A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Az új fizikában nem lesznek feketelyukak, sem másféle kitalált egzotikus állatok.
De honnan jött a feketelyuk ötlete? Vizsgáljuk ezt meg!
Már volt róla szó, hogy az égitestek körüli gravitációs mező, ami lencseként működik, eltéríti a fénysugarakat. Az eltérítés okára a mai fizikusok 3 magyarázattal is rendelkeznek, de mindegyik hibás.
Az első magyarázat a newtoni tömegvonzás. Eszerint egy égitest mellett elhaladó fénysugár azért térül el az égitest felé, mert az égitest vonzóerőt fejt ki a fénysugár fotonjaira. Ezt a gyerekes magyarázatot tette (részeben) magáévá Einstein is, és első nekifutásra a hibás newtoni képletet használta az eltérülés mértékére.
Gyakorlatilag ennek a hibás képletnek köszönhetik a feketelyukak a megszületésüket.
Hogy miképpen, azt majd részletesen kifejtem, ha visszajöttem a teniszpályáról.
Gyula bá, őszintén. Nekem nagyon tetszik a fizikai modelled. Tetszik, hogy elegáns, egyszerű és alapos. CSAKHOGY rossz alapfeltevésből indultál ki, és nem jártál utána egyáltalán, hogy az UFF tényleg hamis-e. Emiatt a valóban szép munkád sajnos értéktelen. Szerintem érdemes lenne helyes és alaposan ellenőrzött alapfeltevésekből kiindulva hasonlóan brilliáns levezetéssel valami valóban értékeset alkotnod. Nagy kár, hogy így alakult, és nagyon nagy kár, hogy nem a jó irányba tettél értékes erőfeszítéseket.
Tessék ezt elolvasni és elgondolkodni. Lehet belekötni is, csak nem érdemes. :-)
"Robbanómotor nem létezik. Ha egy motor felrobban, akkor már nem tudja mozgatni az autót. A kapitalista olajlobbi nyomja, hogy benzint kell tölteni egy autóba, hogy menjen. Az autók nem benzinnel mennek. A beletöltött benzin egy részét elpárologtatják, a másik részével a motorhangot állítják elő, de nem robbanással, hanem főzéssel/melegítéssel (innen ered az, hogy "megfőtt a motor"). Ezt halljuk, amikor jár a motor. Az autók már nagyon régóta tartalmaznak akkumulátort, és ez hajtja őket. Ha kiveszed az akkumulátort, az autó nem fog menni. Csalafinta elektronika figyeli, hogy akkor se menjen az autó, ha elfogyott a benzin a tankból, vagy nincs benne motor, stb. Nagyon ügyesen fenntartják az illúziót. Ebben minden benzinkutas és autószerelő benne van a világon. Az összes autógyártó, az összes olajcég is. Ez egy világméretű összeesküvés. Mi, akik erre rájöttünk, azon dolgozunk, hogy ezt az elektronikát kiiktassuk, és onnantól nem kell benzint tankolni az autóba. Már nagyon közel járunk. A kormányok elnyomnak minket, akik már tudjuk az igazságot."
Na ilyen érzés, amikor erre a fórumra jön az ember...