suzuki Eko-m is ment annyit lejtőn, míg sík úton 45-öt tudott. Később kiszámoltam, 8000 felett pörgött a motorja.
lehet olyan hülye mint az a másik aki a haver Rigájába benzin helyett olajat tett amikor el akarta lopni tőle.Vagy pedig a berugókar úgy bokán ba...a hogy visszavágyik az anyjába :D
Hazahoztam a tablettákat, a 210-es faxább, mint gondoltam!
Mindhármon úszószntet kell majd állítani, ami egyik kedvenc elfoglaltságom. Abban tudsz esetleg segíteni? Nem merek a babetta fórumon rákérdezni, mert aztán jön a sok 12-13 éves kispöcs a faszságaival...