Keresés

Részletes keresés

inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.08 0 0 39
Az tényleg jó lenne. Itt (Kmét) ami esett, az abszolút nem maradt meg. Jó lenne egy nagyot szánkózni! :-))

vagy síelni! Talán most télen összejön. Hanyagoltam jópár évig a drága exem miatt :-((

Én valószínű Bugacra megyek a hétvégén (innen nincs messze :-)) ). Leadtam a szakdolit, és vissza kell adnom egy jópár könyvet egy kedves tanya-tulajdonosnak. Közben pacizok is :-)))))

Előzmény: LUKI (38)
LUKI Creative Commons License 2002.11.08 0 0 38
Eladom a kocsim, ha beledöglök is!!!:-))))

Jó lenne fölugrani Dobogókőre havazni egy picit!:-))

Előzmény: inglisvumenke (37)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.08 0 0 37
Jó reggelt Mindenkinek! :-))

A politikát tényleg mellőzzük ezután, ha lehet.
Inkább beszélgessünk valami érdekesebbről. Pl. itt a hétvége: ki mit fog csinálni?

LUKI Creative Commons License 2002.11.08 0 0 36
"Ha mindenki képes lenne érvek alapján politizálni, véleményt alkotni, akkor nem lett volna ilyen választási légkör tavasszal."

Ezért írtam Csiribinek, hogy vele az eddig tapasztaltak alapján :-) akár beszélgetni is tudnék erről.

Köszönöm, tegnap elég egyedül voltam, s miután nem volt túl jó a kedvem, felvettem a kesztyűt, s talán túlreagáltam a dolgot. Sajnálom, bánt, hogy az egész szóba került!
Szeretném, ha nem folytatnánk a dolgot. Mi a Megane csapat vagyunk, együtt! Azzal, hogy elkezdtük az a baj, hogy mindenki tud mit reagálni a másikra, saját nézőpontja szerint. Már megvan az inger bennem is, de inkább elfojtom s tartalmilag nem szeretnék reagálni semmire!
Épp ezért kerültem eddig minden politikai fórumot.

Phoere, azért mindentől függetlenül jól esett, hogy nem hagytál egyedül:-)

OFF:

Úgy várom a Megane-t, csak vinné már el valaki a Wagonomat!!!!!!!

ON:

Azért vicces, hogy a "LAZA CSEVEJ" topicban politizálni kezdtünk:-)

Előzmény: Phoere (34)
Phoere Creative Commons License 2002.11.08 0 0 35
Egy ismerősöm beszélt valakivel az előkészítő stábból. A részvevők kiválasztásánál fő szempont volt, hogy legyen valami "bibi" az illetővel. És így is lett! Mindegyikben ott van valami tulajdonság, ami magában hordozza a konfliktus helyzetet. És ez kellett a szervezőknek.
Előzmény: Törölt nick (33)
Phoere Creative Commons License 2002.11.08 0 0 34
Tényleg nem akartam politikába belemenni, de egy-két szó erejéig lenne néhány megjegyzésem. Mivel az itt megszólalók már finoman utaltak arra, hogy melyik oldalhoz állnak közelebb (azt hiszem, ez a helyes kifejezés), én sem bújok el: kb. LUKIval állunk egy helyen a társadalom politikai palettáján.

Amire konkrétan reagálnék:
Pongó: nem véresszájú kommunista, hanem ezen a téren egyszerűen sötét és buta, primitív. Azt hiszi, hogy a politikai vélemény abban áll, hogy szélsőséges jelzőkkel jellemzi a számára nem tetsző politikusokat. De ez a stílus mindkét oldalon ott van, sajnos az egyik oldal nagyhangú (egyébként zömében saját tapasztalatal nem rendelkező) része, de szerencsére azért nem ők többség zsidózik, kommunistázik; a másik oldal hasonló kaliberű sötétagyú pedig fasisztázik (a "cigány" jelzőre nem térnék ki, azt mindkét csoport előszeretettel használja "érvként").
És ez sajnos rendkívül elszomorító. Ha mindenki képes lenne érvek alapján politizálni, véleményt alkotni, akkor nem lett volna ilyen választási légkör tavasszal.

49%: ezt azért nem veszed komolyan Te sem? Ezt szerették használni a jobboldalon, de azért az őszi választások ezt alaposan megcáfolták. Miért? Azért, mert egyetlen egy párt sem tud maga mögött 20-25%-nál nagyobb társadalmi támogatást! Ha pedig "oldal" szerint nézzük, akkor talán 30%. (Mindezt a választójogúakra értem, a 18 év alattiak politikai "felfogása" 99%-ban a szülőkével egyezik). A választási eredményben ott van annak a maradék résznek a véleménye, aki éppen a pillanatnyi hangulata alapján dönt: minek az ígérete jobb neki; melyik politikus szimpatikusabb. Higyjétek el, nagyon sok idős, egyébként nem politizáló ember, aki tavasszal szinte rajongott Orbán Viktorért, mint emberért és ezért rájuk szavazott, most minden további nélkül az MSZP-re szavazott, mert ez tetszett neki - akár egyes vezető, akár az elmúlt három hónap miatt.
És ezért az ún. bizonytalan rétegért verekszenek általában a politikusok a választási kampányokban.

Tehát nincs Magyarországon 51% baloldali és 49% jobboldali állampolgár! Egyébként a választásra jogosultak 70%-a szavazott és ebből lett 51-49%. Ez pedig még abszolút értelemben is csak kb. 36-34%.
Ne döljünk be egyik oldalról sem a politikusok ilyen jellegű népbutításának, főleg, hogy a politikusok nagy része pártállástól függetlenül a saját céljai érdekében lett politikus, nem pedig a társadalom iránti elhivatottságból.

Én kifejezetten örültem, hogy szoros az arány a parlamentben, ezért nem igazán hiányozhatnak. Helyes! Azért kapnak fizetést, hogy ott legyenek! Ez a minimum.

Előzmény: Törölt nick (30)
LUKI Creative Commons License 2002.11.07 0 0 32
"Hagyjuk a politikát, könyörgöm!"
"Mindenesetre az én férfi-önérzetemnek elfogadhatatlan a Szabi-féle nyafogás és önsajnálat"

Mindkét mondatoddal, mélységesen egyetértek!!!

Előzmény: Phoere (28)
LUKI Creative Commons License 2002.11.07 0 0 31
Őszintén örültem a soraidnak! Utálom ezt a politikai hercehurcát. Elképesztő, hogy olyan emberek mint akár mi is (mi persze nem) összeveszhetnek ezen.

"Azért azt ne várd el, hogy az ország egy meghatározó része (49%-a pontosabban)egyik napról a másikra befogja a pofáját:( Szólásszabadság van, vagy mifene. Gondolom,Te is belátod, hogy elég egysíkú társadalom lenne az, ahol csak egyfajta politikai nézetet vallanak. De ha jól emléxem, volt ilyen nem is olyan régen... "

Erre nem hiszem, hogy rászolgáltam! Ha rajtam múlik SOHA nem jön szóba! Én biztos nem provokáltam volna senkit!
Egyébként csodálkoznál, hogy igazán mennyire nem állok egyik oldalon sem, s próbálom kivülállóként nézni, persze ez teljesen talán lehetetlen.

Amúgy tényleg volt! Utoljára pár hónapja az MTV-ben. :-) De tényleg hagyjuk kérlek az egészet!!!.

Mellesleg a hozzászólásodból látszik a problémáink nem állnak olyan távol egymástól ami az országot illeti. Itt az embereket belevitték abba, hogy szinte erről szóljon az életük. Számold össze hány ismerősöd van akinek a választások hatással voltak pl. a munkahelyére!
Ugyhogy menjenek a francba! Ne hagyjuk magunkat!
Élvezzük az életet, szervezzünk Megane-talit, ők meg küzdjenek a hatalmukért! Mi csak eszközök vagyunk! Engem az zavar, hogy ezt mennyien nem látják.

Nem is az ASPIRINRE! :-)))) Bocsi az elirásért!!!

Előzmény: Törölt nick (30)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.07 0 0 29
Na én lelépek, holnap jövök. Jó éjjt, jó tv-zést, olvasást, stb.!
Phoere Creative Commons License 2002.11.07 0 0 28
Hagyjuk a politikát, könyörgöm! Az látszik, hogy nem mindannyian ugyanazt a poltitkai oldalt támogatjuk.

Pongó: ém nem vagyok tőle elragadtatva. Nagyon sokszor ül, amit mond, látszik, hogy messze ő a legtapasztaltabb figura. Ennek ellenére nagyon át tud esni a ló túloldalára. Ha a military-showban ő lett volna a felelős, akkor most Renato nyugodtan várhatná a szombatot, úgy utálná mindenki. Még Zsanett is kapott a társaitól rendesen a túlzott szigorúsága miatt - volt is alapja ezeknek a kritikáknak -, de Pongó terrorizálta volna őket. Az eheti feladat eléggé bizonyítja ezt.

Renatora érdemes odafigyelni. A stílusa nem fekszik nekem, de általában igaza van, amikor kirohan valaki ellen. És nem vakítják el érzelmek, hanem egyformán cseszeget mindenkit, akivel éppen gondja van.

Egyébként Zsanett azért okoz most sok emberne csalódást, mert amíg Évi az első pillanatban megmutatta, hogy gyakorlatilag gátlástalan (itt erkölcsi értelemben gondolom - meztelenkedés, ágyjelenetek), addig Zsanettet sokáig visszatartotta az otthon belénevelt erkölcsi bilincs. Jó bizonyíték volt erre a környezetre az anyja felrohanása Pestre. De mostanra ezek a láncok lehullottak és nála is az alaptermészete jött elő: ő is hasonlóan gátlástalan erkölcsi értelemben, mint Évi. Ez a két lány valójában nagyon sok mindenben hasonlít egymásra. Évi egy kicsit kiegyensúlyozottabb talán.

Ja Szabi csak fele annyira lett volna laza, mint Renato és nem a pincsikutya-stílusban "ostromolna", már valószínűleg régen nem lenne téma Laci. :)))
Ismét Ranatonak volt igaza: Szabi azt érte el, hogy Zsanett nyeregbe került és semmit nem kellene tennie Szabi megszerzéséért. Csak intenie kellene. De már megunta Szabi lihegését.

Mindenesetre az én férfi-önérzetemnek elfogadhatatlan a Szabi-féle nyafogás és önsajnálat.

inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.07 0 0 27
Remélem...
Előzmény: LUKI (26)
LUKI Creative Commons License 2002.11.07 0 0 26
"Már megint":-))))))

Eltúlzod és 1/2értettél!

Szia:-))))

Előzmény: inglisvumenke (25)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.07 0 0 25
Azt hittem, már megint velem van bajod...

Egyébként nem kívánok politizálni, csak egy kis hozzáfűzés volt.

Előzmény: LUKI (24)
LUKI Creative Commons License 2002.11.07 0 0 24
Ja az előző inkább ide szólt, csak véletlenül Vumenkére klikkeltem. :-(

Csak mindenkit óvok a tipizálástól! Ilyen szó van? Mi egyébként lehet, hogy még az alábbiakat is meg tudnánk beszélni. Lehet, hogy építő és érdekes lenne.
Baráti üdvözlettel,

LUKI

Előzmény: Törölt nick (17)
LUKI Creative Commons License 2002.11.07 0 0 23
Én nem mondtam, hogy csak a nők tudnak szemetek lenni!

ui: kár, hogy ebbe is belevittétek a politikát! Azt hittem, ha nem nyer a Ti Magyarországotok, a Ti zászlótok és a Ti kokárdátok, mert nekünk ugye ahhoz semmi közünk, akkor abbahagyjátok végre. De nem. Amúgy megkövetem magam: Nem hittem volna, hogy az oldalatokon vannak ilyen szimpatikus emberek is. Hozzáteszem, nem vagyok "véresszájú kommunista", de a Bauer féléktől megrettenek...
Nem ilyen országban szeretnék élni. Kérlek a Megane fórumon ezt felejtsük el. Ja és a munkahelyi cimemre erről ne írj, mert nem nézné az Ő nagytesójuk jó szemmel a véleményem.
Ennyi, bocsi

Előzmény: inglisvumenke (18)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.07 0 0 22
Semmit se érdemel meg, csak azt, amit velem tett. Hogy kapja vissza valakitől, akit nagyon szeret.
Előzmény: Törölt nick (19)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.07 0 0 20
A politikai hozzáállása nekem se túl szimpi, de tetszik az őszintesége, nálam ez a minimum-elvárás az emberektől.
Előzmény: Törölt nick (17)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.07 0 0 18
Na várjál, azért a pasik se szentek!!! Az én Ex-vőlegényem például úgy szakított, hogy 1000 km volt köztünk, nem sokkal előtte (pár hét) halt meg a Bátyám, másnap volt a szóbeli nyelvvizsgám, és másfél hónap múlva költöztünk volna végre össze itthon. Indok: már nem szeret. Azóta már hazajött, itt lakik tőlem 7 km-re, és még annyi tisztesség se volt benne, hogy leüljön velem szemben, és elmagyarázza, hogy mi változott meg benne, és mikor... 5 év után nincs 10 perce rám... azt mondja, nem akar látni se. Pedíg nem volt anyázás, meg egetrengető csaták... sőt, harmadik se volt. Na ennyit arról, hogy csak a nők tudnak szemetek lenni...
Előzmény: Törölt nick (14)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.07 0 0 15
BB: én leányzó vagyok, és még így is egyetértek veletek!

Zsani nekem már a beköltözéskor sem volt szimpatikus. Emlékeztek? Elkezdett visongatva föl-le rohangálni a színpadon, hogy "Köszönöm, köszönöm, hogy eljöttetek ma este megnézni ENGEM! Most az egész ország engem néz, és annyira boldog vagyok!"

Húúú, ez durva volt. Már akkor mondtam, hogy na ez a csajszi se lesz kedvenc...

Pongóhoz mit szóltok? Én nagyon bírom az őszinteségét, meg a felelősségtudatát! Mondjuk ezzel sok ellenséget szerez, de legalább önmagához hű.

Renátó meg... ááááááááá!!!! Remélem, ő megy ki szombaton!

inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.07 0 0 13
Na jó, akkor javítok az első beszólásomon: NO FLÖRT. Sajnos félreértelmezi valaki nagyon ezt a topicot, aki fontos nekem. Pedíg ez CSAKIS azért jött létre, mert már tényleg égett a pofám, hogy a Megane-os topicban minden van, csak Megane nincs...
LUKI Creative Commons License 2002.11.07 0 0 12
helyesen: hölgyeményé

Szóval azért sok rendes lány van, még mielőtt megköveztek, de én utálom az ellenpéldát!

Előzmény: LUKI (11)
LUKI Creative Commons License 2002.11.07 0 0 11
Ez ok.!!! Teljesen egyetértek. De a többi lány legalább nem hiszi azt magáról, hogy nem q..a!:-)

Hihetetlen milyen világban élünk! Őszintén szólva ma a lányok olyanok, hogy szerintem egy tisztességes lány szégyenli magát helyettük. Emlékszel, hogy minden ilyet a nők kezdeményeztek a BB-ben is. Az oké, mindig volt pár pasi, aki úgy próbált tetszelegni a csajoknak, hogy megfogta a s....ket, de, hogy manapság egy szorakozó helyen a lányok verekszenek össze a fiúkért, s a pasik seggét fogdossák az hihetetlen. Elvették a kenyerünket!:-)

Szóval a tiszteletem minden értékes hölgyeményért, de keresni kell Titeket!!!

Előzmény: Phoere (10)
Phoere Creative Commons License 2002.11.07 0 0 10
Hogy én mit tennék Laci helyében, az most nem téma. :))) Ha nem dobja ki, az az ő baja.

Évi, Andi és Zsanett között a különbség: az utóbbinak van pasija. De Évi ugyanúgy nyalogatja Popeyt (és majd meghal a megbántottságtól, hogy Popey most Zsanettel flörtölt - de persze be nem ismerné a megbántottságát!), közben ágybabújik Renátóval, smárol a lányokkal stb.

Andika csak éppen nem fekszik le senkivel, de Pongó volt az első célpontja, onnan lepattant, jött Popeye, majd Renátó. És egyszál bugyiban és melltartóban rohangál az udvaron.

Angit nem részletezem, emlékszik mindenki.

Évi és Zsanett pedig tökegyforma abban, hogy tombol bennük az exhibicionizmus, a magamutogatás, csupán Évi az első percben kiteregette bájait, Zsanettben kicsit több idő kellett. Hogy mi történt a medencében a Reklámfilmben, azt csak találgatja mindenki.

Úgyhogy szerintem itt aki nagyon hülyén reagálta le a dolgokat, az Szabi volt és Pongónak igaza volt, amikor óvodás színvonalúnak minősítette. Ha Bálint négy héten keresztül lógott volna Angi nyakán Szabi módjára, akkor Angi lett volna ilyen "szemét".Abban bezárt helyen őrjítő lehet, ha valaki minden percben a nyakadon lóg. Ha Szabi tudott volna laza lenni és nem rajongó, csüngő hősszerelmest játszott volna, akkor vagy nyeregben lenne már, vagy lazán lerendezték volna a vége-szituációt.

Előzmény: LUKI (9)
LUKI Creative Commons License 2002.11.07 0 0 9
Nem osztom a véleményed!
Emlékezz vissza, hogy a Zsanett az első héten tövig benyalt a Popeye fülébe, ledobta a tangáját a medencében, megmosdatta Popeye-t, mindeközben mást se hallottál tőle, csakhogy ő HÜSÉGES tipus, s, hogy mennyire szereti a Lacit. Miről beszél???????????????????????????????????????
Ha Lacinak egy icike-picike esze is lenne, már rég kidobta volna a cuccait az utcára! Az Évi egy gerinc ehhez képest. Ő fölvállalja magát, oszt lezavar bárkivel egy kóbór numerát! Zsanett amit művel az hihetetlen. A Szabi úgy ment be mint egy vagány, romantikus gyerek, most meg úgy nyafog mint én 14 éves koromban az első szerelmemnek. Erről persze Ő is tehet. De Laci helyében az az egy fülbenyalás elég lett volna. Gondolj már bele, ha a Te nőd csinálná ezt? És Zsanett tudatosan szórakozik, húz mindenkit, mert nem akad össze egy olyan pasival sem, aki felvilágosítaná, hogy egy normális pasi szemében nem ér egy kalap sz..t sem....

:-)))))

Előzmény: Phoere (7)
LUKI Creative Commons License 2002.11.07 0 0 8
Még nem is hívtak! Estében maradtunk, de szerintem már nem fognak:-(
Lassan csinálok valami akciót!:-))
Előzmény: Törölt nick (6)
Phoere Creative Commons License 2002.11.07 0 0 7
A flörtölést talán mellőzném, de csevegni szívesen.

Szóval Zsanett-Szabi témát boncolgassuk egy kicsit.
Szerintem Zsanett nem csinált mást, mint a többi lány: flörtöltek és élvezték, ha tetszenek a fiúknak. Ezenkívül mindegyikben van egy nagy adag exhibicionizmus.
A különbség: Évi, Andi és Angi több fiúval flörtölt, akik túlléptek könnyedén azon, ha éppen nem ők voltak a célpontok. És több fiú felváltva csapta nekik a szelet. Részletesen:
Évi: Renátó, Popey
Andi: Pongö, Popey, renátó
Angi: Iti, Renátó, Bálint
Zsanett: Szabi (!).
És Szabi nem volt képes lazán venni a dolgot, hanem baromi komolyan beleélte magát. Amikor Zsanett vevő volt a rajongásra, akkor belelkesült, amikor pedig finoman visszautasította, azt nem tudta felfogni. És teljesen átment pudlikutyába, egy percre nem szakadt le a lányról.
Ha nektek akaszkodna így a nyakatokba egy "rajongó", akit egyébként kedveltek, nem akadnátok ki egy idő után? Nem mennétek át bunkóba, hogy lerázzátok magatokról ezt nyűgöt? Emlékezzetek: minden páros feladatban kettejüket összerakták.

Szóval szvsz. Zsanett semmivel nem roszzabb (nem is jobb!), mint a bentlévő többi lány, csak a Szabi iránti össznépi sajnálkozás teszi őt fekete báránnyá.

Előzmény: inglisvumenke (-)
LUKI Creative Commons License 2002.11.07 0 0 5
"Szia Koma!":-)
Előzmény: Törölt nick (4)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.07 0 0 2
szevasz inglisvumenke.

tetszik a topik cime. en csak ma tevedteme löszöra megane topikba, de mivel meg nem jött meg a megane csak offoltam (na jo, eleinte nem) viszont van offolásbol referenciám a 9-es hozzaszolastol :-))

LUKI Creative Commons License 2002.11.07 0 0 1
Az össznépi flörtölgetést kihagyom, így is lesztek elegen. Azért néha lehet, hogy benézek. Jó szórakozást és sok sikert a topic-nak!!!
Kilroy Creative Commons License 2002.11.07 0 0 0
0 mp-ig fogom vissza magam :-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!