Töprengek, hogy lemondjak-e a dohányzásról, hogy ezzel is támogassam az egészségügyet, vagy csak legyek nemdohányzó, mint eddig. Felelős döntés ez, időy kíván.
Az a baj, hogy ha a tevékenysége nem korrekt, akkor sem történne semmi. Nem lehet mindig azt mondani, hogy várjuk meg, mi történik. A médiatörvénynél megvártuk, megtörtént, ami megtörtént, és semmi sem változott: ugyanaz a törvény, a tényleges felelősök is ott ülnek.
nalad ez nem lehetseges az akkori esemenyeknel? ha mar te is ilyen sorsforditonak tartod. minden ugy alakult ahogy a fidesz propagandagepezete irja?
Konkrétan: nem.
Egyszerűen azért nem, mert egyrészt nem olvastam az ehhez kapcsolódó Fideszes propagandákat (sőt a Balsai-jelentést sem), másrészt ott voltam.
Tehát nekem saját élményem van az eseményekből, és amikor némelyek megpróbálják az én saját élményeimet átírni, akkor valóban indulatossá válok.
Egyébként általánosságban természetesen én fel szoktam tenni magamnak a kérdést, mennyire vagyok elfogult?
Erre megint nem könnyű válaszolni, mert egyrészt számos dologgal egyetértek, viszont vannak olyanok, amelyek kifejezetten zavarnak. (Lázár bizonyos megnyilvánulásai, a holdudvar pozíciói, a jutalmazások etikátlansága stb.) és azért zavarnak, mert nem ezt várom tőlük.
PELDAUL semmi reakcio nem jon arra hogy schmitt pal kiall beszelni annak az eu-nak a zaszloja nelkul, aminek fel evig az elnokseget a miniszterelnok adta. de valoszinuleg a miniszterelnok mar KIRUGASSAL fenyegette meg schmitt palt.
es ha segitseg kell akkor futunk az eu-hoz. ha verik a magyarokat, ha megvonjak a szlovak allampolgarsagot, ha elszall a merleg, akkor azonnal tudunk futni az eu-hoz.
a zaszlot meg baszunk kirakni, vagy baszunk az m1-en mutatni. mert az is lehet hogy akepen kivul volt zaszlo es majd lehet ra hivatkozni!!!! ott volt a 39-k oldalon aprobetuben hogy nem volt taggyules!
Pedig volt tiltakozás rendesen amikor felmerült HT neve. Az előtt tényleg nem lehetett hallani róla, és ez így volt jó. A férje írt egy törvényt, amiben létrehozza azt a tisztséget, amibe a barátnője férje kinevezi. Ez így nem oké.
Lemondatott a Központi Bizottság, te meg amikor ezt írásos formába öntötted a vonaton a kis ájpeden a kezedben, talán a szemed sarkában megcsillant egy könnycsepp, meghatódván emberi nagyságodtól.
dehogy mentem at tamadasba. beszelgetesbe probalok atmenni, nem hiszem hogy a hangnem(em) tulsagosan durvara sikeredne.
lehet hogy igazad van az interpretalasokban. vagy van igazad. lehet hogy picit 'agymosottan' nezem a dolgokat es hiszek az (akkori) szememnek.
nalad ez nem lehetseges az akkori esemenyeknel? ha mar te is ilyen sorsforditonak tartod. minden ugy alakult ahogy a fidesz propagandagepezete irja?
ennyire hulyenek nezed a rendorseget? az a rendorseg talan nem erezte a kozhangulatot es azt hogy 2010-ben orbanek fognak kormanyra kerulni? az a rnedorseg talan nem helyezkedett? azt a rendorseget esetleg nem a fidesz kenyszeritette bele az orszag megvedesebe? az egeszben nem volt ott a fidesz keze?
a fidesz artatlan aldozat volt a tortenesekben?
(azt nem tagadom hogy a fideszt is esetleg kenyszeritette a szelsojobb es a szelsojobbot esetleg meeg gyurcsany is felhasznalta.
de a fideszt ugy beallitani ahogy te teszed szerintem kisse naiv.
peldaul csakis ebbol a topikbol derult ki ht baratsaga orbanekkal. fogalmam nem volt rola, ENNYIRE verte magat a baloldal a foldhoz. meg a szajer felesegeskedes is siman lenyugodott volna, AKKORA habveres nem volt korulotte.
engem peldaul az erdekelt hogy ha nem elnek egyutt akkor ez miert nem kerul bevallasra es miert kellett (volna) szajernek barmirol lemondania? ennyire oszinten tajekoztatjuk a kozvelemenyt az orszag dolgairol?
nekem az egeszben a legnevetsegesebb az hogy egy egyutt nem elo feleseg miatt valaki lemond valamkirol/barmirol is. ahelyett hogy tokosen bevallanak hogy a holgyhoz az egadta vilagon semmi kozom.!!! lehet hogy az orban csaladnak TOBB koze van ht-hez mint szajer jozsefnek.
sokkal szebb lett volna ha sirva kiall a placcra mint pokorny, hogy ha koze lenne lemondana, dehat nincs koze.!
van igazsagod. megjegyzem olyan nagy foldhozverdesesrol nem tudok peldaul ht kinevezese kapcsan. annakidejen nem volt fideszes jajongas??? foldhozverdeses? lisszabonba futkosas? hat en bizony ugy emlekszem hogy ezek megtortentek!
Ha még foci, akkor muszáj szót ejteni a béközepekről - nem csak a fideszéről.
A béközepeknek mindegy, hogy a vezető gól lesen, kezezve, a kapus arcába belerúgva születik, és ha egyértelműen a gólvonalon se megy át a labda, az se gond: a béközép mindig boldog és megindult, csapatának nagyszerűségét látva.
A mostani bé(gető)közép se jobb, se rosszabb, mint a 6 évvel ezelőtt azonnal elkezdett igazságbeszédelni, amit Fletó kínjában kiszopta az ujjából.
A béközepek sokkal nehezebb lenne a csapatoknak mindazt eladni, ami a játékot tönkreteszi.
Sőt azt sem gondolom, hogy éppen itt kellene válaszolnom.
Szerintem békésebb, ha hagyjuk a 2006-os eseményeket, mert éppen ez az a neuralgikus pont (ennek eltagadása, ennek relativiztásása és a terjesztett hazugságok) amitől nemcsak számomra, hanem sokak számára kontraproduktívvá válik az egész történet, legalábbis balliberális szempontból.
Ez az a pont, amikor egész egyszerűen valóban hajlamos vagyok átsiklani még a nekem nem tetsző események fölött is, amit a Fidesz elkövet....
A legfontosabb fölött siklasz át, pedig már írtam nemegyszer.
Azok a hazugságok, amik itt a dilin is megjelennek, lelkes "ellenzéki" támogatással, hogy a bebizonyosodott hazugságok ellenére folyik a habverés (ld. kordon- topic) olykor változtatnak a "hűvös hozzáállásomon", bár annyira soha, hogy személyes támadásban fejeződjön ki.
Azért bájos, hogy a lassacskán állandósuló ballib sikonyálás és földhöz verdesés közben neked valami iszonyat nagy lelki szükséglet a meg nem történt fideszes földhöz verdesésről álmodozni.
amikor mi voltunk a soros elnokok, akkor tudott minden utcasarkon europai unios zaszlo lobogni? akkor lehetett fenyezni magunkat az unioval? ez szamodra nem gusztustalan? es meeg meg is emlitette az elnok az unio felmilliardos lakossagat. csak a zaszlot felejtettek el kirakni.
persze ha a magyar zaszlo hianyozna barmilyen brusszeli esemenyrol akkor lenne alkalom a foldhoz verdesni magunkat!!!!
amikor mi voltunk a soros elnokok, akkor tudott minden utcasarkon europai unios zaszlo lobogni? akkor lehetett fenyezni magunkat az unioval? ez szamodra nem gusztustalan? es meeg meg is emlitette az elnok az unio felmilliardos lakossagat. csak a zaszlot felejtettek el kirakni.
persze ha a magyar zaszlo hianyozna barmilyen brusszeli esemenyrol akkor lenne alkalom a foldhoz verdesni magunkat!!!!
bar nem tartozik ide, de talan van valamilyen magyarazatod hogy az osszes(???) europai allamfoi, kormanyfoi unnepi beszed a nemzeti lobogo es az europai lobogo alatt/mellett zajlott le. a magyar schmitt pal unnepi beszedenek kivetelevel.
miert is?
esetleg szajer jozsef is szova fogja EZT tenni? hogy errol meg torveny is szuletett? es be kellene tartani?