Keresés

Részletes keresés

mindenki senkije Creative Commons License 2010.08.02 0 0 488

ne idegesíts már!

szerintem az űrharcos jelenetek is kivételesen jól, tök szépen koreografáltak, követhetőek és élvezetesek

Előzmény: BitterSweetSymphony (485)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.08.02 -1 0 487

OK, majd belenézek.

Csak töltöd, vagy esetleg nézed is?:-)

Előzmény: Törölt nick (484)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.08.02 -1 0 486
Jajmár, nem emós nyavalygás, hanem, izé, komplex érzelmi szituáció, meg finom rezdülések:-) Meg azé van szex is, meg bokszmeccs:-) Engem csak az idegesített, amikor mindkettő megházasodott, aztán meg tipródtak, h Lee nem akar félrekefélni, Kara meg nem akar válni. Én meg gondoltam, h hát akkor baromi egyszerű, váljon el Lee. De ez persze nem jutott eszébe egyiknek sem:-)
Előzmény: Törölt nick (483)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.08.02 -1 0 485

Jaja, bejött:-)

Én sem szeretem a sci-fit alapvetően (kivétel tudjuk Star Wars:-), de itt a sci-fi szinte csak háttér. Azt a néhány űrharcos jelenetet egyszerűen átpörgetem.

Előzmény: Törölt nick (481)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.01 0 0 484
Apropó, kötelező olvasmány. Ysu istenkirály elemzéseket írt az egyes epizódokról:
http://marymcdonnell.freeblog.hu/categories/BSG/

(A PB-t pedig szorgalmasan töltöm. :))
Előzmény: BitterSweetSymphony (463)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.01 0 0 483
Duallának csak a hangját szeretem. Meg a barátságát Gaetával.

Amúgy én jobban szeretem a Sam-Kara kapcsolatot. Lee-vel akkor ütnek igazán, amikor kvázi testvérekként küzdenek egymás oldalán. Viszont az a végtelenített emós nyavalygás, amit ezek ketten előadnak, valahányszor szóba kerül, hogy több is lehetne... ehh.
Előzmény: mizchris (459)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.01 0 0 482
Candy még nem látta, de dolgozom az ügyön. :)
Előzmény: mizchris (476)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.01 0 0 481
Hurrá, hurrá, hurrá, örülök, hogy tetszik. :)
Amióta találkoztunk, a legjobb barátnőmmel is megnézettem a minisorozatot, majd felmásoltam a gépére az első évadot. Nem szereti a sci-fit, úgyhogy nem fűztem sok reményt hozzá... Erre a nyaralás kellős közepén, késő este kapok egy sms-t: húzzak haza mihamarabb, mert nem tudja, hogyan fogja kibírni, amíg átírom neki a további részeket.
Széles vigyor? Naná. :))))

Elkezdtem leszedni spanyolul is. Ritka steril a szinkron, de nyelvgyakorlásnak tökéletes lesz.

És Kara for president, imádom azt a csajt.
Előzmény: BitterSweetSymphony (454)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.26 0 0 480
egy ilyen jó dologból nem maradhatok ki, akkor majd folytatom, csak sajnos amit eddig láttam, az nagyon nem győzött meg...
Előzmény: mizchris (479)
mizchris Creative Commons License 2010.07.26 0 0 479
Szerintem nem bánod meg, van egy jó kis hangulata, és a Serenity, a film, szép lezárása a sorozatnak (jó, vannak benne dolgok, amiért felnégyelném őket, de mindegy, alkotói szabadság...ez van, örüljünk, hogy végül lett belőle még legalább egy film :D)
Előzmény: mindenki senkije (477)
mizchris Creative Commons License 2010.07.26 0 0 478
Mal Reynolds hajóján szó nélkül mosnám a padlót koszt és kvartély ellenében :D Kultusz sori volt már akkor is, mikor abbahagyták. Az összes nézettség-hívő köcsög médiacápát meg vigyék el a Reaver-ök.
Előzmény: Aragorn83 (469)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.26 0 0 477
jólvan, akkor megnézek még 1-2 részt, hátha igazatok van :)
Előzmény: mizchris (476)
mizchris Creative Commons License 2010.07.26 0 0 476
Na, jó, ez az, amit most meg sem hallottam :DD
A Firefly meg a Serenity olyan szinten épül be az emberbe, hogy még évekkel később is sír, ha eszébe jut, hogy milyen volt a temetési jelenet, meg hogy aki megkötötte Jayne sapkáját, az nyithatott volna egy saját boltot, mert tuti kőgazdag lenne mostanra már, meg hogy a világ legrémisztőbb ellenségét alkotta meg Joss Whedon a reaver-ek személyében, mert még soha nem találtam semmit olyan rémisztőnek, mint az emberből lett nyúzókat, meg ilyenek, csak úgy egy szuszra :))

De persze megértem, ha valakinek nem jön be, azt hiszem, a Firefly pont tipikusan az a sori, ami alkat kérdése. Én sem akartam belekezdeni ám, amíg Candy meg Aribeth rá nem beszélt, utána meg már sistergett a vinyóm a sok újranézéstől :DD
Előzmény: mindenki senkije (468)
*Fleur* Creative Commons License 2010.07.26 0 0 475
Dehogy gagyi...
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.26 0 0 474
Igen, ugy kellett, de ott azert az elso "jol megfigyelt" resz utan mar levagtam, h mi a lenyeg. Ez a firefly meg... Itt minden olyan gagyi, gyenge, gyermekded. Ahogy kezdodik, a föcim is olyan kiabrandito, mint egy delutani disney mozi. Mondom, a dupla nyito utan mar 5 reszt megneztem es ezekbol jo, ha 2 ertekelheto volt valamennyire. Azt latom, h mindegyik mas stilusu, szal az is lehet, h most jonnek majd a jobb reszek. A 4. es 5. kiabrandito volt nagyon.
Előzmény: Aragorn83 (473)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.07.26 0 0 473
Mindegyik rész teljesen más stílusú, nekem emiatt is teszik.

De leginkább a kiváló karakterek, a remek párbeszédek, a gyönyörű zene, a hangtalan űr miatt. :)

Egyébként emlékeztetlek rá, hogy a Spartacusra is úgy kellett rábeszélni és összességében nem is volt rossz, ugye?
Előzmény: mindenki senkije (472)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.25 0 0 472
hát, nem tudom
nekem egyelőre _nagyon_ nem jön be, és értetlenül állok a lelkendező kritikák előtt
különösen a 4. és 5. epizód megtekintése után...
Előzmény: Aragorn83 (471)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.07.25 0 0 471
Én ezen cikk alapján ismertem meg a sorozatot pár éve. Utána muszáj voltam megnézni. A cikk minden szavával mélyen egyetértek. :)

http://rpg.hu/iras/mutat.php?id=3417

Azért az is jelent valamit, hogy a sorozat évekig ott volt az amazon.com Top 20-as DVD eladási listáján.

Arról nem is beszélve, hogy Sheldon még a mai napig is haragszik Fox akkori vezetésére a Firefly kaszálása miatt. :D
Előzmény: mindenki senkije (470)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.25 0 0 470
na ez az, ami nekem nagyon nem jön le a dologról, pedig ezt kerestem

az állításodból egyelőre max azzal értek egyet, h nincs tíz éves
hogy a többit hogy tudta köréhype-olni a fandom, az egy fekete lyuk :)
Előzmény: Aragorn83 (469)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.07.25 0 0 469
Egyáltalán nem az, max nem a te világod. :)

Még nincs 10 éves sem de még évekkel ezelőtt kiérdemelte a kult státuszt. A valaha volt egyik legjobb sorozat.
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.25 0 0 468
FireFly:

erről több helyen olvastam, h milyen jó
háát, én 5 részig bírtam
ez valami iszonyat gagyi!!! :(
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.25 0 0 467
nem feltétlen erre gondoltam, de mindegy, nézd végig aztán majd utána :)
Előzmény: BitterSweetSymphony (465)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.07.25 -1 0 466
Remek színésznő valóban. Érdekes, h anno a Farkasokal táncolóban még nem tetszett:-)
Előzmény: mindenki senkije (464)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.07.25 -1 0 465

de az már elégé megosztó lett

na a Lost befejezése után engem már semmivel sem lehet sokkolni:-)

a bsg-be bármilyen misztikus maszlagot hoznak be, legalább koherens lesz, hiszen az elejétől nyomják az isteneket, vallásokt, jelképeket, végzetet stb. ez jó trükk, mert így bármi belefér:-)

Előzmény: mindenki senkije (455)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.24 0 0 464
Masodik megnezesre mar nekem is nagyon tetszett Kara. Elso megtekintesre valahogy "sok" volt. Roslin alap, nagyon jo karakter es remek szineszi teljesitmeny.
Előzmény: BitterSweetSymphony (463)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.07.24 -1 0 463

Tudod,h én bírom az olyan női figurákat, akiknek van merszük, véleményük, céljaik, tulajdonságaik és nem csak a férfiakhoz képest határozható meg a létük. Pl anya, feleség, ágyas stb. Ezért bírtam Kate-et is a Lostban... Karát is bírom. Nyers a stílusa, jah, de igazából melegszívű...az a lényeg:-) Sztem nem öntudatribi. Végülis a legeslegjobb a szakmájában az egész világon, ha valami, ez alap az öntudatra. Sztem igazából csak egyfelől vagány és belevaló, másfelől labilis és magatartászavaros, de nem nagyképű.

De van karakteres nő finomabb változatban is, ott van pl Roslin, aki a kedvencem a sorozatban. Lee-n kívül:-)

Ott tartok, h Kara idióta módon szándékosan belerepült abba a furcsa örvénybe, és meghalt. Az admirális legalábbis bőg:-) Egyébként elég hülye egy rész volt. 3. évad vége fele.

Előzmény: mindenki senkije (462)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.24 0 0 462
Engem pl eleinte Kara idegelt, olyan eroszakos egy hulye ontudatribi volt, nem? :) De aztan megszoktam. Amugy hol tartasz?
Előzmény: BitterSweetSymphony (461)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.07.24 -1 0 461

Én nem utáltam, amíg Roslin kis segédjével kavart. Hogyishíjják...Billyvel.

Amikor rámászott Lee-re, és beleköpött a 3 évadon keresztül finoman felépített Lee-Kara kapcsolatba, na akkor kezdtem el utálni:-) Annak a nőnek amúgy sincs személyisége, csak egy papírmasé, de még annak is gyenge...

Előzmény: mizchris (459)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.07.24 -1 0 460

Azt elhiszem, h tudnál mit írni!:-))

Majd akkor a többit, ha végeztem.

Ilyen kiegészítő epizódokról nem tudok, de lehet, h Aribeth ráírta, majd megnézem, ha hazaértem.

Előzmény: mindenki senkije (455)
mizchris Creative Commons License 2010.07.24 0 0 459
"Ja meg Dualla... hiteltelen, h Lee elvette ezt a jellegtelen, békafejű kiscsajt."

Fúúúj, de utáltam azt a nőt. Annyira kis semmi volt benne.
Előzmény: BitterSweetSymphony (454)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!