Nem tudok róla, hogy megszüntettek kérésre topicot. Ha hagyjuk, elhal magától... Egyébként régóta figyelem, tetszenek a képeid, főleg a hangulatuk. Nem csupán dokumentatívok... BAndy
Fricy: Köszi az útbaigazítást, szerintem is felesleges 2 hasonló topic. RJancsi: Ha ez így áll, célszerűbb átköltözni a már meglevőbe. Mi a véleményed? Kárpótlásul néhány kép, de szigorúan a földről, mert 3 méter magasan már a frász kitör. (A képek idén augusztus 20.-án készültek.)
BAndy nevű olvtársunk javasolta, hogy nyissunk egy fotózással kapcsolatos topicot.
Ám legyen. Az első lépést megtettem, remélem, nem merülünk el a süllyesztőben.
Egy kis önreklám: Pár éve kezdtem repülni, és ennek kapcsán vettem digitális fényképezőgépemet (Olympus 720 UZ). Fő szempontjaim voltak: Minél nagyobb optikai zoom, lehetőleg nagy átmérőjű, fényerős optika. Nem bántam meg a választást, bár az utóbbi időben kacsintgatok egy nagyobb felbontású gép felé.
Üdv. mindenkinek. Dicsekvésképp mondom, tavaly első helyezett lettem a városi fotópályázaton. No, ezt csak azért írom , mert körbetelefonáltam a várost, mert tudom, néha egy jó fotó többet érhet, mint maga a gép. Szóval, nincs meg a gazda, bár a junior rádió is bemondta. Az ÁÉrdi Újság megígérte, jövő héten közöl egy jellemző fotót a táskából. Egyéb tudnivalók: horgászbál fotói, makrók egy-két virágról, naplemente..... kösz a segítséget.
Mindenkinek! öt perce találtam a lakótelep szélén egy kibelezett fekete fotóstáskát. arica tipusú. Gép nincs benne, csak néhány diafilm, valami várjátékról. A tulaj hivjon a 20-33-66-083. számon. Köszi a segitséget!!
A 188-ban nem véletlenül én vagyok a kosárban a fiammal? : ))) Én is szerettem volna "fricyi magasságokba" emelkedni, de kisfiam kb. 10 méternél ennek megálljt parancsolt. Neki annyi is elég volt.
Nem számítottam "jutalomra", egyszerűen érdekelt, hogy rendbe jöttél-e már. Örülök, hogy jobban vagy, remélem, nem akkor hűltél meg, amikor ezeket a szép felvételeket készítetted. Megnéztem mind a 27-et, nagyon szép tulijaid vannak!