Keresés

Részletes keresés

The Evil Creative Commons License 2000.02.08 0 0 62
A "tizenegyesből öngól" egy akkori Maiden interjú általatok adott címe volt a tartalomjegyzékben, tehát mindenképpen a szerkesztő(ség) véleményét tükrözi. Tehát mindenképpen undorító, hogy 40 oldallal később már zseniális lett a lemez, "jobb a No Prayer-nél, a Fear Of The Dark-nál és az X-Factor-nál". (A szövegére nem emlékeztem pontosan, csak érzékeltetni akartam a dolgot)
Nem is arról van most szó, hogy jó lett-e a Virtual XI, hanem arról, hogy az MHH az én tapasztalataim szerint sem igazán ügyel a jó hírére, az ilyen dolgok tesznek hiteltelenné egy újságot. Supertzar, hát nem láttad az Aranypolgár című filmet Orson Wellestől???
Amúgy a No Prayer szerintem nagyon jó lemez, csak a hangzás nem elég jó (szinte szar), de ezzel együtt is élvezhető. Bring Your Daughter, Holy Smoke, Fates Warning, Public Enema No 1. mindegyik óriási szám! A Fear Of The Dark is nagyon jó, a Be Quick Or Be Dead, Fear Of The Dark, Afraid To Shoot Strangers, Wasting Love, Judas Be My Guide mind zseniális szám. És a többi sem rossz, talán az Apparation-t és a Childhood's End-et leszámítva. Az X-Factor meg az egyik legnagyszerűbb Maiden album, rohadt nagy hangulata van, zseniális számok pl. Sign Of The Cross, Lord Of The Flies, 2 AM... és a dalszövegek is nagyon jól sikerültek, sokan azt mondják hogy ezen az albumon a legjobbak.
Mindezt azért mondom, mert szerintem a Virtual XI rosszabb ezeknél az albumoknál. Nem rossz egyáltalán, de mégis hiányzik belőle valami. Hozzáteszem, nem Bruce Dickinson hangja.

SR fesztiválról. Úgy jött ki, hogy most az emberek megszavazzák, kit akarnak látni, ez mondjuk március közepére megvan, ez pedig azt jelenti, hogy a szervezésre tényleg nincs sok időtök...
Ne érts félre, én örülök az ötletnek, csak nem szeretnék csalódni. Milyen bandákra gondolsz?

Bocs, a Stratovariust is elolvastam...meg a Jon Schaffert :) Na de a Dickinson miatt vettem meg!! :)

Firehand: Sajnos nincsen meg a Mick Wall könyv. A koncerten láttam valami sokezerért, de nem volt nálam annyi pénz. Az általam említett könyvet nem olvastad? Nemrég kölcsönadtam egy barátomnak, de amint visszakapom, idemásolok belőle pár mondatot, amin nem tudtam sírjak vagy fetrengjek a röhögéstől. Persze a síráshoz áltam közelebb. :)

Ja, és az 1995.10.20.-i koncert szerintem nagyszerű volt. Blaze is baromi jól mozgott, az utolsó két számot leszámítva a hangja is a helyén volt.

Előzmény: supertzar (59)
Dave G. Creative Commons License 2000.02.08 0 0 61
Hello minden IRON MAIDEN rajongónak!
Egy kérdésem van:Kinek van kedve focizni HARRIS-ék
ellen?A válaszokat az emil címemre küldjétek.
UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OldFirehand Creative Commons License 2000.02.08 0 0 60
Hello supertzar!

Bocs picit offtopic leszek, de nagyon b**za a csőrőmet egy-két dolog. Láttam, hogy MHH-s vagy, ezért e hozzászólás.
Hosszú éveken át rendszeres olvasója voltam az MHH-nak,
még a régi fanzine jellegűből, a hőskorból, is van pár darabom.
Úgyhogy végigkövettem, ahogy az újság egyre jobban elromlik. Hiteltelen, önjelölt újságírócskák írják le minden objektivitást nélkülöző kritikáikat, ráadásul az egész egy
nagy üzleti vállalkozásba ment át. Nem oly rég kezembe került egy példány, melyben vagy egy tucat Ossian reklám és cikk volt, a főcímlappal kezdve. Hogy hogynem az MHH-nak valami köze is van a kiadványhoz, nemdebár? Nem beszélve a szerkesztők vállalkozásainak rengeteg reklámjáról, ami szintén sokak ellenérzését kiválthatja. Beszélgettem olyan arcokkal, akik rendszeresen olvassák még mindig a lapot és szerintük néha azért vannak méltatlanul agyon dícsérve egyes lemezek, hogy azok azután jól fogyjanak az üzletben...
Mint említettem átlapoztam a közelmúltban egy MHH- t és megdöbbentően kevés olvasnivalót találtam benne. A nem fordításból származó cikkek minősége egységesen alacsony volt, de amik igazán megmosolyogtatóan butuskák voltak, azok a koncertbeszámolók.
No mindegy, végül is akinek nem tetszik, az ne vegye meg, hát én sem veszem immáron harmadik éve.

Egyébként a topichoz szólva: az Iron Maiden- t magam is kedvelem.
Bár a Blaze Bayley-s lemezek bontatlanul vannak a polcomon, elég volt koncerten (iszonyatos volt, a nagymamám jobban énekelt volna), de a régieket a mai napig szívesen hallgatom.
Apropó a remastereket összegyűjtve nekem nem jött ki az Eddie arc, illetve kis kavarással. Más is így járt vele?
Nagyon örültem, hogy a Live after death végre kijött duplában is, már nagyon untam bakeliten hallgatni, az olyan macerás.
A koncertről most hallok először, kiváncsi leszek összejön-e. Érdekes annak idején, mi is ugyanígy szidtuk a Mmédiát. Van ami nem változik...

Ja és Evil:
Az általam olvasott legjobb Maiden könyv a Run To The Hills címet viseli és Mick Wall (van aki e nevet nem ismeri?) munkája. Érdemes megszerezned, ha még nincs meg.

Előzmény: supertzar (59)
supertzar Creative Commons License 2000.02.08 0 0 59
Én MHH-s vagyok, de abban cseppet sem vagyok biztos, hogy te valóban ezt a lapot olvastad.

A "tizenegyesből öngól" idézeted pl. nálunk nem jelent meg a kritikában. Lehet, hogy más lapban igen, de nálunk nem.

Az előfizetési akció szövegét pedig ide tudom copyzni:
"A brit heavy metal legenda XI. stúdióalbuma ismét tele van óriási epikus nótákkal, hatalmas ikerszólókkal. A Seventh Son... óta a legjobb lemezüket alkották meg Steve Harrisék."

Ha elolvasod a kritikát is (az MHH-sat) és óriási
különbséget érzel az akció és a kritika szövege között, akkor a megjelenés napján megveszem a Blaze Bayley szólólemezt:-)))

Mivel február eleje van, a SR fesztivál pedig július közepén lesz, nem tudom, hogy jött ki neked a 3-3,5 hónap. Szerintem lesznek komoly bandák, ne aggódj.

Szabinak majd átadom az üdvözleted!

Ui. Remélem, tényleg csak a Dickinson interjút olvastad el! :-)

Előzmény: The Evil (58)
The Evil Creative Commons License 2000.02.08 0 0 58
MHHs vagy? Üdvözlöm a Nagy Szabit, csak annyit mondj neki: "Iron Maiden" és tudni fogja, kiről van szó :)))

Bocsi, de 1998 óta nagyon paranoid vagyok, ha egy budapesti Maiden koncert szóba kerül.

Nem akartam én fikázni a reménységeiteket egyáltalán, arra céloztam, hogy szerintem 3-3,5 hónap alatt nem lehet komoly bandákat lekötni, főleg nem többet egy napra.

Nem ártottatok nekem anyuskám (Mother Russia dance of the tsars heheheh), hacsak nem számoljuk a havi 450-et egy Dickinson interjúért... Ami nagyon bosszant az MHH-val kapcs:
Virtual XI (1) sokkoló korongokban fikázás, "tizenegyesből öngól" stb.
Virtual XI (2) "fizess elő az MHH-ra, mert megnyerheted az évtized legjobb metal lemezét, a metal istenek legújabb remekműve, igazi gyémánt" - vagy valami hasonló.
Ez szerintem eléggé undorító. Ezek után ki hisz majd a Hammernek, amikor a saját kiadós bandáit kezdi isteníteni???

Előzmény: supertzar (56)
The Evil Creative Commons License 2000.02.08 0 0 57
Sziasztok!
Először is sajnálom, hogy nyitottam egy "ellentopikot", későn vettem észre, hogy van már egy Maiden topik... Na de annyi baj legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wisey, előzenekar ügyben egy kevés infot találsz a másik Maiden topikban.
Vki kérdezte az mp3-akat: www.napster.com itt MINDENT megtalálsz!!!!!!!!!!!!
Még jelentkezem.
Up The Fucking Great Fucking Awesome Fucking the One and Only Irons!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Wisey (52)
supertzar Creative Commons License 2000.02.08 0 0 56
Amikor utoljára beszéltem a MMédiával, azt mondták, hogy minden rendben a Maiden koncerttel. Már korábban is felröppent itt valami hír egy állítólagos problémáról, de nem bírtam rájönni, honnan származik. Szerintem nem sok alapja lehet.

Azt viszont bizton mondhatom, hogy a Summer Rocks-nak semmi köze sem a Multimédiához, sem a Maidenhez. De még azt a cseppet rosszmájú kijelentésedet is visszautasítanám a Hammer kiadós reménységekkel kapcsolatban. Hát ártottunk mi neked, gonoszkám?

Április 24-ét már te is várod, mi?

Előzmény: The Evil (55)
The Evil Creative Commons License 2000.02.08 0 0 55
Szevasz Szupercár!

A következőről van szó: híre ment, hogy az igen kedves Multimédia Concerts megint elcseszte a budapesti Maiden koncertet. (Emlékeztetőül: 1993 - teljesen elcseszték, no koncert, 1995 - nem cseszték el, 1998 - elcseszték, a világ legnagyobb szégyene amit akkor műveltek). Azt hallottam, hogy most meg el akarják halasztani a június 7-re meghirdetett eseményt, egy későbbi időpontot kértek a Maiden management-től. Csak nem az MHH fesztivál miatt???? És egyáltalán, mit képzel a Multimédia? Hogy a Maiden bármikor ideröppen egy koncert erejéig, amikor csak a Multimédiának jó? Ha én Rod Smallwood lennék, akkor már rég beintettem volna a nyomorék MuConcerts-nek. Nem mintha így nem tenném meg.

Előzmény: supertzar (54)
supertzar Creative Commons License 2000.02.07 0 0 54
Szia Főgonosz,

Ne kímélj minket, milyen sejtésed van még?

Előzmény: The Evil (53)
The Evil Creative Commons License 2000.02.07 0 0 53
A Maiden a legnagyszerűbb együttes a világon. Ez a topic azért nyílt meg, hogy
1) fantasztikus érveimmel "betapossam" azokat, akik tagadják ezt :)
2) megtudakoljam, hogy ki lesz a többi fellépő a június 7-i Maiden koncerten?
3) megkérdezzem, mi a véleményetek az "A Vasszűz fogságában" című könyvről.
4) megtudjam, rajtam kívül van-e itt olyan, aki regisztrálva van a hivatalos Iron Maiden honlap fórumán (amit ott úgy hívnak, hogy bulletin board)?

2) Szóval a hivatalos Maiden honlap szerint június 7-én a Maiden szabadtéri fesztivál főbandájaként lép fel a PeCsa szabadtéren. Nem tudja valaki, hogy ki lesz a többi banda? A Hammer szerint Franciaországban a Stratovarius játszik előttük, de hát ők amúgy is itt lesznek áprilisban a Rhapsody-val. A pletykák szerint több helyen is (nem csak a Dynamo-n, már ha egyáltalán lesz) a Savatage lehet az előzenekar. Ezt állítólag Johnny Lee Middleton Sava-bassgitáros fecsegte el az olasz Sava Fan Clubnak, tehát lehet némi alapja a dolognak. Az USA-ban a Helloween megy a Maidennel. Na de mi lesz Budapesten?
És miféle metal fesztivált akar a Hammer szervezni? Nem késtek el vele egy kicsit? Attól tartok hogy ebből az fog kisülni, hogy aki akar, eltölthet egy délutánt az MHH saját kiadós reménységeivel. Én nem akarok. És van még egy rossz sejtésem...

3. Szerintem ez a könyv azoknak jó, akik max. fél éve ismerik a Maident. Örülök, hogy megjelent, meg minden, de nem mindenkinek tud újat mondani. Például szinte az összes "kis színes" az internetes "Iron Maiden FAQ"-ból származik, ami bárki számára könnyen hozzáférhető. Két napja volt internet-hozzáférésem, és már ki is volt nyomtatva mind a 60 oldal vagy mennyi. Az meg, hogy szó szerint kiollóztak nyilatkozatokat régebbi MHH-kból, az valami hihetetlenül igénytelen dolog. Arról nem is beszélve, hogy az egyik szerző (Linka, asszem Péter) egyáltalán nem tud írni. Szégyen! Olvassátok csak el az előszavát. A másik srác viszont teljesen rendben van, megmentette a dolgot. A könyv jól épül fel, a dalszöveg-fordítások pár kivételtől eltekintve nagyon jók. Meg hát összegyűjti mindazt a sok infót, amit már amúgy is tudtunk + egy-két új, apró részlettel is szolgál. Persze én is tudnék még mit mondani a szerzőknek az Iron Maidenről!

4. A nickem ott ugyanez, The Evil. Két nap híján egy éve regisztráltam magam, 2414 bejegyzésem van eddig a pillanatig. Aki szereti a Maident, annak kötelező a dolog, szerintem. Az URL: http://iron.amxstudios.com/cgi-bin/ubb/maiden/forumdisplay.cgi?action=topics&forum=General&number=1

Wisey Creative Commons License 2000.02.07 0 0 52
Üdv.

Friss hír:
Április 24-én jön ki az új Maiden maxi-CD!
Most olvastam az MHH topicban, Supertzartól...

Igen, abban egyetértünk, hogy Harrisék fantsztikus zenéket írtak/írnak! Nekem pl a Hallowed Be Thy Name az egyik (hát most fel tudnék sorolni néhányat :-)) kedvencem. A gitár ott is óriási... Azt viszont nem értem, hogy a Flight Of Icarus c. csúcsnótát miért nem tették rá egyik válogatásra sem... Na mindegy, megvan amúgy is :-)

Az előzenekarokról még nincs hír?

UP THE IRONS!

Törölt nick Creative Commons License 2000.02.05 0 0 51
Jajaám, Levike jól írta: senki sem alkotott hasonlót a metalban, mint amilyen a Maiden! Elképesztően jó zenéjük van. Nekem is régen az életemet jelentették, majdhogynem ezen nőttem fel.
Levike Creative Commons License 2000.02.05 0 0 50
Sziotok !

+ 2 Fo a bulira, mert megyek en is, latnom kell kedvenc csapatomat, es ha mar arra jarok, a baratnommel is muszaj megismertetnem oket.. :)

Egyebkent, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de imadom azt a feszes, hihetetlenul jol hangszerelt es komplex gitarjatekukat.........hatalmas gitarzene szamomra a maiden, a Blaze elotti albumokat akar enek nelkul is meghallgatnam, bar Bruce egy isten szamomra is.
Sokan hozzak a Dream Theatert (akiket szinten szeretek) peldanak, mint a hangszeres tudas, es komplex futamok megszolaltatojat, de szerintem Maideneknek is ez a specialitasuk.
Soha senki nem alkotott hasonlot sem metalban. Vannak jo bandak, az eletemet jelenti ez a zene, de Maiden csak egy van. Es ha a fiuk oregek es rancosak lesznek, Harris hamisan fog jatszani, Bruce pedig gorbe bottal jon majd ki a szinpadra, en akkor is ott leszek, valahogy meghalalni mindazt amit kaptam toluk.
Tudom, rohadt szentimentalis egy szoveg ez, de igy van. Sokat kaptam ettol a zenetol.

Levi

Wisey Creative Commons License 2000.02.04 0 0 49
Üdv. mindenkinek!

Az új MHH-ban nyilván örömmel fogadtátok Bruce elsőségét, bár ehhez nem is férhetett kétség :-).
Az év reménysége pedig ez a több, mint 20 éves banda lett! Tehát van még bennük valami! :-)
A Dickinson-interjúban is olvashattuk, hogy a nyári koncerten már az új albumról is fognak játszani!
Csütörtökön nézte valaki a MetalBox-ot? Volt a Virus (Bayley-vel) és Dickinsontól a Killing Floor. Legalábbis eddig ezeket láttam - még nem néztem végig a videót...
Más. Tud valaki valamit Bruce könyveiről? Megjelentek Magyarországon? Esetleg angolul kapható? Én még az Amazon.com-on sem találtam...

Murray!
Péntek délután (2 körül) felhívtalak, de iskolában voltál. Inkább hívj fel Te a jövő héten (16 órától bármikor). A számomat megadtam emailben... A CD-k kész vannak, már csak az a kérdés, hogy 2 kell vagy 3. Nekem pedig a Fear album kellene, de ezt majd telefonon...

Wisey Creative Commons License 2000.01.31 0 0 48
Üdv. Fafara!

Én is olvastam az interjút a hivatalos honlapon.
Azt mondja Steve, hogy ez lesz az eddigi legjobb albumuk? Remélem igaza lesz :-)
Ugyanis nehéz lesz túlszárnyalni a régi albumokat...
Talán nyárra már lesz új album, azaz a koncerten is játszhatnak új szerzeményeket...
Bruce pedig várhatóan 2001-ben jelentkezik új szólóalbummal...

UP THE IRONS!

Fafara Creative Commons License 2000.01.31 0 0 47
Iron news:
IRONIC MAIDEN?: According to an interview at www.ironmaiden.com,
bassist Steve Harris says the new album "is going great and on schedule
and I personally I think it is some of the best stuff we've ever done.
Everybody has really grafted since we have come off tour and we are all
extremely please with the results. We have near enough finished
recording but we still have a lot of work left to do as far as mixing,
mastering etc. goes." When asked what he thinks of critics who say
metal is dead he states that,"We had a few idiot journos saying that
last year...I don't care
whether they say metal is dead or alive really. I don't care because I
don't care what people call us...I really don't see us as anything in
particular, I suppose that sounds a bit Spinal Tap but I don't really
care what they call us." Ironically, Iron Maiden have recently they
will launch their *Metal* 2000 Tour in Europe this June. Please visit
their official site for all the goodies.
YETI Creative Commons License 2000.01.29 0 0 46
Egy koncert, ahol rengeteg Maiden feldolgozás lesz.

2000 február 19.
Viking Klub

HEAVY METAL 2000 Fesztivál

délután ingyen:

Dark Blade
Morpheus
Kharon
Distalis
Zymotic

este belépővel

Obstruction
Stainless Steel
Falanx
Fekete Sereg
Cross Borns
Dying Wish
Demonlord (Iron Maiden feldolgozás blokkal)

A belépő egy válogatás kazetta, melyen aZ ÖSSZES BANDÁTÓL VAN egy-egy nóta.

Jegyek hétfőtől: Viking Klub, Hammer Zenebarlang, Metal Patkany Kaposvár, Dublin Gate, Nephilim, Szabó Gábor Győr, Red Dragon - Tatabánya

Logic Creative Commons License 2000.01.29 0 0 45
Üdv mindenkinek!

A június 7. most már fixnek tűnő időpont, de a helyszínt nem nagyon értem: PeCsa... miért nem mondjuk a Kisstadion???

Üdv: L.

Előzmény: prisoner (30)
YETI Creative Commons License 2000.01.29 0 0 44
Szórom a hamut...

Bár nem nekem kéne.

Metalbox ügyben helyzet a következő:

A január 27-i műsor vendéggel, több új klippel, nyereményekkel, stb elő volt készítve a részünkről, de a TV-ben még átalakítási (építészeti, nem zenei) munkát folytak. Így a műsor indítását (remélhetőleg csak) 1 héttel eltolták, és mindezt közölték velem csütörtökön du 4-kor. Én pedig csak most tudtam az infót ide csatolni (All Hail To Elender Supernet!).

Tehát mégeccer szori mindenkitől aki fennmaradt és szar popot kapott a beigért fém helyett.

Uaarrrggghhhhh.... :()

YETiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Wisey Creative Commons License 2000.01.28 0 0 43
Hello Murray!

Ismét küldtem egy levelet, remélem, ez el is jut hozzád...

Előzmény: murray (42)
murray Creative Commons License 2000.01.28 0 0 42
Szia Wisey!!

Bocs de nem látom a mailt amit küldtél
Probáld meg mégegyszer
Kösz

Wisey Creative Commons License 2000.01.26 0 0 41
Hello Murray!

Küldtem egy mail-t az üzlet pontosítására...

Csütörtökön éjféltől péntek hajnali ötig nézzétek a MusicBox tévéadót! A Metal Hammer új műsorral kedveskedik nekünk :-)
Talán egy két Maiden-szerzemény is előkerül...

UP THE IRONS!

murray Creative Commons License 2000.01.26 0 0 40
Ja és én is pesti vagyok szoval nem lesz nagy gond a dolog cd iratni tudok szoval meg tudunk egyezni
murray Creative Commons License 2000.01.26 0 0 39
Szia Wisey!

Na.tehát ez úgy néz ki hogy a Maiden 98 környékén megjelentette az összes lemezét ilyen feldúsitott állapotban ami tartalmaz lemezenként két koncert vagy studio klippet kiváló ninőségben + history +gallery +ezer minden dolog.
Tehát a 80-as első lemeztől kezdve ha jól láttam kb igy néz ki
1 iron maiden 2 klipp
2 killers 2 klipp koncert
2 number... ez nincs meg nem sikerült átirni
3 piece 2 studio klipp fligh of icarus
trooper kurva jók
4.szóval végig megvan ez csak nekem kb 8-10 ilyen klippem van mert ez az egész onnan eredt hogy kölcsönkaptam pár multimédiás maiden cd-t de nagyon szar volt atirni hol jo volt hol nem..
De kb 6-8 klippem van egy külön lemezen azok kiváló minőségben 17 colos monitoron nagyon süt.
Ezeket úgy szedtem le a gyári cd-ről mert ha jol emlékszem nem fért egy 650 megas lemezre.
De nagyon jó
Még irok róluk ha érdekel és cserélhetünk.
Up The Irons!!

Wisey Creative Commons License 2000.01.25 0 0 38
Hello Murray!

A 28. hozzászólásban említettél multimédiás CD-ket. Ezek milyenek? Van rajta fotó, stb?
Esetleg az Ed Hunterért cserébe ilyen CD-t is átirathatsz nekem...

UP THE IRONS!

Wisey Creative Commons License 2000.01.24 0 0 37
Hello Murray!

Íme az Ed Hunter számlistája. Mint írtam, ahhoz, hogy játszhass, két lemezt kell átiratni (Disc 2 és Disc 3). Ezen felül természetesen az első (csak zene) CD-t is átirathatom. További 1200Ft-ért...Valószínű, hogy egy haverommal én is át tudom irattatni... (Így egyszerűbb, mintha először elküldeném Neked, majd utána azt még vissza is kellene küldeni. Ez még bonyolultabb lenne postai úton. Én budapesti vagyok, nem tudom, Te hol laksz...)

---------------------------------

Disc 1:
01. Iron Maiden (Live; a Live After Death-ről)
02. The Trooper
03. Number Of The Beast
04. Wrathchild
05. Futureal
06. Fear Of The Dark
07. Be Quick Or Be Dead
08. 2 Minutes To Midnight
09. Man On The Edge
10. Aces High
11. Evil That Men Do
12. Wasted Years
13. Powerslave
14. Hallowed Be Thy Name
Disc 2:
01. Run To The Hills
02. Clansman
03. Phantom Of The Opera
04. Killers
05. Stranger In A Strange Land
06. Tailgunner
+ az Ed Hunter setup-ja

Disc 3:
Ed Hunter (játék)

----------------------------------

Hello Prisoner!

Szerintem márciustól kezdhetjük keresni a jegyeket. Legalábbis a tavalyi (június 3-i) Metallicára is kb akkor kezdték árusítani...

UP THE IRONS!

prisoner Creative Commons License 2000.01.24 0 0 36
Üdv megint!

Jó hallani hogy azért a koncert szervezés alatt van! Amúgy idén a Maiden az összes jelentős fesztiválon ott lesz, természetesen főbandaként. Egyébként ki tud valamit a hazai jegyárusítás kezdő időpontjáról?

UP THE HAMMERS!

murray Creative Commons License 2000.01.24 0 0 35
Szia

Ok jó az ajánlat de érdekel milyen számok vannak a cd-n elég ha az első két szót leírod onnantol én tudom miről van szó
2400 jó ár de akkor Te írod át vagy hogy van ?

Wisey Creative Commons License 2000.01.22 0 0 34
Hello Murray!

Szívesen átiratom a játékot, de NT alatt valóban nem fut. Ezt az edhunter.com alatt találtam:

Q.:Will Ed Hunter run under Windows NT?
A.: No, Ed Hunter requires DirectX® 6 or later to run and this version of DirectX® is not compatible with Windows NT.

A 3CD úgy néz ki, hogy az első lemez csak zene, a másiknak a fele zene, a másik fele pedig a játék setup-ja. A harmadik disc pedig maga az Ed Hunter. Szóval két CD-s a játék.
Én 1200 körül gondoltam az árát. Persze én is olcsóbban szoktam irattatni, de elég nagy befektetés volt most ez a 9000 forintos Ed Hunter. Vagyis örülnék, ha egy kicsi visszajönne az összegből...
De szerintem ez a 2400Ft még mindig jobb, mintha boltban vennéd :-)
De ne felejtsd el, hogy nem fut Windows NT alatt.
Természetesen ez az ajánlat minden Maiden-rajongónak szól...

murray Creative Commons License 2000.01.22 0 0 33
Hali!

Ne idegeljetek már evvel a szar szervezéssel .
esküszöm ha a pecsa bekever akkor úgy fog égni mint a fáklya ha nem lesz maiden buli:))

Egyébként érdekelne az Ed Hunter játék mennyiért adnál egy másolatot meg mondjuk NT alatt nem fut de majd megoldom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!