Keresés

Részletes keresés

mizchris Creative Commons License 2010.06.23 0 0 420
Az hagyján, hogy egyre érdekesebb lesz. De még van egy olyan erénye, ami sok másik sorozatnak nincs:
Benne van Josh Charles :DDDDDDDDDDDDDDD *széles vigyor*
Előzmény: *Fleur* (418)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.23 0 0 419

újabb gyerekkori kedvencem:

Meghökkentő mesék!

nemrég nézegettem néhány epizódot újra, némelyik még ma is ütős!

*Fleur* Creative Commons License 2010.06.23 0 0 418
Közhelyes, de manapság mutass valamit, amiben nincs közhely:) Sajna eldurrogtattak már majdnem minden petárdát az elmúlt évtizedekben:D
A The Good Wife erőssége az, hogy közhelyes dolgokat rendkívül tehetséges, jó színészekkel játszat el, máris sokkal élvezetesebb. Egyébként egyre érdekesebb ügyek lesznek később és a magánélet-munka territórium egyre inkább közeledik egymáshoz. Na, de majd meglátod:)
Előzmény: Törölt nick (415)
randell11 Creative Commons License 2010.06.23 0 0 417
Jaj tényleg mikor a viasat elkezdte újra adni néztem, amennyit csak tudtam.
Előzmény: zsesszi (416)
zsesszi Creative Commons License 2010.06.23 0 0 416
azt hiszem az egyik legjobb magyar sorozatot nem említettétek:
Angyalbőrben.
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.23 0 0 415
Én amúgy szerettem a Petrocellit. : ))) De elég közhelyesen indul ez a good wife, sajnos. : ))) Ezzel együtt három részt megnéztem, mert jól éreztem magam, viszont ha jobb lesz, az még jobb. : )))
Előzmény: *Fleur* (414)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.23 0 0 414
Később egyre jobb lesz, :))
Előzmény: Törölt nick (413)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.23 0 0 413
Elkezdtem nézni a good wife-ot. Kicsit Petrocelli-utánérzetem van. : )))
randell11 Creative Commons License 2010.06.23 0 0 412
Én gondolkozom rajta. Most úgyis elég sok sorozat szünetel ahhoz, hogy valami újba lehessen kezdeni. De inkább nyári darára gondoltam. Pl 24-et még nem láttam (júúúj).
Előzmény: mizchris (404)
Árvacsalán Creative Commons License 2010.06.22 0 0 411
Leveled jött!
Előzmény: tánczika (410)
tánczika Creative Commons License 2010.06.21 0 0 410
Jóestéket,

megvan esetleg valakinek a teljes Sírhant művek/Six feet under, illetve a Törtetők/Entourage 2-3-4-5. évad felirattal? Nem tudom leszedni sehonnan.
Illetve, ha valakit érdekel, megvan a teljes Maffiózók szinkronosan, illetve a következőkből felirattal, ami eddig megjelent: Dexter, Weeds, Californication.

Mail publikus.
Árvacsalán Creative Commons License 2010.06.19 0 0 409
Sziasztok!
Nézi valaki közületek a The Bridge sorozatot ? Ez az :

http://comment.blog.hu/2010/06/17/the_bridge_evadzaro_az_ev_egyik_legjobb_sorozata

Csak az első részt láttam,de az nagyon-nagyon tetszett. Ha esetleg tud valaki hozzáférhető magyar feliratot az első részen kívül, plíz mailben írja meg az elérhetőséget (a szokásos helyeken nem találtam, pedig ez nagyon érdekelne, kicsit a Kemény Zsaruk-ra emlékeztet.)

*Fleur* Creative Commons License 2010.06.19 0 0 408
Háh- retekklub próbálkozik? Olyan sorozatleadási morál mellett, amit folytat... :-P
Beszart a laptopom, nálam a nyári dara elmarad. :-( Pedig mennyi mindent terveztem...
Előzmény: mizchris (406)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.19 0 0 407
Nem is láttam a lostot, de kezdek kedvet kapni hozzá. : )))
Viszont a good wifeot nemsokára elkezdhetem nézni, már alig várom. : )))
(ex-szanzaveronika)
mizchris Creative Commons License 2010.06.18 0 0 406
Castle-rajongók, leendő rajongók figyelem! Július 20-tól szinkronizálva is megérkezik kedvencünk az RTL Klubra :)

Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.18 0 0 405
Én mindenképp bepróbálom Daniel Dae Kim és Grace Park miatt. :)
Előzmény: mizchris (404)
mizchris Creative Commons License 2010.06.18 0 0 404
Ha már Lost, lesz olyan, aki Daniel Dae Kim miatt bepróbálja? Hawaii Five-0
Speciel nekem kötelező lesz, mert Alex O'Loughlin-t a Moonlight óta, Grace Park-ot meg a BSG óta imádom és nem vagyok közömbös Daniel iránt sem, szerintem az egyik legjobb, legminőségibb teljesítményt nyújtotta a Lost-ban.
Bár Hawaii-os sorozatra a Magnum óta nem izgultam rá, de azt hiszem, megnézem majd, mit tudnak mutatni. :)
skilled girl Creative Commons License 2010.06.16 0 0 403
elkezdtem visszaolvasni a losttopikot, megláttam linkelted ezt. azért nem írtam oda, mert mondomnem olvasom a véleményeket, erre látom hogy OFF van teljesen. idejövök, itt meg lost-ról megy a duma :D vmi fordított nap van? :D
Előzmény: mindenki senkije (396)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.15 0 0 402

A Lost-ellenes közhangulatról meg annyit, hogy ha meghúzták ezt a finálét, akkor az a minumum, hogy ez benne volt a pakliban...amúgy én sem akarom elrontani senkinek az örömét, akinek tetszett, mert hidd el, én is szívesebben lennék abban a táborban.

A Purgatóriumról: persze, kijelentették, hogy a Sziget nem az, és ez jó running gag is volt (Ld. Matthew Fox a liftben SNL videó), na de az a végső megoldás, hogy az ALT a Purgatórium azért nem áll annyira távol ettől...mert végeredményben meghúzták azt, hogy egy olyan eseménysor a Purgatóriumban játszódik, amiről azt hittük, hogy valami egész más. És igen, tudom, hogy ez csak egy rajongói teória, de én is egyetértek azokkal, akik szerint az alapötlet Sziget=Purgatórium volt, csak erre a rajongók túl hamar rájöttek, és változtatni kellett, de azért sajnálták volna teljesen kidobni ezt az ötletüket, és máshogy behozták, ráadásul úgy, hogy ne lehessen kitalálni, két legyet egy csapásra. Igen, tisztában vagyok vele, hogy ezt sosem tudjuk meg, de én együtt tudok ezzel élni, mert nekem a fő bajom a befejezéssel nem ez.  Hanem az, amit úgy fogalmaztak meg többen is a Losttopicon, hogy ez nem annak a sorozatnak a befejezése, amit eddig néztünk, és többszörösen is félre lettünk vezetve.

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.15 0 0 401
Ó, az indulat már elmúlt.. :) Erre a megállapatásra akkor jutottam, amikor visszagondoltam, hogy így utológ mennyi fölösleges szálat lebegtettek be, akkor baromi nagy jelentőségű dologként tálalva, hogy aztán sehova ne vezessen a dolog. The Constant? Best episode ever! Kb. a fanboyok 99%-ának, aztán semmi értelme/jelentősége nem volt.
Előzmény: mindenki senkije (391)
Sterling Creative Commons License 2010.06.15 0 0 400
Köszike
Előzmény: *Fleur* (399)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.15 0 0 399
Heroes. Nem szoktam tv-ben sorozatokat nézni, de a port.hu is a barátod, biztosan megmondja;)
Előzmény: Sterling (398)
Sterling Creative Commons License 2010.06.15 0 0 398
Tegnap el indult az rtl-en a Rejtély c. film második évada. Én az elsö évadot alig láttam,talán a késöi adások miatt. A sztorit nem nagyon értem. Annyit látok,hogy adva van egy pár misztikumba hajló történés,amit x-akták modjára ki nyomoznak az Fbi-os kollégák. Volt még egy sorozat,amibe egy pom pom táncos csajszi hiába akarta összetörni magát,nem sikerült neki. A cimre nem emlékszem. Nem tudjátok mi volt? És lessz-e ujra a tv-ben. ?
Előzmény: zsesszi (397)
zsesszi Creative Commons License 2010.06.15 0 0 397
persze látom. számomra olyan lett a vége, hogy tényleg úgy érezzem: ennyi volt..és 6 évad után el tudom engedni a Lostot.
Előzmény: mindenki senkije (396)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.15 0 0 396

jó, oké, igazad van

de azt te is látod, h milyen most a "közhangulat" LOST ügyben, ami miatt egyre gyakoribbak a rajongói "vélemény túlkapások" :)

azzal meg már picit tele a zsákom, vagy legalábbis nem szimpatikus, na :)

Előzmény: zsesszi (395)
zsesszi Creative Commons License 2010.06.15 0 0 395
nálam nem volt harag...ha visszanézed a hsz-eimet én voltam az egyik aki elégedett volt.
még mindig azon az állásponton vagyok, hogy totális meglepetést akartak a fanoknál elérni...de sajna 95%-nál fordítva sült el.
szvsz a Lost felült a trónra a Twin Peaks mellé és valószínűleg nagyon sokáig ott is marad. kiváncsi leszek arra, hogy mikor lesz hasonló (stílus illetve nézettség tekintetében) sorozat...
Előzmény: mindenki senkije (394)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.15 0 0 394
De igen! Egeszen konkretan arrol volt szo, h a SZIGET nem egy tulvilag, vagy mifene, es ez igy is volt. Csupan az alt volt valami olyasmi. Csak a nagy negativ erzelmek szelektivve tettek (sokadszor) a kollektiv emlekezo kepesseget. Pedig mar Yoda mester is megmondta: a harag nem jo tanacsado! :)
Előzmény: zsesszi (393)
zsesszi Creative Commons License 2010.06.15 0 0 393
akkor lemaradtam..nem arról volt szó az elején, hogy nem lesz purgatórium/túlvilág??
Előzmény: mindenki senkije (392)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.14 0 0 392
ez pedig egy félreértés, odaát már leírtuk párszor
Előzmény: zsesszi (389)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.14 0 0 391
én erre sem vennék mérget
lehet most mérgesnek lenni, de engem picit bosszant, h a fanok, dühükben most olyan dolgokat is ráfognak most a lostra, amiket felesleges, nem bizonyíthatóak stb...
indulatos fikciókból ne legyenek már tények nagyhirtelen! :)
Előzmény: Candy Perfume Girl (388)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!