Keresés

Részletes keresés

Tóthika Creative Commons License 2007.12.12 0 0 391
Tegnap 4000 Ft-ot fizettem, amiért szétverték a pofámat, és ez még csak a kezdet volt. :-((( Viszont a kollegáim örültek, mert nem tudtam beszélni. :-)))

És hogy vissza fogod sírni azokat a szép időket, mikor még a sterilizált cumi leejtése volt a legnagyobb probléma! ;-) Piciny leányommal ma azon vesztünk össze, hogy ész nélkül elindult egyedül kifelé a Tacskóból, ami természetesen szigorúan tiltott az autók miatt. Leszúrtam, mint a pengős malacot, erre szívszaggatóan bömbölt hazáig, hogyaszongya "vigaszod a Kingát".

Amúgy megint volt egy hihetetlen húzása. YouTube-on nézegettünk klipeket, jót pogózott Alice Cooperre, meg Doorsra. A végén felkínálta a gép Máté Pétertől az Egyszer végetért, ráklikkeltem, a csaj meg elkezdett fintorogni, hogy kapcsoljam ki, nem tetszik. Mondtam, tudom, hogy ez szomorú, de anya szereti, úgyhogy meghallgatnám. Erre kétségbeesett, hogy a bácsi szomorú, és ő azonnal megvigasztalja, ne legyen szomorú. Ez 10 körül történt, de még az előbb, fogmosáskor is rákérdezett, hogy szomorú-e még a bácsi. (Először azt se tudtam, kire gondol, míg az éneklést nem említette.) Mi lesz ebből, Teréz anya? ;-)
Előzmény: H_G (382)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.12 0 0 390
marmint ez most az olvasas vagy a latintanulasi otlet miatt mondod?:)
Előzmény: H_G (388)
Tóthika Creative Commons License 2007.12.12 0 0 389
Nem. Mikor? Elküldenéd újra?
Előzmény: rpanni (376)
H_G Creative Commons License 2007.12.12 0 0 388
Szemlátomást hiányzik már neked az a gyerek, túl sok a szabadidőd :)
Előzmény: Törölt nick (387)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.12 0 0 387
ehhe tanitanak ott informatikat? naugye hogy nem:)

masreszt masik topikban fel szemmel olvasva lattam h blogot irsz sulirol. lehet a cimet tudni?:)

en mi masrol irnek blogot mint a zabalasrol, akit erdekela profilomban ott a cime:)
Előzmény: Mikolt (386)
Mikolt Creative Commons License 2007.12.12 0 0 386

gyere a sotera te is:)

Előzmény: Törölt nick (383)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.12 0 0 385
bar az osszes tobbit figyelmbe veve talan nem lett volna turelmem Eco-hoz:)
Előzmény: Törölt nick (383)
cicó Creative Commons License 2007.12.12 0 0 384
És még csak dél van :))))
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.12 0 0 383
rutinos ember soha sehova nem indul konyv nelkul:)

mostanaban a naphegyre jarok melozni, es innen haza. a fenti szabaly tobbszor mentett eletet, amikor az atlag 10 perces autobuszut cca. 40 percesse valt.

Jelenleg umberto ecco rozsa nevet gyurom ujra, 13 evesen olvastam. igy felnott fejjel egy kicsit mas:) es innen kovetkezik a kerdesem: lehet valamelyik nyelvisokalba vajh latint tanulni?

H.
H_G Creative Commons License 2007.12.12 0 0 382
Basszus, én ma
- arra ébredtem, h. fáj a gyomrom, de már amúgy is föl kellett kelni
- 4 óra rendes alvás (+korábban egy columbónyi) után 6-kor,
- beletörülköztem egy bébitörülközőbe,
- a földre ejtettem egy frissen sterilizált cumit,
- és a WC-be egy vadiúj tekercs papírt,
- hosszasan tudnék mesélni róla, hogy milyen rossz volt a kávém, de azért megittam;
- elmentem a fogorvoshoz, vártam 40 percet
- egy olyan váróban, ahol egy Blikk Nők volt az egyetlen újság;
- fizettem 8000-et, de még csak nem is biztos, hogy elég lesz ez az építmény, mert már csak 1/3-a csont a fognak.

Megmondaná valaki a naptáramnak, hogy csak holnap lesz még tizenharmadika?
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.12 0 0 381
Namost a gyerek tegnap 11-kor volt hajlandó elaludni (de akkor legalább egy nyekkel), nekem ugye kimaradt két éjszaka fordítás miatt, ma írd és mondd, háromnegyed 11-kor keltünk. Most iszom a reggeli kávémat :)))
Előzmény: Vének Tanácsa TM (379)
Yv Creative Commons License 2007.12.12 0 0 380
:))
Előzmény: Vének Tanácsa TM (379)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2007.12.12 0 0 379
Volt tegnap valami a levegőben, a lányom is 4 órát aludt délután, este persze még 10 órakor is kukorékolt, alig tudtuk elaltatni. Reggel meg 6 után felébredt.
Mutatok képet is :)
1. Azért is felmászom!
2. Na ugye, megmondtam!
3. És most pihenek egy kicsit...

Előzmény: AliceCsodaországban (378)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.12.12 0 0 378
No még irok egy kicsit aztán eldugulok.

A férjem elment ma délután Győrbe bizonyos munkaügyben. Ott is alszik valahol. Úgyhogy én ma éccaka szalmaözvegy vagyok. Ami akár jó is lehetne, mert végre azt nézem a tévén és oylan hangerővel amit akarok, de mióta 2003-ban volt ez a szörnyű baleset Erdélyben vele, én pánikban vagyok, ha nélkülem utazik el bárhová.
Szóval - nevessetek ki- de naponta többször odamobilozok neki, hogy jól van e. A szerencse az, hogy tudja miről van szó, és csak annyit mond a mobilba, hogy oké, minden rendben, jól vagyok ne izgulj szia, én meg annyit, hogy oké akkor le is teszem.

Most meg itt ülök a lakásban 4 (!!!) macska társaságában. KÖnyörgöm nekem csak egy (1) macskám van már, és az is elég nekem, mert már oylan öreg, hogy foga nincsen, a szájából állandóan valami nyál csurog, ha lefekszik valahová, akkor mindig valami gyanús folt marad utána, emiatt az összes ülő és fekvőalkalmatosságot állandóan a régi függönyeink takarják, amiket már úgy mosok mint más a zsebkendőt... na de itt van ugye Cirbolya is Iván első macskája, aki mára átment manoje tulajdonjogába, ővele nincsen baj, csak éppen annyi, hoyg negyedóránként ki avagy be akar jönni, és állandóan hol nebtről kinre, hogy kintről bentre nyervog valahol. Itt van Iván második macskája, Kisbalázs (amúgy nőstény), aki ugyanezt teszi, azzal tetézve, hogy az a nyávogás amit az művel idegtépő (most már elhiszem, hogy az anyja sziámi) , és még azzal is, hog amikor rájön a hízelgés, akkor nem simer se istent se embert, állanóan valami testrészemet akarja szopni ami kilátszik a ruhából.

És végül most ideiglenesen nálam van a nagyobbik lányom Borisz nevű macskája is, aki amiatt van itt, mert említett lányom Füreden van valami tréningen, és ez a macska aztán tényleg nem akármi. Mert (én még ilyen nem láttam) olyan nagyon kötődik a lányomhoz, hogy szabályszerűen káromkodik, ha csak felé közelítek... akkora mint egy puma ÚGY IS NÉZ KI, és már össze vagyok karmolva csak amiatt mert nha meg akartam simogatni. Ááááááááááááá.....

Viszont a kisunokámmal egyre jobb a viszonyunk komolyan, és egyre jobban imádom. Ma is annyira aranyos volt... mióta hazahozom délben és alszik nálam minden délután (ma kb egy órától fél ötig aludt!!!) azóta ki van cserélve, visszakaptuk a régi aranyos kölköt....
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.12.11 0 0 377
Na én itt gratulálok neked inkább másodszorra, hát a férjed igazán jó góllövő!!! :-DDD
Felfogtad, hogy pár hónap mulva 3gyerekes anya leszel + egy kutya?

(Majd még irok, de most néznem kell a született feleségeket, mert én szoktam írni az ofőt belőle a szaktopicban. )
Előzmény: jemi bigli (372)
rpanni Creative Commons License 2007.12.11 0 0 376
Tóthika, neked írtam a múltkoriban, megkaptad?
Előzmény: Tóthika (373)
franciacsibe Creative Commons License 2007.12.11 0 0 375
nagy gratula reszemrol is, Jemi, es nagy huuuuu a duplahoz!
(baratnom amugy azt mondja, a kettovel konnyebb neki mint 1-1-gyel kulon, kabe 6 hos koruktol kezdve... neki 4 fia van, 8,4 es 1 evesek, a kicsik az ikrek - azert vagtak bele a harmadikba, hogy hatha lany lesz vegre, erre ket fiu :-DDDD de baromi nyugodtak, nem egyszer vigyaztam a 4-re, a mi kettonkkel egyutt, es a kicsikkel volt a legkevesebb gond, egyszeruen annyira lefoglaljak egymast, hogy nem jut eszukbe nyugoskodni :)))
Előzmény: jemi bigli (374)
jemi bigli Creative Commons License 2007.12.11 0 0 374

neki mar az elso hirnel mondtuk hogy anya hasaban baba van..rendszeresen jott megnezni..ket anyajegyre ra is fogta azok a baba szemei..es ugye tudja hogy mikor megyek doktorbacsihoz aki megnezi megvan-e a baba...

tegnap mondtuk neki hoyg ketto lesz de o ragaszkodik hozza hogy harom..na jo...azert talan azt mar megsem kene::))))

annyira nem mondogatjuk egyebkent neki-annyira nem is foglalkozik vele..de jo erzes volt elmondani (meg szuseges is mert elegge imad rajtunk pankratorkodni amit azert rajtam most nem kene::))

Előzmény: Tóthika (373)
Tóthika Creative Commons License 2007.12.11 0 0 373
Mostanában dolgozom, úgyhogy még nem voltam kedves ;-), de most annál nagyobb szeretettel gratulálok! :-))))) Márk mit szólt?
Előzmény: jemi bigli (372)
jemi bigli Creative Commons License 2007.12.11 0 0 372

koszonom szepen:))))

nagyon kedvesek vagytok:)

panni..azert mi is kiccsit be vagyunk tojva..de elso korben menjen minden rendben..majd utana ketsegbeesunk;)

Előzmény: molloy (357)
Tipetupa Creative Commons License 2007.12.11 0 0 371

Lehet.

:-)

Mindenesetre akinél esetleg listán voltam, kihúzhat.

:-)

Előzmény: mouser (370)
mouser Creative Commons License 2007.12.11 0 0 370
azt én írtam, tippnek, nem?
Előzmény: Tipetupa (366)
Tipetupa Creative Commons License 2007.12.11 0 0 369

Szasa, pár hete én is kértem Csibészedről fényképet, de akkor nem küldtél.

Most is szívesen meglesném a fiaidat.

rpanni Creative Commons License 2007.12.11 0 0 368
:-))
Előzmény: Tipetupa (366)
Tipetupa Creative Commons License 2007.12.11 0 0 367
Jemi, ezer drukk, hogy minden rendben menjen!
Tipetupa Creative Commons License 2007.12.11 0 0 366

Nem én!!!

(Csak mert mintha Mikolt olyasmit írt volna, hogy külföldön lakik.)

Előzmény: rpanni (362)
ewtsy Creative Commons License 2007.12.11 0 0 365

Jemike, óriási gratula!!!

Nagyon izgalmas lesz, az biztos :)))

Törölt nick Creative Commons License 2007.12.11 0 0 364
nincs, hala a jo istennek...sok minden hianyzik nekunk mostansag de egy gyerek az nem...

H.
Előzmény: Mikolt (361)
hodográf Creative Commons License 2007.12.11 0 0 363
Igen, jeminek én is gratula :))))
Előzmény: molloy (357)
rpanni Creative Commons License 2007.12.11 0 0 362
jeminek én is gratulálok!
duplán :-)
(én azért most halálra lennék rémülve, de jemi majd megbirkózik a dologgal :-))

(és ki az a titokzatos terhes még? kezdek kiváncsi lenni)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!