Az egykori politikust szélsőséges kinyilatkozásai miatt leváltották, azóta lezüllött, és még a halfogásban sem szerencsés Meglett hát a "Boross egy szemét, s g*ci a Horn!!" ára:
nyugdíjazták, s nem akad sem keszeg, sem sneci a horgára...
(talán nem kéne említenem, mégis megteszem: tudom, hogy ez nem a pol-fórum...:-)
Istenem, ha ekkora örömet okoz, hogy felfedeztem közöttük egy (tőlem) lopósat is, nagyon le lehetek csúszva kecskerímileg :-)))
Nagy gratula!!! :-)
Doktor, bocs, hogy nem írtam rímeket, de meg akartalak várni, semmiképpen sem szerettem volna alád kerülni :-)) Viszont most már föléd kerekedni sem tudok, az a hely is foglalt :-)
Így hát egyelőre passzolok... Megvárom a következő kört :-)
Üdv és nagy gratula minden régi és új rímkollégának!!
(No nézd csak, Doktor, most, hogy mondod, tényleg van nekem itt egy ilyen alkönyvtár...:-)
Egy˙(kín-os) szerenád Kinek szól fél Szeged éneke?
Vajon a félszeg Edének-e?
A két zenész közül az egyik szimpatikusabb Sokkal jobb a "Csárlinál"
az, amit a Laár csinál.
A strici meghallja, hogy egyik lánya lelépett Megszökött a szajha?!
Induljon a hajsza!!
Mivel fenyegetőzhet egy nő, ha orális szexre akarják kényszeríteni? Vigyázz, lehet a fogam "lakat"!
Csak hogy tisztázzuk a fogalmakat...
A kvízjátékban hírességeket kell beazonosítani; a játékos láthatólag tanácstalan Ő egy énekes. Ugye, felismeri?
Nem?! De hisz ő a Melis, Feri!
A városi tanács nem nézi jó szemmel a kártyajátékokat Fenyeget most Makó perrel,
mert ott nyertem ma pókerrel.
Barátomnak téphetem a számat, hogy figyeljen arra, miket zabál össze! Egy dolgot nem ért Endre:
ügyeljen az étrendre!!
Kemény, de igazságos jogász kell Szükség van bíróra, olyan Puhl-típusra,
ki aztán felülhet a pulpitusra.
Életkép egy mexikói haciendán (a világtalan fogoly előszeretettel fogyasztja a vályogfalat) Láthatná, hogy hajt künn a kaktusz virágot,
a lyukon át, mit szegény vak túsz kirágott...
(Tudom, hogy mindenkinek ott lapul a "kecske" alkönyvtárában egy rakat rím, úgyhogy elő vele!:)
A házigazda randa, de azért jó a házibuli
Van minden: ruhatár, pia,
Bár kicsit rút a hárpia.
Az amerikai város focicsapatának új szerzeménye kemény idény előtt áll
Leszerződtette Boston Pelét,
Kiköpi majd e poszton belét.
Csodakapus (Úgy látom, korábban már volt egy ”Kibédi-kivédi”, de ez most a 2.0 változat:)
A kapuban Ervin Kibédi,
A lasztikat derbin kivédi.
Lakásmaffia
Isten veled Óbuda,
Bedugtak egy odúba.
Segítség az erdőből
Mézet hozott barna maci,
Ha nem lenne, marna baci.
A bugyuta skandináv szövege feldobta a hangulatot
Egy üde színfolt,
Ha hülye finn szólt:
Az animalszexet kedvelő rokon legutóbbi akcióját a fal is megsínylette
Ráugrott a hízóra veje,
Ott, ahol a vízóra helye.
Barátnőm lába
Kicsi, s
Csikis.
A latin szerető akcióba lép a nudista strandon, de nem igazán izgatja fel aktuális áldozata
Egy kövér nőt fog olasz át,
Innen látni lógó faszát.
Az elemi erejű szellentést gazdája megpróbálta tenyerével tompítani, de az nem csak végtagtörést okozott, de még az egyik közelben álló lány fejfedőjét is lekapta
Akkor itt van, külön a tiszteletedre egy neked való:
Angyalföldi összeesküvés-elmélet, mely szerint a vasas nemrégeni csődje az egykori bajnokcsapat játékosszerző mesterkedésének eredménye volt "Eresszük rá az Iványit Ráczra,
És ő majd jó focistákat irányít Vácra!
Spanyol hölgy mellei közt pihennék meg Kéne nékem hamar didi,
de csak akkor, ha madridi!
Majdnem az összes lejárt szavatosságú kaját elvihetitek! A tavalyi étek
java tiétek!
Alkuvita Mit kér ezért, felárat??!
Ön egy nem túl fair állat!!
Charlie igazi arca Dupla whiskey, kevés jég,
majd' szétvet a kevélység...
Ha egy jellemtelen, ám tagbaszakadt üvegfújónak ilyet mondunk, utána mi a teendő? "Ön talán egy remek hutás, de fasz!!" Nos,
ezek után talán szégyen a futás, de hasznos...
Köszönöm, kedves vagy :-)
Próbáltam viszonozni, de egy kínos mosoly kíséretében kénytelen voltam megállapítani, hogy tőlem már egy kínrímre sem telik...
YES doki, jó lesz, ha felkötöd a gatyádat, mert ha a folytatás is olyan lesz, mint a bemutatkozás, azt kell mondjam, hogy az ifjú kolléga a babérjaidra tör! :-)