Szeva Főnök!!!!! Mielötti gyógyulást!!!!! Jólenne ha mi hamarabbb viszajönnél mert senkinek nincs olyan csúnya hangja mint neked:) Na siess vissza mert eltunyulunk nélküled!!! na csocsi
Visszatértem!Igaz hogy még csak a net elé nem a pályára de az el jön még idén hogy veletek edzek abban biztosak lehettek. Nem tudtok megszabadulni tőlem ilyen 1szerűen.
Mindenkinek köszönök mindent (jó kívánság, látogatás meg ilyenek).
Az van hogy sikerület megfürdenem rendesen szombat óta, nagy király volt!
Sajnos a mai edzésre nem tudok majd lemenni mert gipszbe van a lábam és még nem találtam meg az ollót hogy levágja:))
Ma edzés 17.30-tól
Mindenkinem aki bir mozogni:))
/J majd mindjárt kapsz javaslatokat csak még van egy kis dolgom/
Hát Georgi... Ez a gond! Nem lehet kipróbálni! Az a gondom, hogy előbb be kell ruháznom, hogy kipróbáljam??? Sajna annyira nem megy jól...:( Rohangálni meg nem tudok a pályán a lasztival a kezemben... Képzeld el... 110 kg vagyok, és 195 cm! Magasan van a súlypont... meg lassú is vagyok... :( Ha már felmegyek a pályára akkor a "daráló"! És jöhet az impact... Max lassan felvértezem magam... :D
Asszem' az lesz a vége, hogy beszélek vm szakemberrel, valami edzővel, aki vágja a témát...
Aztán, ha esetleg (talán...) szemben állunk a pályán, nyugodtan lenyomhaccccc! ;D
20.án megyek föl hesszelni a tüzijátékot és 24 vizsgázom a suliban...a kettő közt tervezem a dolgot..de ha nem tom belerakatni az sem baj..nem halok bele gondolom...hna amint hazajöttem meglátogatok akkor egy edzést...ott a többit megbeszéljük...addig meg fölös erre fecsérelni a szót...
Hát . Őszintén .... vannak túlélők:) Komolyan a saját bőrödön kell érezned . és azután eldöntened hogy mit érzel . ennyi a titka . Ha képesnek érzed magad nem állít meg semmi .
Bevallom még az sem kristályosodott ki bennem, hogy pontosan milyen posztokon lennék bevethető... Egy vidéki sporttárs azt mondta, hogy az én paramétereimmel a falban a helyem... Bár nem értek hozzá, de szerintem az elég kemény hely! Ha esetleg mégis belevágnék, akkor olyan cucc kéne, ami biztos jó... Sajna nem tudom, hogy mennyire vagyok ütésálló... majd kiderül...
A héten szeretnék benézni egy pesti csapathoz, aztán kiderül...
Eddig minden felszerelés bevált. Talán a Bike sisak nem való minden posztra. Én falembereknek nem javasolnám. Extra felszerelés javasolt ha nem vagy elég ütésálló: alkarvédő, könyökvédő, lábszárvédő és esetleg nyakmerevítő.
Ha a csapaton keresztül veszed a felszerelést valóban kedvezőbb, de csak akkor ha legalább 3-4 felszerelést veszünk egyszerre. Ha pesten jársz akkor azért kérdezd meg, hogy megkaptuk-e már a mostanában megrendelt felszereléseket (Cellect) Ha nem akkor kérd, hogy a te felszerelésedet is tegyék bele és akkor kapsz kedvezményt.
Ha valaki találkozik Csontival, akkor adja át, hogy üdvözlöm, és jobbulást! A lakatosoknak/orvosoknak meg adjátok át, hogy jól dolgozzanak! Ellenkező esetben küldünk egy "hospital linebackert", de az olyan lesz, hogy az office linebacker is csak jelenthet neki! :DDD
Más... Várom a tapasztalataitokat a különböző felszerelésekkel kapcsolatban, pl.: mi az ami bevált, mi nem... mit éri meg beszerezni (gyártmány,típus), a különböző posztoknak van-e extra felszerelésigényük? Kb ennyi!
Sziasztok csak még annyi kérdésem lenne összesen, hogy jobban jövök e ki anyagilag ha már mint csapattag veszem meg a felszerelést általatok vagy tök mindegy, mert én most 20.-a után fent leszek pesten és akkor gondoltam megvenni a felszerelést,és olvastam a bolt honlapján ,hogy a csapatoknak kedvezmény jár meg ilyesmi.Vagy ez engem még nem érintene ha belépnék? Hna ha van még csapatfelvétel akkor minden rendben. A csapattársatoknak pedig jobbulást, és mielöbbi gyógyulást kívánok.
Természetesen én is mielőbbi felépülést kívánok Csontinak!
Nekem sem úgy sikerült az éjszakai alvás mint ahogy terveztem. Bárki bármit mond nem voltam elborulva a szerelés pillanatában határozottan megvártam azt is, hogy elkapja a labdát. Kétségkívül meg akartam állítani, de ilyen szerencsétlenül sikerült. Nekem fáj a legjobban Csonti sérülése, hiszen én okoztam és én miattam nehezebb szereplés várható a kupában.
Csonti!!!! :( Jobbulast! Es kerlek probalj meg minnel hamarabb felepulni, mert nelkuled nem az a defense ami eddig volt. Te vagy a masodik apank! Miattad virrasztottam az egesz ejjelt!
Korhazba meg lehet latogatni? ha igen, hol? vagy egybol hazaengedik?
Bocs, sracok de vasarnap reggel nemtok edzesre menni. Megyek nyaralni, es csak a szopas van vele.
hy..csak böngésztem az oldalatok..és láttam hogy kerestek még tagokat... és szeretnék jelentkezni ...20 éves vagyok...és érdekelne mennyire férnék bele a csapatba...WR , CR vagy LB poszt lenne nekem az ideális...szeptembertől tudnék járni edzésekre felszerelésem úgy néz ki lesz is addigra...nem vagyok szolnoki..de a pénteki meg a vasárnapi edzéseken teljesen biztosan meg tudnék jelenni... csak azért érdeklődöm mert láttam hogy már vagytok 49-en és mennyire kell még tag vagy már megvagytok e esetleg
Kettős bokatörése van,meg ficam,de azt már helyretették.Most kap egy "vasat" a lábába...Szerdáig tuti bent van,és utána min. 5 hét fekvés....ennyit tudok.Szorítsatok neki!!
Valaki a sisakját a kocsinkban hagyta.Majd hívjon már fel légyszi(Zoli telefonját hétfőn) és visszaadom...