Mert?
Tozatuhoz hasonlóan engem is izgat ez az automata öntözés.
A zuram váltig állítja, hogy jövőre megoldja. De nagyon gázos a víz, mi van, ha nem vagyunk ott, és elengedi a vizet a szivattyú? Tartok tőle.
Mesélj kicsit, légyszíves, hogy is van ez nálad, és miért is volt ez a galiba?
Tényleg hideg van ilyen korán,most szopizáshoz kénytelen vagyok félig-meddig hajnalban kukorékolni én is.Ilyenkor irigylem a férfiakat,hortyognak mellettem.
Gondolkodtunk mi is az öntözés egyszerűsitésén,de ki öntené fel a kutat ha leengedi a vizet?És a szűrő hamar eltömődne,mert vasas nagyon a viz.Szerinted megéri?/balesetek mindig vannak./Ma nyűgös volt a kicsi lány,egyik kezemben a slag,másikban a babakocsi,igy locsoltam.Hamarosan elő kell szedni a kengurut,vagy nem eszem borsót.
Képzeljétek hogy jártam !!
Valahogy bekapcsolodott a kert öntözésének
idökapcsoloja , igy amikor ma kimentem egy mocsárrá
vált kertet találtam . Számitásaim szerint 700000
liter vizet csöpögtettem ki a kertbe.
9 napja megy az öntözés!
Közlekedni ugyan nem lehet , viszont a növényeim
megőrültek a sok viztől.
Minden óriássá nőtt , és virágzik
mint a bolond.
Remélem a fáknak sem lesz baja tőle.
Csöpörög! Miután a férjem meglocsolta a kertet, én meg kipakoltam a festékeimet, mert végre nem a konyhában kellett a kreativitásomat kifejteni. Most aztán örüljek vagy bosszankodjam?
Nálunk mindent beszőnek a pókok. (Hogy utálom!) Ha beszélgetni akarunk a szomszéddal a bokrokon keresztül, előtte utat csinálok magamnak egy fadarabbal. De legalább ennék meg a szúnyogokat! A nagy esők után megjelentek, és igencsak szemtelenek.
> Szerintem jól csinálod , éppen hogy nem szabad
potolgatni a tejet , mert akkor egyre kevesebb
lesz.
- Gaz csemeténk első alkalom után rájött, hogy cumiból jobban jön, akkor minek strapálja magát komoly munkával? Cici csak este kellett neki elalváshoz :)
Nem irigyellek a szénanáthádért.Most nálunk külön jó,mert fúj jó erősen a szél,eső egy szál sem.A csapadékmérőnket beszőtte a pók.20cm mélyen tökszáraz a talaj.
Szerintem jól csinálod , éppen hogy nem szabad
potolgatni a tejet , mert akkor egyre kevesebb
lesz.
A szupervédőnőnk szerint mindig annyi tej
van amennyi kell. Ha ugy tünik kevés , akkor
gyakrabban kell szoptatni , és akkor több lesz.
Hát , nemigen tud nappal aludni , a másik kettő
állandoan nyuzza.
Talán most , hogy megkezdődött az ovi!
Idő ragyogó , itt a nyár , énmeg szénanáthás
lettem , átkozott parlagfü.
Volt csoda,mikor Koplárovics berúgta a gólt és az angolok nem.
Mondom én,kölcsönkérem a védőnőt,az enyém úgyis megharagudott,mert nem pótolom tovább,hanem szoptatom rendületlenül és nem mérlegelek,csak egyszer.És igy is gyarapodik!Szegény feleséged,napközben sem tud pihenni egy cseppet?Kitartás,lassan továbbalszik a baba.
Csak egyszer? Irigyellek nálunk kétszer minimum.
Szegény feleségem mint egy holdkoros közlekedik
eghyész nap .
Remélem nemsokára kialudhatja magát!
A védőnőnk tényleg szuper, tanácsait még
az USA-ba is kiközvetitjük , a barátainknak.
A nejemet is meggyőzte , hogy olyan nincs hogy
valakinek nincs teje , pedig az első gyerekünkkel
voltak gondok .
Köszönöm Nektek a tanácsokat szoptatással kapcsolatban.Onobodytól szeretném kölcsönkérni a védőnénijét,mert én is arra jöttem rá,hogy nem idegesitem magam a mérleggel,mert különben nyugodt baba,ha a poci tele van,mindegy mennyi ml-től,ha gyarapodik.Próbálok nem zsizsikes lenni,bár ha jön a védőnő...Kinevezem pocokkotynak.Bibi,már csak egyszer kelt fel éjszaka!Aigner Szilárd erre nem talált,meleg volt és semmi csapadék.
> Mint régebben volt a pocokkoty.
- még nem hallottam róla :)
- anyósomék cukordinnyének hívják, ami most van nálunk; amíg eszem, addig édes, de a végén kissé nyers tök utóízt érzek (bár eddig a sárgadinnyét megenni sem tudtam, úgyhogy ez már egyfajta haladás). Ez kb. 20cm átmérőjű, kívülről piszkos-fehér (drapp?) dorozmás, szétvágva zöld héjú, sárga belü, számomra meglepően tömör husu, és nagyon könnyű darabolni, viszont hamar (1 hét) meg kell enni.
Szerintem még korán van , várj még
vele 2hetet legalább.
A hógolyló az sárgadinnye , állitolag karácsonyig
is eláll. Mint régebben volt a pocokkoty.
Csak annak a magjához már nem lehet hozzájutni.
Kiváncsi vagyok , van kb 20db.
Szép fehérek , akkorák mint egy focilabda.