Nekem gyanús, hogy mióta megjöttem, mindenki elment a Restiből. Satinettécskét már napok óta nem láttam személyesen, csak a jobbhorgai érkeznek elég nagy rendszerességgel.:))
Hej, rozogácska,
semmi pofátlanság nem volt
vagy igen?
akkor szégyeljed magad
Jééééé, már akkor, 50 valahányban is
volt diákigazolvány??? :D
Rozogácska!
Olvasgatlak ám a dzsordániások közt is,
hogy bírsz olyan kifinomult stílusban (is)
írogatni.
Nem ismertem rád!
Itt meg dáridózol......
Hmmmmm..... :))
:)
Apukám mindig azt mondta, hogy a sport az egyik legjobb dolog a világon.:)
Azt tudtuk, hogy a magyar vízipóló mindig híres volt, de hogy ennyire????!!!:))
Gombóc úr fönök asszony!
akkor pofátlanság volt boccs!
Sat!
szépen alakul a kosár gyüjteményem, majd teszek belew szárazvirágot. tudod az emberfia mindig tesz egy ballépést!
egykis VIT
lengyelországban stoppolgattunk mikor jöttek a hirek ,nagy buli van berlinben. bár a vittel szemben fentartásaink voltak,(főleg az ,hogy mi nem voltunk , lehettunk küldöttek) Dancingi almaturban ,hamar összejött egy huszon valahány fős társaság kik az azonnali indulást javasolták. Jappán szobatársunkat homlokon csokoltuk és irány Frankfurt oder. Másnap délben már ott is volt mindenki. a velünk jövő 4 lengyel testvért úgy vissza zavarták, hogy rögtön a családjuknak telefonáltak, addig pihi.mi nemzetközi diák igazolványaink, pesti busz bérleteink, sport igazolványaink révén estig átjutottunk. na ilyen egy igazi határ átkelés ! nem az a kunszt ,hogy kiintegetünk az ablakon és mehetsz tovább. grafikus barátunk a marci mindegyikünk diák igazolványát szép gotikus betükkel waterpolo powerproof(???Ű) felirattal látta el.a stasi még mindig azt nyomozza kifélék lehettünk(sötétben bujkálók még mindig vannak)a diák igazolvány és a berlin az ndk fővárosa jelmondat elég hatásos volt .evvel egész berlinig ellehetet jutni, azaz dehogyis berlinig valami rüdersdorf, vagy vogeldorf a berlini körgyürüig itt lekapcsolták az egész kompániát! magyarázhattuk mi hogy holnap fontos mérközésünk lesz berlinben, csak a küldött igazolványunk érdekelte a woterpolo powerproff nem érdekelte. végül láss csodát mikor a követséget kezdtuk követelniés sürün emlegettük berlint mint az ndk fövárosát, mégis át engedett. cila nevezetü provokátor ki azota neves épitész ott és itt is megigérte még bucsuzóul ,hogy küld jegyet a mérközésünkre, persze cimet telefonszámot gondosan felirt , majd egy idősebb volt vagy 35 éves palit kirántva a sorból á kedves mester felkiálltással magunkal cipeltük. ebben két jó dolog volt '. a rendőr remélem még mais várja a jegyet 2 . a belga pali jóvoltából" ejn méter bockwurst, cvej bitte bier mir" mennyiségeket fogyasztottunk immáron alexander platzon