Keresés

Részletes keresés

kalapala Creative Commons License 2010.07.21 0 0 450
üdv.

Majka, a csillagok küldötte esetleg valakinek megvan magyarul v. bármilyen nyelven (a szlovákot kivéve) ill. bármilyen felirattal (a szlovákot is beleértve)?

Megvannak a DVD-k, de a szlovákok semmiféle feliratot és szinkronnyelvet nem raktak rá, ami persze botor dolog, hiszen akkoriban világsiker volt, és most pont kb 30-40 körül vannak, akik nosztalgiából meg is vennék. Ja, és kb a világ 30-40 országára kell gondolni (A legtöbb országos televíziónál megvannak a szinkronok-feliratok (hol mi volt szokásban), csupán elő kellet volna ásni és szerződést kötni...)
Egyébként van rá esély, hogy leadja a Filmmúzeum, csak még néhány ezer embernek kellene írnia számukra emailt, hogy ingyombingyom, szigorúan fogunk ám nézni, ha nem adják le....
Én már írtam, most rajtad a sor.
üdv., szép napokat...
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.07.19 0 0 449
Szokás szerint felhúztam, magam az Emmy jelöléseken, de inlább bele sem kezdek....majd egy pohár borral fentmaradok és nézem a ruhákat meg a pasikat, inkább nem izgatom magam a jelölteken és a nyerteseken, mert évek óta fölösleges.... :/
Előzmény: *Fleur* (445)
*Fleur* Creative Commons License 2010.07.13 0 0 448
A Californication január 10-én tér csak vissza --ÁÁÁ némár!!!!!!!
mizchris Creative Commons License 2010.07.13 0 0 447
Azt mondják az SF Portálon, hogy mindkettő nagyon édes volt, Nykl még azt ismegtanulta magyarul az este végére, hogy "még egy sört" :DD Rick Worthy meg még maradt is egy napot Pesten, úgy megtetszett neki a hely :) Áldom a szívüket, drága emberek.
Előzmény: mindenki senkije (443)
*Fleur* Creative Commons License 2010.07.08 0 0 446
Igazából a Nurse Jackie olyan rohadtul a szívemhez nőtt, Eddie Falcon-nal, mint Toni Collette a saját sorozatával, én mind a két masszív nőnek adnék Emmy-t. Mert egyszerűen lehengerlőek.
*Fleur* Creative Commons License 2010.07.08 0 0 445
És bár tudom, szörfölni mindenki tud a neten, azért a rend kedvéért bemásolom ;-)

Outstanding Drama
Lost
Breaking Bad
Dexter
Mad Men
True Blood
The Good Wife

Outstanding Comedy
Glee
Modern Family
Curb Your Enthusiasm
Nurse Jackie
30 Rock
The Office
Curb Your Enthusiasm

Outstanding Actress in a Drama
Julianna Margulies (The Good Wife)
Mariska Hargitay (Special Victims Unit)
Glenn Close (Damages)
Kyra Sedgwick (The Closer)
January Jones (Mad Men)
Connie Britton (Friday Night Lights)

Outstanding Actor in a Drama
Jon Hamm (Mad Men)
Kyle Chandler (Friday Night Lights)
Bryan Cranston (Breaking Bad)
Hugh Laurie (House M.D.)
Michael C. Hall (Dexter)
Matthew Fox (Lost)

Outstanding Actress in a Comedy
Lea Michele (Glee)
Tina Fey (30 Rock)
Toni Collette (The United States of Tara)
Julia Louis-Dreyfus (The New Adventures of Old Christine)
Edie Falco (Nurse Jackie)
Amy Poehler (Parks and Recreation)

Outstanding Actor in a Comedy
Larry David (Curb Your Enthusiasm)
Alec Baldwin (30 Rock)
Matthew Morrison (Glee)
Steve Carell (The Office)
Jim Parsons (The Big Bang Theory)
Tony Shalhoub (Monk)

Outstanding Supporting Actor in a Comedy
Chris Colfer (Glee)
Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother)
Jesse Tyler Ferguson (Modern Family)
Jon Cryer (Two and A Half Men)
Eric Stonestreet (Modern Family)
Ty Burrell (Modern Family)

Outstanding Supporting Actor in a Drama
John Slattery (Mad Men)
Aaron Paul (Breaking Bad)
Martin Short (Damages)
Terry O’Quinn (Lost)
Michael Emerson (Lost)
Andre Braugher (Men of a Certain Age)

Outstanding Supporting Actress in a Drama
Sharon Gless (Burn Notice)
Christine Baranski (The Good Wife)
Christina Hendricks (Mad Men)
Rose Byrne (Damages)
Archie Panjabi (The Good Wife)
Elisabeth Moss (Mad Men)

Outstanding Supporting Actress in a Comedy
Jane Lynch (Glee)
Kristen Wiig (Saturday Night Live)
Jane Krakowski (30 Rock)
Julie Bowen (Modern Family)
Sofia Vergara (Modern Family)
Holland Taylor (Two and A Half Men)

Outstanding Variety, Music or Comedy Series
The Colbert Report
The Daily Show With Jon Stewart
Real Time With Bill Maher
Saturday Night Live
The Tonight Show With Conan O’Brien

Outstanding Reality Show Host
Ryan Seacrest (American Idol)
Phil Keoghan (The Amazing Race)
Tom Bergeron (Dancing with the Stars)
Heidi Klum (Project Runway)
Jeff Probst (Survivor)

Outstanding Reality Show Competition
Project Runway
Top Chef
The Amazing Race
Dancing with the Stars
American Idol

Outstanding Reality Program
Antiques Roadshow
Dirty Jobs
Jamie Oliver’s Food Revolution
Kathy Griffin: My Life on the D List
Mythbusters
Undercover Boss

Miniseries or Movie
The Pacific (HBO)
Return to Cranford (PBS)

Outstanding TV Movie
Endgame (PBS)
Georgia O’Keeffe (Lifetime)
Moonshot (History)
The Special Relationship (HBO)
Temple Grandin (HBO)
You Don’t Know Jack (HBO)
*Fleur* Creative Commons License 2010.07.08 0 0 444
Nem tudom, nézi-e valaki rajtam kívül a United States of Tara-t, Toni Colette eszméletlenjó benne, és Emmy-re jelölték most; éljen!!!!!
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.08 0 0 443
www.starwars.hu:

"Stargate Atlantis és Battlestar Galactica színészek Magyarországon

A sci-fi sorozatok magyar rajongói számára szervez közönségtalálkozót az SFportal július 10-én, szombaton a Hilton Budapest Westend szálló konferencia termébe. Az eseményen a Stargate Atlantis és a Battlestar Galactica egy-egy szereplője is fellép – és minden kérdésre
válaszolnak, amit a közönség feltesz nekik.
Július 10-én megnyílik a Csillagkapu, és az Ősök Városából egyenesen Magyarországra látogat Dr. Radek Zelenka, azaz David Nykl, a Stargate Atlantis szereplője. A cseh tudós azonban nem egyedül érkezik, hanem egy igazi cylont is magával rángat (a Pegazus Galaxisba is eljutottak volna a cylonok?), mert Simon / Number Four, azaz Rick Worthy is jön, hogy a Battlestar Galactica magyar rajongóival találkozzon.
Az egész napos sci-fi találkozón Te is találkozhatsz velük, kérdezhetsz Tőlük, beszélgethetsz Velük – és persze kérhetsz autogramot és közös fotót is.
Emellett az SFportal sok más egyéb, színes programmal is várja a látogatókat. Lesznek előadások a 3D mozik jövőjéről, a filmek és a számítógépes játékok házasságáról, tartanak kerekasztal beszélgetést is a tv sorozatok forradalmáról is. A jókedvről pedig egy sci-fi és
tévésorozat rajongó stand-up comedy sztár, Bruti gondoskodik, mint műsorvezető.
Ne maradj le az egyedülálló és megismételhetetlen élményről, találkozz Te is az SFportal díszvendégeivel és a többi sci-fi rajongóval, és vedd át a 6000 Ft értékű ajándékcsomagodat
a nap végén.
Időpont: 2010. július 10., szombat
Helyszín: Hilton Budapest Westend, Váci út 1-3.
Bővebb információ és kedvezményes előregisztráció: talalkozo.sfportal.hu"
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.08 0 0 442
végre valami info, még ha nem is a legjobb (www.starwars.hu):

"Az index hírportálon megjelent egy cikk, miszerint Lucas újra Csehország felé kacsintgat, már ami a 2012-re beharangozott, élő szereplős Star Wars-sorozatot illeti (aki még nem tudná, ez a III. és IV. epizód közt játszódna, mellékszereplők komoly bevetésével). A cím ugyan kissé csúsztat, de azért van mitől félni: a cseheknél épp egy kedvezőbb filmes adótörvényt igyekeznek bevezetni, mint amilyen eddig volt nekik. Bár az idevágó magyar kedvezmények ugyanúgy hangzanak, a cikk írója szerint Lucas - azt nem tudni meg, hogy ezt mikor nyilatkozta - mégis Jirí Menzel és a Sörgyári Capriccio hazájában látja az élőszereplős Star Wars-sorozat jövőjét.
Pedig a magyar filmgyártásnak, és bizony nem utolsó sorban a hazai Star Wars-életnek világra szólóan jót tenne, ha egy ilyen produkciót nálunk forgatnának. Korábban, szinte épp egy éve nagyon nagy hírverés volt a magyar médiában, mikor egy kósza hír alapján kiderült, hogy a messzi-messzi galaxis akár Magyarországra is költözhet egy időre. Ha a cikk nagyjából megfelel az igazságnak, úgy tűnik, ha hagyjuk, ez az álom akár nem valósulhat meg."

még:

http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2010/06/28/george_lucas_a_cseheknek_star_wars-ozik/

és fórum:

http://starwars.hu/forum/topic.php3?id=223&page=1

:)
:(
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.08 0 0 441
Belenéztem az Ally McBealbe, na, szerintem ilyet nem tudok nézni. : )))
klogg Creative Commons License 2010.07.08 0 0 440
Na, a Breaking Bad első 3 évadja kivégezve - jókora pihenő következik, folytatás csak jövő júliusban jön majd - hát kérem, ez egy elsőrangú bűnös élvezet. Nagyon merem ajánlani azoknak, akiknek pl. a Dexter bejön, bár ez még annál is sötétebb, nyomasztóbb, drámaibb és főként kimértebb - és általában a többi sorozatnál is jóval lassabb tempójú, ám ennek ellenére minden perce teli van feszültséggel, amik időnként váratlanul kitörnek, a színészek pedig egytől egyig kiválóan teljesítenek. Természetesen kiemelendő a két főszereplő, a rozzant kémiatanárból amfetaminkotyvasztóvá avanzsált Bryan Cranston, de a lecsúszott junkiet remekül hozó Aaron Paul is felnő a feladathoz. Félelmetesen jól bemutatja, hogy aki belekóstol a drogok világába, hogy csúszik akaratán kívül is egyre lejjebb, és hogy rántja magával - minden még meglévő, bár egyre kopó - jószándéka ellenére a családját is. Remek dolog, hogy kapunk még folytatást, de semmiképp sem szabad túl sokáig húzni ezt a sztorit, én még max két évadot tudnék elképzelni, és pláne ha azt sikerül jól lezárni, akkor az egyik legemlékezetesebb tv-show maradhat.
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.06 0 0 439
Spartacus megnézve!
abszolút nézhető, könnyed sorozat, semmi komoly
ez is a bajom vele, abszolút kedvenceim pozícióját egy pillanatig sem fenyegette
de mondom, jó kis sorozat és szerintem számos szálon erőteljesen emlékeztet a Prison Break első évadára
Előzmény: mizchris (438)
mizchris Creative Commons License 2010.07.01 0 0 438
Az egyik amerikai ismerősöm is úgy jellemezte, hogy bloody guilty pleasure :) Már gondoltam rá, hogy én is belekezdek.
Előzmény: mindenki senkije (437)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.01 0 0 437
na rászántam magam egy "kis" Spartacus nézésre
7 epizód ment le, és megtetszett!
nem a kedvencem, meg semmi, de teljesen nézhető, laza dolog
mizchris Creative Commons License 2010.06.29 0 0 436
Csak hebegtem :) Na, mondom, végre még egy karakter az eye-candy faktor mellé :) Mr Big nálam sem jön be, már a Sex and the City-ben sem értettem az iránta folytatott küzdelmet. Férjnek elmegy, itt valahogy jobban kedvelhető, meg tetszik, mikor felveszi a power play figurát és rendelkezik (ahogy azt a kis ká-t kicsinálta, aki kiszivárogtatta a felvételt, háháhá, a csaj köpni-nyelni nem tudott a nagy zokogástól, pedig csak beszélgettek :D). Mr Big-nek olyan ...hihetetlen volt.
Előzmény: *Fleur* (432)
mizchris Creative Commons License 2010.06.29 0 0 435
Rájöttem, hogy megveszek az SGU-ért. EGyszerűen muszáj megnéznem újra még egyszer, hogy őszig kibírjam. Rég volt már ilyenem, nem is emlékszem nagyon, hogy mikor, ez is mutatja az addikcióm. :))) Szóval én is marhára várom már az őszt, pedig jóba vagyok ám a nyárral is, mert olyankor lehet darálni :))
Előzmény: *Fleur* (434)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.29 0 0 434
Nem olvastam csúszásról, de előfordulhat... remélem, azért nem. Már most hiányoznak az őszi-téli sorozataim, pedig még hol van a kezdés... :-S
Előzmény: olajnita (433)
olajnita Creative Commons License 2010.06.29 0 0 433
Nem tudja valaki hogy mikor kezdődik a Californication? Ősszel kéne neki de olyasmit olvastam hogy lehet hogy csúsztatni fogják... Pedig már az évadzáró óta várom hogy miként fogják folytatni. Nálam a best sorozat ever:D
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.29 0 0 432
Igen.
Igen igen!! Én is ennél a jelenetnél mondtam azt, hogy hmm... ez a pasi tud valamit:D Imádom az ilyen karaktereket...
Előzmény: mizchris (431)
mizchris Creative Commons License 2010.06.28 0 0 431
http://www.youtube.com/watch?v=DGuAc0REbVM
Good Wife-ból ezt hadd linkeljem be, nem nagy spoiler van benne, de azért egy picit igen, végülis magától kitalálja az ember a megoldást úgyis epizód közben, de nincs kihatással a sorozatnézésre. Csak mutatni akarom, hogy mennyire örülök, hogy Alan Cummingot belevették a sorozatba, mert ez a jelenet Eli Gold és a nyálgép kis ká Becca között egyszerűen zseniális :DD
mizchris Creative Commons License 2010.06.28 0 0 430
Eccerre!!!! :DDD
Előzmény: Candy Perfume Girl (425)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.26 0 0 429
Továbbra is Good Wife, nem haladok vele olyan gyorsan, mint képzeltem, de enyhül a Petrocelli-érzés, és ez valóban annak köszönhető, hogy a magánélet-rész erősebb, vagy inkább egyre kevésbé magánélet. : )))
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.24 0 0 428
Váltogatva... ;-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.24 0 0 427
A Good Wife-ot, jó? : ))) Hogy ne legyek egyedül. Újabb 3 részt megnéztem és még mindig Petrocelli-érzés, sőt, egyre jobban Petrocelli-érzés. : ))) De már kezd érdekesedni a magánélet-rész.
zsesszi Creative Commons License 2010.06.24 0 0 426
Előzmény: randell11 (417)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.23 0 0 425
Muszáj lesz nézem a Good Wife-ot...csak az a kérdés, hogy előbb ezt vagy a Castle-t? ;)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.23 0 0 424
COLUMBO!!! Ezt is sokat neztem es imadom a karaktert! :)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.23 0 0 423
Ezt nem ismerem... :D
Előzmény: mindenki senkije (419)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.23 0 0 422
Tényleg benne van Josh Charles is?! Nemmondod hát hogy nem vettem észre... kit játszik? ;-PPPP
A szereplők telitalálatok, bár én Mr Biget nem Bigem, ő nem az én Bigem, de hát egye fene (vagyb*sszanyuszi), elnézem nekik... :D
Tény, hogy Josh talán az egyedüli eyecandy a sorozatban. Szemetek.
Előzmény: mizchris (420)
mizchris Creative Commons License 2010.06.23 0 0 421
Ó, jesszumpepi, a Meghökkentő mesék olyan fordulatos tud lenni, hogy csak tátom a számat. Roald Dahl-tól amúgy is kifekszem, ő a nagy kedvencem, és egyszerűen nem lehet megunni.
Előzmény: mindenki senkije (419)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!