Lelki problémák nyomasztanak? Itt megbeszélhetjük ugyanolyan kötetlenül, ahogyan ezt eddig is tettük, mintha mi sem történt volna..... Bizakodjunk, nem sokáig lesz ez az átmeneti menedékhelyünk!
Köszi, rendes vagy!:-) Látom, már van kergebirkánk is!:-( Nem kicsit közönséges, mert megteheti. Azt hiszem, erről is írt BE a mondandójában. Így is már ezer topic van ott, még nyitnak vagy százat, értelmét nem sokat látom, csak az ellehetetlenítése a fórumnak a célja, nem más. Ez is egyfajta kifejezési módja a betegségnek, van üzenete, csak értelme nem sok.
Nem találtam gyanús fájlt. Sajnos a commanderhez meg nem sokat értek, csak ami feltétlenül szükséges.:-( Nincs üldözési mániám, csak tényleg nem mentettem el semmit, ezért nem értem ezt a dolgot.
Szerintem nem ártana. Katicabogár majd jön valamikor. Sajnos én a többieket nem annyira ismerem, rád bízom, még kiknek szólsz. Lassan már E. szülése is be fog kerülni abba a fórumba.:-( Leellenőrzök valamit, amit automatikusan mentett le a gépem, jelezte ugyan a felugró ablak, későn kapcsoltam. Valami mte doksit mentett el. Remélem, nem a búra oldalról automatikusan, mert akkor felrobbanok!:-((
Milyen érdekes? Moricka1 is megjelent! Tamás, nem gyanús kissé a becopyzott tartalom, no meg az 5 perces különbség LB hozzászólása után?!
Eddig csak mave-t üldözte, nem adok sokat, fél órán belül szétveri a búra fórumot a robotjaival, most nem mint már sima elmebeteg, hanem mint elmebeteg informatikus!:-(
:-) Rendben! Ne felejtsd el, meg kell tanítanod a tudatodat MOST arra, a hazugság sem olyan borzasztó dolog, hiszen tanulsz belőle, megismersz másként gondolkodó embereket, netán eljátszhatsz a gondolattal, kipróbálj egy kegyes hazugságot!:-)
Most eszembe jutott egy érdekes eset: rettenet mód meg akartam felelni a középső anyósomnak, te azt el nem tudod képzelni, mennyire! Történt egyszer, abban a núdli konyhában (kisebb volt mint a mostanim) sikerült úgy megfordulnom, a teljes csepptálcát levertem, naná, összetört minden tányér, bögre, stb. Mikor az akkor éppen aktuális férjem meglátta az ábrázatomat, csupán ennyit reagált a dologra: jaj de jó, lesznek új tányérjaink!:-)) Sokszor, nagyon sokszor eszembe jut az ő életszemlélete - ami nem is tudom, miért, mindenben egybevág a fiaméval!:-)))
Ne merészeld azt mondani, az elveszett bőröndöd után nem vettél magadnak klassz új cuccokat?:-)
Remélem, azt a buszt nem szándékozol elégetni????!!!!! Minden ötlet módosítható ám, lécci, lécci, ne égesd el!:-)
Benne vagyok. Előttem egy angol emeletesbusz persely. Most teledobálom cetlikkel. Aztán becsukom. Amit elsőre kihúzok, azt le kell tennem valahogy. Még nem tudom, hogy kell magamba építenem, de meg kell találnom a megoldást. Meg kell. Köszi a gyakorlatias ötletet! Már nem először köszi. A másik ötleted is hasznomra vált.
Tamás, nekem egyre inkább meggyőződésem, ÉB-nek hiányzik pár kereke! Szegény, a szívem szakad meg érte, nem tud MP-től kérdezni! Nem is értem, miért.......
Sajnálatos, jelenleg tényleg megbénult az a topic mindazok számára, akik valóban szeretnének bármit is kérdezni a szakembertől.:-(
Egyelőre nem tudunk segíteni azoknak, akiknek alacsonyabb a tűrés szintje, ez a célja ennek az egész cirkusznak odaát!:-(
Nagyon messze áll ÉB attól, ő a vélemény nyilvánításának a harcosa legyen! Még mindig állítom, az általam említett okok állnak a háttérben, semmi más. Majd lecseng, ha meg nem, majd a többiek is idetalálnak, ha Eszter kihúzza a szervergépet. Ez van. Tudomásul kell venni, mint annyi mást is az életben.
Drága dim! Annyi energiát tudsz belefektetni abba, kifejtsd, mennyire kiborít a hazugság, s minden evvel kapcsolatos dolog. Kapaszkodsz bele, a tüneteidet szépen letakargatod vele: ez is annak tudható be, s elraktározod a többi eset mellé! Miért? Próbáld apránként elemezgetni: biztosan azért van? A "tudattalan" reakcióinkat az agyunk semmi másért nem teszi velünk, csupán azért, szolgáljon és védjen minket, hiszen erre egy másik csatornán már megkértük őt, csak éppen anélkül, ezt érzékeltük volna. Lásd: utálok hazamenni automatikus érzéssel a szervezeted képessé fog válni arra, megakadályozzon ebben MINDEN módon. Holott te ezt baromira nem díjazod, mégis megteszi!!!! Feltételezem, ezt a részét érted.
Amennyiben - anélkül hogy ezt szándékosan tennéd - évtizedeken át küldöd a tudatodnak az üzeneteket arról, a hazugság rossz, ha átvernek, rossz, ha becsapnak, rossz, ha elhagynak, rossz, stb., meg fogja találni a módját a tudatod, ezektől "megvédjen téged" MINDEN eszközzel. Te meg állsz előtte "értetlenül"!:-(
Első menetben felteheted magadnak a kérdéseket: hazudhattak neked, átverhettek téged, becsaphattak téged, elhagyhattak téged, elveszhetett pont a te bőröndöd? Meglepő módon mindegyik kérdésedre az lesz a válasz: igen!
Az élet már csak ilyen, egyikünk sem úgy született, meg tudja ezektől védeni saját magát, egy olyan közegben éljen, ahol mindez nem történhet meg vele. Ahogyan szoktad mondogatni: még mindig hurcolod a kis batyudat - mint kitetszik, még tele van ezekkel!:-(
Rengeteg változáson mentél át az utóbbi időben, miért ne próbálnád apránként kihajigálni ezeket a dolgokat?! Mondjuk, pakolj tele egy dobozkát papírgalacsinokkal, melyekre előtte ráfirkálod, minek felel meg. Ha csak 1-2 év múlva lesz üres az a doboz, az sem gond, egyszer csak kiürül! S akkor a dobozt is elégetheted! Benne vagy?:-)
Teljesen értem a jószándékot, semmi probléma. Én úgy vélem nagyjából reálisan látom mi folyik ott. Sajnos ez nem mondható el arról aki éppen betéved oda, vagy azokról akiknek alacsonyabb az ingerküszöbjük. Valamint nem mondható el arról sem aki Boszit a véleménynyilvánítás harcosaként jelölte meg.
Tamás, azt hiszem, éppen ingyenes terápia folyik MP topicjában, melynek az a témája: "Hogyan kezeljük indulatainkat, mások betegségét, azok megnyilvánulási formáit?"
Mantrázzad szépen: nem reagálok rá, nem reagálok rá, nem reagálok rá!
Amennyiben ezt realizálni tudod, kristálytisztán tudod majd értelmezni, mi folyik ott! Ha kicsit már mosolyogni is tudsz, számolj be róla!
Nagyon szeretném, ha nem értenéd félre a soraimat! Jó szándékúan írtam, nem azért, megbántsalak!
Ahogyan BE hozzászólásából kitűnt - ez engem látszik igazolni - az ő személye ellen folyik ez az egész értelmetlen, hadjáratnak sem minősíthető beteges játszma. Sajnálom, hogy felvette a kesztyűt, teljesen feleslegesen.:-( Lassan úgy látom, magam is feleslegesen hajtogatom, minden betűt felesleges rájuk vesztegetni!:-(
ÉB rögeszméje: egy akármilyen tanár milyen alapon szabja meg, stb.stb.
Egyszerűbb lenne, ha kérne időpontot magának MP-től, s kezeltetné magát vele! Amennyiben ehhez nincs kedve, hát járjon az általa emlegetett "állítólagos" pszichológusához! További alternatívaként még ott vannak a szcientológusok is!:-)))