Már 150 Ft is megvan egy gumírozott és 15 m fásli?? Azt a teremburáját, jól mewglkérik az árát! Ennyi pénzér be is aranyozhatnák! Hogy meglepődne Bélánk egy levél C-vitamin vitamin költségén...
2008. 12. 28. vasárnap, 18:43:10 óra Kedves Naplóm!
Ma arra ébredtem, hogy káprázatosan fáj a lábam, szinte csillagokat. Valószínüleg a hideg idő miatt érzetem meg, illetve a csont. Merthogy hasogatott. Nem tétlenkedtem és ebéd után elmentem a Kossuth utcai éjjel-nappali patikába, hogy vegyek orvosi gyógyfástlit. Gumisat. Meglepően mewglkérték az árát. 150 ft. igaz gumirozott és 15 méter hosszú. Szóval elég lett bőven. Mióta befásliztam azóta nem hasogat. Szerintem az ilyen természetes gyógymód hasznosabb, mint a pirula. Illetve, hogyan telt a Karácsony a Szakács Béla rajongásnak klubb ? Az indekszes.
Szép napot és finom vasárnapi ebédlehetőséget. Nálunk olyan rickor hideg van, hogy énszerintem az Antraktiszon is megállná a helyét. Már majdnem két órája, hogy beértem a levegőről, de még érzem a csontjaim belsejében a mínuszokat...brrrr......
Már vége a karácsi ünnepnek, de minállunk még tart, vagyis folyt. köv. viccesen mondva.
A leszármazottaim még pihennek, de a csirkecombok már a sütőben irulnak és pirulnak, merem remélni, hogy hamarabb nyerik el a puhulás állapotot, mint a kedves gt hölgy tyúkja. Gombamártást is alkotok, bisztos ami bisztos.
Vendégek jönnek, vagyis a nászék megtekintenek bennünket. Tegnap rokontalálkozót folytattunk egy szép faluban, szinte már programsorozat szituáció van, én nemigen híztam 40 dkg-omot.
Na, hogy utojjára kitérjek a frappáns tyúkhúslevesre, végül is én is így cjártam. A hús megmenekült, a levét kiöntöttem. Mégsem c járta, hogy 6+2+4 órán át a hús még mindig vín vót, mint az országút, a leve meg már olyan, mint a sűrű szappanyoslé. Egyszóval kiöntés trágya lett. A húst viszont jól kitrancsíroztam, összevágtam, megfőztem pergeltnek, oszt melexendvics gyanánt eszi, aki szereti. Már csak az elfogyasztott felesleges villanyhő energiát sajnálom.
Mint mindig, igen. Bár a legutóbbin nem voltam. Ghölgy is éppen KFT bítet hallgat? Nálam most azt énekli Laár András, hogy "szép is vagyok, jó is vagyok":-)