Látogassátok meg a http://iron.simplenet.com/ingles.html oldalon a "files" linket, és nézzétek meg Steve Harrist foci közben! (Azt hiszem a lista legalján van.)
Azt a meccset is valamilyen kis "falusi" pályán játszhatták... Úgyhogy van esélyünk a meccset játszani! Bár lehet, hogy a meccsen már nem lesz esélyünk :-)
Írd meg, mikor érhetlek el telefonon!
Nekem szombaton kettőig előkészítőm van, de utána ráérek. Jó lenne nekem mondjuk fél háromkor... De inkább majd felhívlak...Meg kéne beszélnünk azt is, hogy pontosan mit is vigyünk...
Murray még nem jelentkezett...
Ez mindenkinek szól:
http://iron.simplenet.com/ingles.html
Egy chilei fanclub oldala, nagyon régi (98-ban frissítették legutóbb!), de nekem tetszik. A képek között van egy-két igen jópofa (pl.mikor hárman kényszerzubbonyban vannak :-))
Amúgy a frissítést 1999 augusztusára ígérték...
Nekem szinte bármikor jó a hétvégén (legalábbis azt hiszem meg tudom szervezni, hogy jó legyen)!
Tényleg most kéne, mert jövő hétvégétől beindul a foci NB1, és nekem követnem kell a Videotont mindenhová! :)
Mit szólnátok, ha most hétvégén összejönnénk valahol és megbeszélnénk a CD-ügyeinket?
Visszakaptam a kívánt albumokat, és most ráérek...
Küldök egy-egy mail-t is!
Mit szólnátok, ha most hétvégén összejönnénk valahol és megbeszélnénk a CD-ügyeinket?
Visszakaptam a kívánt albumokat, és most ráérek...
Küldök egy-egy mail-t is!
Kedves Ironok, február 21-én Rod Smallwood Q&A lesz a hivatalos Iron Maiden honlapon (www.ironmaiden.com). Javaslom, a fenti időpontban aki csak teheti, látogasson el a site-ra, hiszen alaposan ki kell kérdeznünk Rodney-t a budapesti koncertről, meg a Multimédiáról ;)
A legújabb pletykák az új album címére vonatkozólag:
1. In The Midst Of Time
2. Escape In Time
Steve egy interjúban nemrég elmondta, hogy az egyik szám az időről szól, de a forrás kétli, hogy a Somewhere In Time után megint valami hasonló címet kapna az album.
Másik verzió: Az album címe 'Land Of The Reptiles', és amolyan X-Factor - Virus féle szövegek várhatóak, már ami a témát illeti.
A kislemez címe szinte biztos, hogy 'Escape' lesz, a szám 5 perc körül várható.
Az album címadó dala 8 perces lesz, de van egy még hosszabb: 'The Icon Of Sin', az album záródala, kb. 9-10 perc.
Murray!
Azt hiszem, én sem kaptam e-mailt tőled.
Wisey!
Dickinson könyvről fogalmam sincs, pedig én is vágyok már valamelyikre. Megpróbálok megtudni valamit.
Nekem még nem érkezett meg a febr.11-én ígért mailed...
Még egyszer próbálkoznék:
Nem tudjátok, hol tudnám beszerezni Bruce könyveit? Már próbálkoztam az amazon-nál is, de náluk sincs. Most azt játszom, hogy minden olyan embernek írok, akinek a honlapján olvastam, hogy megvan neki a könyv. Talán külföldről be lehet szerezni...
Persze, engem sem zavarna, ha a Három kívánság szervezné a meccset...
A meccs a lényeg!
A Metal Hammer szerinted mit tehetne ennek érdekében?
Inkább egyenesen Maidenéknek kellene írni...
És biztos jó poén lenne beállni a kisiskolások közé a műsorba :-)
Én maximálisan benne vagyok.
Életem egyik nagy álma lenne!!
Jó kissé durva hogy kissé öreg farkak vagyunk már
ehhez a műsorhoz de kit érdekel?
Minden bele!
The Evil&Wisey:Miért lenne gázos?Én láttam egy(na jó 1-nél többet)3kivánság műsort és volt egy fiatal gyerek aki azt kérte, hogy szeretne elmenni a NATO székházába Brüsszelbe.A poén az egészben az,hogy SENKI nem mehetett oda mint külsős.Dévényi elintézte.
Azért irjak egy emilt a Metal Hammernak is erről?
UP THE IRONS!!!
Whoa, már nagyon régen fenem a fogam a multimédiás Somewhere In Time-ra.
Mindegy, előbb-utóbb meg is veszem, mert a 24 oldalas booklet-et nem pótolhatja semmi!
Na igen, Levi jól mondja. Egy dologban nem értek egyet: szerintem külföldön se nagyon engedheti meg magának jobban az ember a CD-vásárlást, mint itt. Magyar szemmel nézve iszonyatosan drágák kint a cuccok, gondolom éppen annyival, mint amennyivel többet keresnek. Tehát ha előrébb is járnak, nem sokkal.
Feltűnt, hogy itthon 5 év alatt 2,5-szer drágább egy új CD? '95-ben még 1750 volt szinte mindegyik. Ma egy viszonylag új lemez legalább 4000 forint. :(
Mint egyetemista, nem nagyon tudok lemezekre költeni, de mikor érettségi és az egyetem között kihagytam egy évet és dolgoztam, tényleg szinte mindent megvettem, amit megláttam. Ez a Maiden gyűjteményemre mondjuk nem volt nagy hatással, inkább a HammerFall, AC/DC (Bonfire Box, a 4 CDs), Iced Earth, Dickinson állományomat töltöttem fel.
Murray: A Live After Death CD-m régi kiadású. Nekem a köv. multimédiás Maiden dolgok vannak meg:
-Fear Of The Dark
-Number Of The Beast
-Killers
-7th Son Of a 7th Son
-The Angel & The Gambler maxi (rajta a Man On The Edge klipje /a második fajta, amit Izraelben vettek fel valami rom tetején)
-Futureal (rajta az Angel & The Gambler klipje)
Bamulatos, hogy igy veded az eloadokat, van is benne valami.
Azt az egyet vedd csak figyelembe, hogy nem mindenkinek van 3-4 ezer Ft.-ja egy CD-re, es amit lemasolok, az nem feltetlenul veszteseg, leven ha nem tennem, a budos eletben nem vennem meg. Lehet, hogy szemetseg, de valamibol meg is kell elnem, es nem 200 rugo a fizetesem sajna. Ha pedig valami mar megvan, szerintem termeszetes, hogy odaadom raszorulo sorstarsaimnak. Sot, nem erdekel, mekkora a gyujtemenyem, es hogy ritkasagok is vannak benne esetleg, de odaadom, leven terjesztem az 'iget', a rockzenet.
Amig kulfoldon megveszed, ami eszedbe jut, mert olyanok az ar-ber viszonyok, addig itthon nem fogom megvenni, mert letszuksegleti dolgoktol vonnam el a penzt.
Egyebkent, vitat lehetne nyitni akar a CD-k masolasi hatekonysagarol is, vagyis, hogy sohasem olyan az eredeti mint a masolat, nem mindegy milyen markaju CD-re masolsz, mert mindegyik maskepp szol, es nem mindegy milyen sebesseggel.. :)
Wisey, Evil megy a mail!
Ha már így összejöttünk akkor szerintem meg kéne beszélni hogy kinek mi van és mi kéne.
Most nem tudom amikor cd-ről beszélünk akkoa a legujjabb multimédiás cdk-ről van szó ugye???
Klippek gallery ilyesmi.
Szerintem egyszer össze kéne röffenni aztán mindent megbeszélni.
Wisey: egyébként baromi nehéz maiden cd-t másolni már rengeteget szívtam szerintem az ed hunter sem lesz könnyü!
gyerekek : nekem egy valami kéne: A Live after death cd-n!!
De az kurvára:))
Firehand!
Én elfogadom a véleményedet. Viszont még szó sem volt másolásról, csak a nyálamat akartam csorgatni. :)
A példád ránk (rám biztosan) nem érvényes, hiszen minden Maiden lemezt, amit életem 20 éve alatt megláttam, megvettem. Az eleve limitált és több, mint egy évtizede beszerezhetetlen lemezek másolása pedig szerintem nem etikátlanság. Mi több, éppen ezért adták ki őket így. Hogy elindítsák a gyűjtőszenvedélyünket, és megőrüljünk, akárhány Maiden lemezünk is van :)
Kislemez: Ápr. 24. Címe (ez csak pletyka): Escape
Nagylemez: máj 22. (állítólag)
Semmi mást nem lehet tudni. Nagy a titkolózás.
Wisey!
No problemo! A Dickinson maxik is érdekelnének téged szerintem, ha gondolod viszem.
CD-t sajnos nem tudok iratni, az Ed Hunter viszont érdekelne... + a Dream T.: Awake.
Hogy legyen?
Ja, ma elmentem megvenni a koncertjegyet. Azt mondták, még nyomdában van a cucc, kábé két hét múlva lehet majd kapni. Mindez a Nyugati MCD-ben történt.
Elnézést kérek mindenkitől, aki lemezkölcsönzésre kért engem, de nem megy a dolog.
Két oka van, egyrészről a ritkaságokra nagyon vigyázok és az Iron Maiden ritkaságokra igazán nagyon. Másrészről meg mélységesen elitélem a CD másolgatást.
Lehet hogy bunkóság, de az én véleményem, nem kötelező egyetérteni velem.
Szerintem a CD másolás és különösen az MP3-azás megöli majd a lemezkiadást. És akkor nem lesz mit másolnotok...
Megértem az indokokat (szegénység, beszerezhetetlenség, stb.), de akkor is ellene vagyok.
Valószínűleg azt mondjátok, hogy pld az Iron Maiden-nek nem a ti pénzetek fog hiányozni a kasszájából, de mi van akkor, ha mindenki így gondolkodik?
Sajnos ez világméretű tendencia, nem csak Mo-n van jelen, csak nálunk hatványozottan.
Tavaly olyan mértékben csökkentek világszerte a CD eladások, hogy a nagy lemezcégek (ld. pld. BMG) másolásvédett CD-kkel próbálkoznak. Elsőre csúfos bukta volt, mert nem minden CD játszó vitte a védett lemezeket, de fogadjunk, hogy még idén megoldják. Azután meg feltörik a védelmet, akkor új védelem lesz and so on...
Szóval, bocs de nem megy a kölcsönadás.
Más:
Mikor jelenik meg pontosan az új Maiden maxi???
Tudunk róla valamit? Címe, számcímek, stb...
Ui:
Ha még nincs topic a fentebb fejtegetett dolgokról, akkor nyitok egyet és átmásolom ezt a hozzászólást.
Az indulatos :))) válaszokat kéretik odaírni.
Ki tudja, talán összejön a meccs...
De vigyázzunk, le ne rúgjunk valakit :-)
Mit szólnátok egy begipszelt lábbal ugráló Bruce-hoz? :-) Tényleg, Bruce is szokott játszani? Úgy tudom, ő nem egy nagy focibolond...
Harrist pedig a Chelsea mezemmel (a Chelsea a West Ham legnagyobb londoni riválisa) idegesíteném :-)
Érdekel még az Ed Hunter? Egyik haverom próbálta átírni, de lehet, hogy le van védve valamilyen programmal. Ha neki nem sikerül, akkor kölcsönadom Neked...
Evil!
Tőled a Live After Death, a Live USA '82 és az Accident CD-k érdekelnének. Tudsz CD-t iratni?
Amúgy nekem a másik Back From The Edge maxi van meg... (Re-Entry-féle)
Az én gyűjteményem (CD-k):
Maiden: Number, Ed Hunter, Donington '93 (többi csak kazin...)
Metallica: összes régi, Live Shit, Live '93
Dickinson: Chemical, Scream For Me, BFTE maxi
D.Theater: Scenes, Awake, Images
Slayer: Seasons, Reign, Undisputed, Decade, Diabolus
Mercyful F.: Melissa
Children Of Bodom: Hatebreeder
Blind Myself: Heaven't
Motörhead: Ace Of Spades, Overkill, Best Of
Black Sabbath: Best Of
...
marK:jó lenne mi???Különben Recoil haverja vagyok biztos ismered őt a Depeche Mode klub topicjából.
A többieknek:A TERV a következő,szóval beirtam egy emilt a Három Kivánságnak (tudom jól hülyeség az egész de nem lehetetlen a dolog,meghogy minek irtam azoknak a hülyéknek stb.)azt,hogy szeretném én és a haverjaim (többek között ti is,bár még ismerlek benneteket alaposan)hogy,egy focimecssre kihívnánk őket mivel június 7-én jönnek Bp.-re.Ennyi.Na mit szóltok hozzá?Lehet emilremre küldeni v. ide az index.hu-ra a válaszotokat.
Érdeklődve várom a reakciókat.
UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!