Keresés

Részletes keresés

mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.08 0 0 442
végre valami info, még ha nem is a legjobb (www.starwars.hu):

"Az index hírportálon megjelent egy cikk, miszerint Lucas újra Csehország felé kacsintgat, már ami a 2012-re beharangozott, élő szereplős Star Wars-sorozatot illeti (aki még nem tudná, ez a III. és IV. epizód közt játszódna, mellékszereplők komoly bevetésével). A cím ugyan kissé csúsztat, de azért van mitől félni: a cseheknél épp egy kedvezőbb filmes adótörvényt igyekeznek bevezetni, mint amilyen eddig volt nekik. Bár az idevágó magyar kedvezmények ugyanúgy hangzanak, a cikk írója szerint Lucas - azt nem tudni meg, hogy ezt mikor nyilatkozta - mégis Jirí Menzel és a Sörgyári Capriccio hazájában látja az élőszereplős Star Wars-sorozat jövőjét.
Pedig a magyar filmgyártásnak, és bizony nem utolsó sorban a hazai Star Wars-életnek világra szólóan jót tenne, ha egy ilyen produkciót nálunk forgatnának. Korábban, szinte épp egy éve nagyon nagy hírverés volt a magyar médiában, mikor egy kósza hír alapján kiderült, hogy a messzi-messzi galaxis akár Magyarországra is költözhet egy időre. Ha a cikk nagyjából megfelel az igazságnak, úgy tűnik, ha hagyjuk, ez az álom akár nem valósulhat meg."

még:

http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2010/06/28/george_lucas_a_cseheknek_star_wars-ozik/

és fórum:

http://starwars.hu/forum/topic.php3?id=223&page=1

:)
:(
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.08 0 0 441
Belenéztem az Ally McBealbe, na, szerintem ilyet nem tudok nézni. : )))
klogg Creative Commons License 2010.07.08 0 0 440
Na, a Breaking Bad első 3 évadja kivégezve - jókora pihenő következik, folytatás csak jövő júliusban jön majd - hát kérem, ez egy elsőrangú bűnös élvezet. Nagyon merem ajánlani azoknak, akiknek pl. a Dexter bejön, bár ez még annál is sötétebb, nyomasztóbb, drámaibb és főként kimértebb - és általában a többi sorozatnál is jóval lassabb tempójú, ám ennek ellenére minden perce teli van feszültséggel, amik időnként váratlanul kitörnek, a színészek pedig egytől egyig kiválóan teljesítenek. Természetesen kiemelendő a két főszereplő, a rozzant kémiatanárból amfetaminkotyvasztóvá avanzsált Bryan Cranston, de a lecsúszott junkiet remekül hozó Aaron Paul is felnő a feladathoz. Félelmetesen jól bemutatja, hogy aki belekóstol a drogok világába, hogy csúszik akaratán kívül is egyre lejjebb, és hogy rántja magával - minden még meglévő, bár egyre kopó - jószándéka ellenére a családját is. Remek dolog, hogy kapunk még folytatást, de semmiképp sem szabad túl sokáig húzni ezt a sztorit, én még max két évadot tudnék elképzelni, és pláne ha azt sikerül jól lezárni, akkor az egyik legemlékezetesebb tv-show maradhat.
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.06 0 0 439
Spartacus megnézve!
abszolút nézhető, könnyed sorozat, semmi komoly
ez is a bajom vele, abszolút kedvenceim pozícióját egy pillanatig sem fenyegette
de mondom, jó kis sorozat és szerintem számos szálon erőteljesen emlékeztet a Prison Break első évadára
Előzmény: mizchris (438)
mizchris Creative Commons License 2010.07.01 0 0 438
Az egyik amerikai ismerősöm is úgy jellemezte, hogy bloody guilty pleasure :) Már gondoltam rá, hogy én is belekezdek.
Előzmény: mindenki senkije (437)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.01 0 0 437
na rászántam magam egy "kis" Spartacus nézésre
7 epizód ment le, és megtetszett!
nem a kedvencem, meg semmi, de teljesen nézhető, laza dolog
mizchris Creative Commons License 2010.06.29 0 0 436
Csak hebegtem :) Na, mondom, végre még egy karakter az eye-candy faktor mellé :) Mr Big nálam sem jön be, már a Sex and the City-ben sem értettem az iránta folytatott küzdelmet. Férjnek elmegy, itt valahogy jobban kedvelhető, meg tetszik, mikor felveszi a power play figurát és rendelkezik (ahogy azt a kis ká-t kicsinálta, aki kiszivárogtatta a felvételt, háháhá, a csaj köpni-nyelni nem tudott a nagy zokogástól, pedig csak beszélgettek :D). Mr Big-nek olyan ...hihetetlen volt.
Előzmény: *Fleur* (432)
mizchris Creative Commons License 2010.06.29 0 0 435
Rájöttem, hogy megveszek az SGU-ért. EGyszerűen muszáj megnéznem újra még egyszer, hogy őszig kibírjam. Rég volt már ilyenem, nem is emlékszem nagyon, hogy mikor, ez is mutatja az addikcióm. :))) Szóval én is marhára várom már az őszt, pedig jóba vagyok ám a nyárral is, mert olyankor lehet darálni :))
Előzmény: *Fleur* (434)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.29 0 0 434
Nem olvastam csúszásról, de előfordulhat... remélem, azért nem. Már most hiányoznak az őszi-téli sorozataim, pedig még hol van a kezdés... :-S
Előzmény: olajnita (433)
olajnita Creative Commons License 2010.06.29 0 0 433
Nem tudja valaki hogy mikor kezdődik a Californication? Ősszel kéne neki de olyasmit olvastam hogy lehet hogy csúsztatni fogják... Pedig már az évadzáró óta várom hogy miként fogják folytatni. Nálam a best sorozat ever:D
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.29 0 0 432
Igen.
Igen igen!! Én is ennél a jelenetnél mondtam azt, hogy hmm... ez a pasi tud valamit:D Imádom az ilyen karaktereket...
Előzmény: mizchris (431)
mizchris Creative Commons License 2010.06.28 0 0 431
http://www.youtube.com/watch?v=DGuAc0REbVM
Good Wife-ból ezt hadd linkeljem be, nem nagy spoiler van benne, de azért egy picit igen, végülis magától kitalálja az ember a megoldást úgyis epizód közben, de nincs kihatással a sorozatnézésre. Csak mutatni akarom, hogy mennyire örülök, hogy Alan Cummingot belevették a sorozatba, mert ez a jelenet Eli Gold és a nyálgép kis ká Becca között egyszerűen zseniális :DD
mizchris Creative Commons License 2010.06.28 0 0 430
Eccerre!!!! :DDD
Előzmény: Candy Perfume Girl (425)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.26 0 0 429
Továbbra is Good Wife, nem haladok vele olyan gyorsan, mint képzeltem, de enyhül a Petrocelli-érzés, és ez valóban annak köszönhető, hogy a magánélet-rész erősebb, vagy inkább egyre kevésbé magánélet. : )))
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.24 0 0 428
Váltogatva... ;-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.24 0 0 427
A Good Wife-ot, jó? : ))) Hogy ne legyek egyedül. Újabb 3 részt megnéztem és még mindig Petrocelli-érzés, sőt, egyre jobban Petrocelli-érzés. : ))) De már kezd érdekesedni a magánélet-rész.
zsesszi Creative Commons License 2010.06.24 0 0 426
Előzmény: randell11 (417)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.23 0 0 425
Muszáj lesz nézem a Good Wife-ot...csak az a kérdés, hogy előbb ezt vagy a Castle-t? ;)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.23 0 0 424
COLUMBO!!! Ezt is sokat neztem es imadom a karaktert! :)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.23 0 0 423
Ezt nem ismerem... :D
Előzmény: mindenki senkije (419)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.23 0 0 422
Tényleg benne van Josh Charles is?! Nemmondod hát hogy nem vettem észre... kit játszik? ;-PPPP
A szereplők telitalálatok, bár én Mr Biget nem Bigem, ő nem az én Bigem, de hát egye fene (vagyb*sszanyuszi), elnézem nekik... :D
Tény, hogy Josh talán az egyedüli eyecandy a sorozatban. Szemetek.
Előzmény: mizchris (420)
mizchris Creative Commons License 2010.06.23 0 0 421
Ó, jesszumpepi, a Meghökkentő mesék olyan fordulatos tud lenni, hogy csak tátom a számat. Roald Dahl-tól amúgy is kifekszem, ő a nagy kedvencem, és egyszerűen nem lehet megunni.
Előzmény: mindenki senkije (419)
mizchris Creative Commons License 2010.06.23 0 0 420
Az hagyján, hogy egyre érdekesebb lesz. De még van egy olyan erénye, ami sok másik sorozatnak nincs:
Benne van Josh Charles :DDDDDDDDDDDDDDD *széles vigyor*
Előzmény: *Fleur* (418)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.23 0 0 419

újabb gyerekkori kedvencem:

Meghökkentő mesék!

nemrég nézegettem néhány epizódot újra, némelyik még ma is ütős!

*Fleur* Creative Commons License 2010.06.23 0 0 418
Közhelyes, de manapság mutass valamit, amiben nincs közhely:) Sajna eldurrogtattak már majdnem minden petárdát az elmúlt évtizedekben:D
A The Good Wife erőssége az, hogy közhelyes dolgokat rendkívül tehetséges, jó színészekkel játszat el, máris sokkal élvezetesebb. Egyébként egyre érdekesebb ügyek lesznek később és a magánélet-munka territórium egyre inkább közeledik egymáshoz. Na, de majd meglátod:)
Előzmény: Törölt nick (415)
randell11 Creative Commons License 2010.06.23 0 0 417
Jaj tényleg mikor a viasat elkezdte újra adni néztem, amennyit csak tudtam.
Előzmény: zsesszi (416)
zsesszi Creative Commons License 2010.06.23 0 0 416
azt hiszem az egyik legjobb magyar sorozatot nem említettétek:
Angyalbőrben.
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.23 0 0 415
Én amúgy szerettem a Petrocellit. : ))) De elég közhelyesen indul ez a good wife, sajnos. : ))) Ezzel együtt három részt megnéztem, mert jól éreztem magam, viszont ha jobb lesz, az még jobb. : )))
Előzmény: *Fleur* (414)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.23 0 0 414
Később egyre jobb lesz, :))
Előzmény: Törölt nick (413)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.23 0 0 413
Elkezdtem nézni a good wife-ot. Kicsit Petrocelli-utánérzetem van. : )))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!