Szó volt itt a minap a visszautasított nők által elkövetett bosszúról, hamis vádakról. Ez a nő büszkén meséli, hogyan tett kárt az exe autójában:
"Szulák Andrea is előállt egy párkapcsolati történettel, ő is elmondta a legdurvább dolgot, amit egy pasival tett. Szakításuk után odament a férfi házához, de ő többszöri csengetésre sem nyitott ajtót, pedig egyértelmű volt, hogy otthon van, hiszen égett a lámpa. Az 55 éves sztár szívére vette, hogy volt párja nem engedte be, ezért bosszúból kiszúrta a férfi autójának kerekeit."
A delfinkönyv, meg a Galaktika ifjúsági fiúkönyvek/magazinok voltak. Ez volt a válasz a csíkos/pöttyös könyvekre, amik meg lánykönyvek voltak. Mindkét kategória jó minőségű irodalmat nyújtott, de szét volt választva érdeklődési körönként. Pl. Kamaszként nem hinném, h téged érdekelt volna a "Csipkebolt Brüsszelben", mint ahogy én sem tudtam megbirkózni a Vadölővel. Pedig megvolt... Talán fiú témákban le tudtam gyűrni Vernét, amit még élvezni is tudtam az mondjuk Jack London, de Karl May-jel már nem tudtam mit kezdeni... Mert nekem nincs olyanom, amid neked van, és fordítva...
Nem hulladék "irodalomról" volt szó.
Szeretlek olvasni, de most jobb lett volna, ha csöndben maracc... :)
Basszus püfi, azok a nők, akik azért tettek valamit, hogy valóban ugyanolyan jogok illessék meg őket, mint a férfiakat, hasznos tagjai voltak a társadalomnak.
A mostani feministák viszont kifejezetten kártékonyak, mert nekik az egyenjogúságnál több kell. Ha már, ugye...
Ezzel szerintem vigyázni kéne, mert a fagyi visszanyal. Ez a szokása.
A test és/vagy lélek edzésének semmi köze sem az anyagiakhoz, sem ahhoz, hogy ki mennyire érzi "lefárasztva magát".
Püfi, a test és lélek edzése 0 forintból megoldható, csak és kizárólag az egyénen múlik. Ha valami nem pénz és "szerencsés születés" kérdése, akkor ez az.
Hol voltak még feministák (noch dazu szüfrazsettek) az ókori Egyiptomban, Krétán, Cipruson, közel-, közép-, távol keleten, a két Amerikában, az ókori Európában, Afrikában?
Katasztrófa lenne, mert amíg egy férfi az egész családja érdekében 'uralkodik', addig a nők nem nagyon tudnak élni sem a hatalommal, sem a felelősséggel.
Éppen azért van válságban a nyugaticivilizáció, mert már egy ideje női túlsúly van, és ez senkinek sem jó. A nőknek sem, mióta kitört a feminizmus, csak egyre boldogtalanabbak.