Mellesleg az SK1 - SK2 viszonylatban az a 200e.Ft-os különbség mégnagyobb fejvakarás, ha tulajdonképpen azt nézzük hogy a nagynál csak 1 plusz mezei manuálért kérnek ennyivel többet!
Finom anyag, csak erre a dobos betegségre feltalálnának már valami hatásos ellenszert! (a zizegő sodronyra gondolok)
Tube! Teljesen jól látod a témát kérlek szépen! Mellesleg én meg a médiabuzikon szoktam röhögni akik elsőnek vettek jó gáz projektoros tv-t vagy most blueray playert... A flash mem. mindent le fog amortizálni! S hol van már a CD, floppy meg főként a kompakt kazetta is? :)
A Claviákkal az öntörvényű gombjai mellett más kifogással is élnék.
Ha már valamit szokni kell, akkor régen rossz.
Pl. röhelyes, de nem multitimbrális. Meg tud mindössze néhány egyéb hanxínt. Egy komplett kis GM hangmodul is kényelmesen belférne, nemhogy egy jobb csip.
A kétmanuálos változatokban a velocity érték le van tiltva, egységesen 64-et küld. Nehogy már ugyanezen billentyűzettel valami más hangmodult is meg lehessen hajtani.
Az 1998-as Roland VR760 óta nem értem hogy a fejlett technológiát miért jó ennyire visszabutítani?
Most érik utol, 13 év elteltével. Röhely.
Kíváncsi lennék mind a szőkék, mind a sárgák érveire hogy mi a fenét gondoltak az elmúlt 10 évben? De őszintén :-)
Ebben a pillanatban csak az jut az eszembe hogy hülyének nézik a zenészeket. Meg fejőstehénnek.
Igaz, hasonló volt a szituáció amikor a CD játszóknál felvetették hogy mp3-at is le tudjon játszani. Kb. ugyanakkor, 12-14 éve.
Hogy tiltakoztak a nagy és neves gyártók!
Mára meg: megdöglött a CD és az egész a korongos, bigyós iparág.
Már csak azért is jobban meg fogja érni, hogy rendes pipák vannak a drawbar részében és nem hülye nyomigombik. Bár még az árára majd várjunk mi lesz, de végülis a Hammond felírart színpadon is jobban mutat mint a Nord, de ez a zenésznek is egyaránt megnyugtatóbb a hagyományokat tekintve... :)
Várjuk az első testközeli élményeket. (max a szabad mintabetöltésben marad el az E3-tól, de legalább már nem skandináv szinezetű a hangja!)
A második részben a 4. perctől a közönség tapsoltatás különösen szép megörökítése a lemezkészítés "nehéz" pillanatainak :)
Az erősítőre pedig akkor fogja megérni várni, ha ténylegesen hangosabb tud lenni majd elődjénél, hiszen amúgy más nem indokolta a létrejöttét.
Most pénteken, május 13-án az YBL pincében (Thököly-Stefánia sarkán) lehet ismételten megtapasztalni a zenekart, kultúrált, nem-dohányzó helyen, ahol még a sör is olcsó és belépő sincs!
Azt hiszem, hogy megköszönhetem mindenki nevében ezt a "werk" videót Zsoltnak. Nagyon jó lett, és sajnálom, hogy nem mentem el a koncertre, pedig Matyó előtte invitált:-( Nem gondoltam, hogy ennyi plusz lesz az előadásban. Talán most már elég nagy lesz a fiam, hogy el tudjam vinni ilyen helyekre.
Matyónak üzenném, hogy ezt a játékot egyszer tananyagnak fogják minősíteni!:-) Érdemes volt várni erre az erősítőre. Szerintem sokkal jobb, ha az erőtöl torzít valami, mint a gyengeségtől! Egy kicsit rockosnak éreztem a fílinget, de tök jó volt!!! Még több ilyen koncertet!
Tegnap a Fogasház neveztű vendéglátóipari egységben megrendezésre került Kék nyúl nevezetű zenei hármas hangversenye meghaladta az általános kívánalmakhoz megállapított szükséges mércét. A hangszereket kezelő egyének változatosan, virtuózan oldották meg a saját maguk elé állított zenei feladatokat. Erről bizonyítékként alátámasztásul jegyzőkönyvet vettem föl kb. 100 perc hosszban. Alkalmazott eszköz: a bevizsgálatlan Nokia N91i ismételten a Laci tetejére állítva. A már elfogadható minőségű hallgathatóságot némi szolíd igények kielégítésére alkalmas nézhetőség is kiegészíti.
Összefoglalásul: hogy némi képzavarral élve a fenti írásom ne legyen levegőbe kiáltott szó, ezért az egészet felküldöm a TeCső-re ha valaki kifogással nem él ellene.