Csak, hogy Neked is legyen min röhögni! Egyszer kiskoromban nekiszaladtam egy a házunk alatt lévő betonoszlop élének. Minimum egy hónapig egy seb húzodott végig az arcom közepén, függöleges írányban. A szám felpúposodott középen és hetekig csak a tejbegrízt bírtam szipozni a szám csücskébe helyezett szivószálon keresztül.:-)))
Most kaptam egy kedves barátnőmtől, gondoltam, megosztom Veletek:
Tíz ok amiért a síelés jobb, mint a szex:
Naponta akár 20x is feljuthatsz a csúcsra!
Nagy szuz területek várnak meghódításra.
A domborzati adottságok kitunoek.
A botod mindig kemény.
A pálya alattad mindvégig nedves és csúszós.
Bérletet válthatsz az élvezethez.
A menetek száma korlátlan.
Minden menet végén, de akár a csúcson is megállhatsz pihenni, gyönyörködni.
Választhatsz, hogy kezdo vagy haladó szinten próbálkozol.
Ha nem megy, vehetsz órákat.
Vettem ám az invitálást, csak gondolkodom.
A helyzet az, hogy tényleg akarok egy kicsit pörögni a Wagonnal kapcsolatban, viszont a furikázást már hanyagolnám vele, mert tudod az nem
Egyébként nagyon sokat járok oda, úgyhogy biztos összehozzuk! Lehet, hogy menni fog ez a 7vége is.
Nyilván, ha rendszeresen jártam volna pacigolni, akkor ez a probléma nem jelentkezett volna. No nem a külön mozgás veszélye, hanem az ettől való félelem. :)))
Ááááááááá, ez pech! Persze ha nem vagy lóbolond, akkor nem akkora érvágás. nekem elég gáz lenne, ha allergiás lennék pl. a macskaszőrre, meg hát a lószőrre is. Imádom az állatokat!
Tényleg mozog :-)) de gondolj bele milyen fantasztikus érzés, amikor együtt mozogsz a lóval, vágtattok a réten át (Alföldiek előnyben :-))))))) ), a szél símogatja az arcodat és úgyérzed, összeolvadtok. Megszűnik az egész világ, de mégis, mintha kitárulna......
Nekem azt tanácsolták, hogy lehetőleg ne a lovaglás legyen a fő hobbim. Alergia vizsgálaton parlagf mellett lószőralergiát mutattak ki. Hogy mi a fenétől, azt nem tudom, mert korábban sem lovagoltam.
Sík vidéken nem maradt meg szinte sehol, de Dobogókőn már hétfőn komoly hó volt. Bár ma a rádióban egy nyiregyházi pasi azt mondta hótaposóban kénytelenek járni.
Régen én is sokat sieltem...
Lóvon egyszer ültem, elég borzasztó volt, össze-vissza mozgott minden alkatrésze:-)))