Egy kezdő felszerelés úgy kb. 65000 HUF-ba kerül bár ez elég alap de ha többet ne akarsz rászánni kezdetben megteszi ja persze ehez kell még egy cípő is leheteőleg ami focis (magasabb szárral mint a normál stoplis).
Szeva skacok!!!! Ma tök jó volt az edzés!!!! Igaz a playekel de már kezdem sejteni:) de majd csak belejövök!!!(remélem) Igaz a cucc kicsit nagy rám de nem baj:D na csocsi!!
Csonti, mivel olyan rendesen segítesz nekem megismerni a focsit, segíthetek inspirálni azokat a játékostársakat, akik ellógják az edzést! Bár szerintem nincs ilyen! :DDD
üdv mindenkinek a Szigetről! minden nap beöltözök és adok az éppen aktuális házigazdának egy-két poccot... hihihi aztán mikor padlón vannak elárulom hogy ki vagyok... hehehe
áááá nem bántok senkit, inkább a pompon lányokat kötöm le
Bocsi skacok, hogy nem tudtam menni edzésre, úgy látszik valaki nagyon nem akarja, hogy meenjek. Sokáig kitartott a meló, meg elárulhatná vki, hogy melyik offense-es rakta tele a hamburgerem romlott gombával!!! Ezt még visszakapjátok! :)
Szóval, bocsi Csonti, de úgy tűnik a péntekről is lemaradok... Nagyon bús-bús Panda vagyok! Na de srácok akkor ZÚZÁS!
Egyébként az "office linebacker" nagy-nagy siker volt otthon! Hugi mondta nekik is kellene egy ilyen munkatárs... Mondtam is neki, biztosan találuk egy megfelelő linebeckert, aki szívesen csinálja jó pénzért!:)))
Múltkor láttam, hogy négy captain van. Ezek szerint kettő deff. és kettő off.?
Egyébként bocsánat az idióta kérdésekért, de én nem igazán értek a focsihoz. Ha esetlek bántóak lennének a megnyilvánulások, vagy sértő, akkor bocsánatot kérek! A cél az infó megszerzése, és kedvenc csapatom megismerése. Termésetesem ez nem csak a játékosokra vonatkozik!