Keresés

Részletes keresés

The Evil Creative Commons License 2000.03.03 0 0 149
Az epés dolgaimra emlékszem, és most már a Gamma Ray is megvan, üzenetestül :))) Gratulálok!
Bizony, Robi jöhetett volna. Van is egy fotóm egy svédországi Maiden koncertjegyről (Metal 2000 of course), ahol special guest-ként fel van tüntetve a Halford is. Nem nagy blama (vagy hogy mondják ezt) ez a Maiden management-nek?
Előzmény: supertzar (148)
supertzar Creative Commons License 2000.03.03 0 0 148
A Gamma Ray említéssel korábbi epés kis megjegyzésedre utaltam a Summer Rocks 2000 fesztivál kapcsán. :))
Ők ugyanis már biztos itt lesznek. Van is egy külön topik, Kai Hansen üzenettel.
Rob Halfi kiesését viszont sajnálom. Elég erős párosítás lett volna a Maidennel.
Előzmény: The Evil (147)
The Evil Creative Commons License 2000.03.03 0 0 147
De kis evil vagy... ;) A Gamma Ray nem tudom, hogy Hammer kiadós-e, de biztos hogy nem tehetség :D Miért, ők lépnek fel a Maiden előtt??
Szerintem is korai volt még a Q&A, de valamit tenniük kellett, hónapok óta semmilyen új info nem jött ki, a rajongók meg ugye türelmetlenek...
Amúgy Rodney egy kicsit félreértette a kérdésemet a majdnem elcseszett Maiden-buliról (talán szándékosan?). Én a legutóbbiról beszéltem, az E-Klubos dologról.
Ja, és gondolom véltelenül írt july 7-t a bp. koncert dátumául!!!!
Sok újdonság tényleg nincs, nem is valószínű, hogy lesz, bár még szerintem 3x ennyi kérdést nem válaszolt meg eddig.
Előzmény: supertzar (146)
supertzar Creative Commons License 2000.03.03 0 0 146
Arra biza. Sok újdonság nem derült ki belőle, talán kicsit korai is volt még. Nem?
Egyébként Gamma Ray-hez mit szóltál? Hammer kiadós tehetség?
Előzmény: The Evil (144)
The Evil Creative Commons License 2000.03.03 0 0 145
Egyébként az Escape nem is lett volna olyan rossz kislemezcím... Sőt, az Another Dimension albumcím is jól hangzott :)
Előzmény: supertzar (143)
The Evil Creative Commons License 2000.03.03 0 0 144
Mire gondolsz supertzar, a Q&A-re?

Amúgy nem hiszem, hogy Eddie lesz a plakáton, mert az már elárulni valamit az új album design-jából, azt meg gondolom nem szeretnék... hacsak nem valami Ed Hunter-es szart raknak rá.
A plakátból én is láttam már a feliratot, de mivel épp éjfélkor villamosoztam a körúton az Anathema koncert után, sajnos nem tudtam jobban szemügyre venni.

supertzar Creative Commons License 2000.03.03 0 0 143
Kár, hogy pletyka volt, mert egyébként sokkal jobb címnek tűnt, mint az eddigi pletykák :)
Na, megnyugtatott a Smallwallet?
Előzmény: The Evil (141)
Nogo Creative Commons License 2000.03.03 0 0 142
Sziasztok!

Megtörtént a csoda! Tegnap a villamos ablakából megláttam az első Iron Maiden plakátot!!!
Annyit tudtam elolvasni, hogy Petőfi Csarnok, mást nem (az egész napos monitorbámulás rendesen gyilkolja a szemet, úgyhogy nagy Eddie bábu legyen ám, meghát jó előre kell menni, hogy lássak, még jó hogy a fülem jó... :-)
Most már csak valami katasztrófa gátolhatja meg a Koncertet.

The Evil Creative Commons License 2000.03.01 0 0 141
Ja, szombat 14:30 Cegléd - Videoton! :)))

Amúgy ez a Majesty Of Gaia egy rohadt nagy pletyka volt, csakúgy, mint az összes eddigi verzió. Hivatalos cáfolat a Maiden honlapon.

Wisey Creative Commons License 2000.02.29 0 0 140
Balának, és mindenkinek:
a jegy 4900Ft

Murray!
Igen, nálam van a Real Dead One, és egy videóválogatásod is. Az Ed Hunter pedig egy haveromnak kellene, de ő nem tudta rendesen átiratni...(amúgy a 3.CD kellene, vagyis csak maga a játékprogram!)

bloodandthunder Creative Commons License 2000.02.29 0 0 139
A kedvenc dalom, a: Fear of the dark!
murray Creative Commons License 2000.02.29 0 0 138
Sziasztok!

A játékot sikerült átmásolni de sajnos csak egy pld-ban sikerült de azért megpróbálom.
Csak azt nem értem hogy ha Neked megvan az eredeti akkor minek még egy?
na mindegy
A héten irom át a többi cd-t aztán nekem kb jövö
hét lenne nekem jó
jegyet is kéne venni ...
4900 ugye?
figyusz! kinél van a real dead one koncert másolt cd-m?
ha jol emlékszem odaadtam azt is.

Na sziasztok

bala Creative Commons License 2000.02.28 0 0 137
Es mennyia jegy?
Wisey Creative Commons License 2000.02.28 0 0 136
Üdv!

Pénteken rendeltem meg a Multimedia Concerts honlapján a jegyet, és ma megérkezett!!!
Kb 400-at rátettek még az utánvétel miatt, de azon már ne múljon :-)
Gondolom, most már az üzletekben (pl. Ticket Express) is lehet kapni...
Szerintem siessetek, mert szerintem kb 2 hónap alatt elkapkodják a jegyeket...És, ugye, jönnek a környező országokból is rajongók...

Murray!
Le tudnád másolni a játékot még egy példányban, nekem is? A játékról pedig kérdezz nyugodtan, bár szerintem elég egyértelmű az egész... Elvileg egy történet köré épül (kövessük Eddie-t mindenhova), de tulajdonképpen csak a lövöldözés a feladatunk...

The Evil!
Most iratom a lemezeidet, remélem, hétvégéig kész leszek velük... Amúgy mikor értek rá, előreláthatólag? Lesz Videoton-meccs? (Én a Fradit most kihagyom :-))

murray Creative Commons License 2000.02.24 0 0 135
Sziasztok!

Wisey: most másolom a cd-ket de nekem is csak a jövö hét vége felé lenne jó amikor összefutunk és vissza tudom adni.
A játék már megvan csak magyar nyelvu forditast nem talalok az edhunter.com -on csak portugal meg ilyen esmeralda nyelveken vannak:))
A dickinson szólóalbumok engem is érdekelnek majd összeröffenünk aztán megdumáljuk.
Lehet már jegyet kapni?

Fafara Creative Commons License 2000.02.24 0 0 134
Imhol egy hir:
The title of the forthcoming IRON MAIDEN album is Majesty Of Gaia
Majesty Of Gaia has the following tracklisting: 'Heaven's Gate',
'Cardinal Sin', 'Everyone's Illusion', 'Seraphine', 'Equinox', 'Fallen
Empire', 'King Of The Desert', 'Conveyer Of Truth', 'He Who Laughs Last'
and 'Majesty Of Gaia'.
The first single, due out on April 24 is scheduled to be 'Heaven's
Gate' and is said to be like 'Moonchild' and 'Futureal', a fast album
opener. The B-sides include 'Highway Star' (DEEP PURPLE cover) and probably
one or two of the following: 'Powerslave', 'Aces High' or 'Futureal' (all
recorded live on the Ed Hunter tour). The single will be released as a
two-part CD set and 12 inch version.
Sources say the album and single cover will feature Derek Riggs'
work. However, the single cover will feature digital art (like Riggs did on
GAMMA RAY's Powerplant album), as opposed to the album cover which will be
traditional painting.
Majesty Of Gaia is due out on May 29 in the U.K. and May 30 in
North America.
m.illion Creative Commons License 2000.02.24 0 0 133
Ez az!
A Skunkworks-öt mindenki temette, pedig szerintem is óriási album. Végre látom, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Lehet, hogy rossz időben, rossz helyen jelnt meg. Arról nem beszélve, hogy ha senki nem tudja meg, hogy Dickinson a tettes, akkor más lett volna a megítélése.

Na jó, azért a Maiden az igazi!

üdv:

m.illion

Előzmény: Baley (131)
Baley Creative Commons License 2000.02.22 0 0 132
Wisey: hidd el, úgy jó az ének ahogy van a Damons&Wizards-on csak azt nem értem mért nyulták le névnek a D&W-ot a Uriah Hepp-től.
Baley Creative Commons License 2000.02.22 0 0 131
Gyerekekn ha jót akartók vegyétek meg Dickinson-tól a Skunkwors Cd-ét. Én erről a lemezről eddig csak rosz kritikákat hallotam, ezért is vettem meg ezt az albumot.Hát amit ezen Dickinson művel az egyszerűen isteni (mondjuk az igaz tejesen más zene mint a Maiden de ettől függetlenűl nagyon jó)
Ha meghalgatja valaki a Back from the Edge-et rögtön látni fogja, hogy ez a lemez egészen más mint a Maiden lemezek, de ettől függetlenül egy remek album.
(Persze ez az én véleményem, de szerintem érdemes meghalgatni)
Wisey Creative Commons License 2000.02.22 0 0 130
Üdv. mindenkinek!

Én is visszatértem egy kis hallgatás (zenehallgatás) után...
Kezembe került a Demons&Wizards project (Iced Earth gitáros + Blind Guardian énekes) albuma. Hát, a zene nagyon jó, de az ének nekem nem igazán jött be... Persze ez csak magánvélemény...
Tegnap pedig a Concerto jóvoltából nyertem egy Grip inc. CD-t! Játsszatok Ti is! (http://www.concerto.hu) Ja, és megyek az áprilisi Stratovarius/Rhapsody koncertre is! A jegy 3200Ft...

Murray!
Mi ez a lazsálás, Doningtont még meg sem hallgattad?! :-)
A játékról kérdezz nyugodtan... Amúgy szerintem 3-4 nap kitartó játék után már könnyen fog menni!

The Evil!
Hát igen, nekem is ez a 3 album van meg a DT-től, és mindegyik óriási! Hangulattól függ, hogy éppen melyiket hallgatom (ez mondjuk igaz az összes zenémre...)
A multimédiás CD-k is nagyon jók, a videókat majd én is kigyűjtöm...
A Tattooed-lemez sem rossz, bár van egy-két elvontabb szám. Ez szerintem igaz a Balls To Picassóra is...
És bőven ráérne a jövő héten találkozni, ugyanis még van munkám a másolással rendesen :-)

The Evil Creative Commons License 2000.02.21 0 0 129
murray: nos, hmm, hát igen, nem semmi! :))) Köszi mégegyszer!!! :)

Wisey a Dream Theater rohadt jó! Most hirtelen nem is tudom, hogy az Images & Words - Awake - Scenes From A Memory hármas közül melyik is a kedvencem!!!!

Levi & többiek: jövő héten megfelel valamikor? Ezen a héten biztosan nem érek rá, beindul a bajnoki szezon, úgyhogy a kedd, a péntek és a szombat most a Videotoné!!!! :)

Levike Creative Commons License 2000.02.21 0 0 128
Hali !

Bocs, fiuk, hogy igy eltuntem, de volt par dolog, ami kozbejott...
Csak szep sorban :
Bedurrant a fogam, bedoglott a kocsim, vallaltam masodallast, jovo het vegen utazok 1 hetre, utleveleket kellett inteznem..szoval nem volt tul rozsas a mult het.. :)
Evil, a heten ha letisztultak a dolgok, jelentkezem,es osszejohetunk, addig is, hogy valami jo hirt is mondjak, ugy 20 CDvel bovult a gyujtemenyem. :).

Levi

murray Creative Commons License 2000.02.21 0 0 127
Sziasztok!

Evil: Irigylem az érzést a csuklódon..))
Megnéztem a live after death videót végre:))
Wisey: Kiprobáltam a játékot szerintem nagyon nehéz bár ezt Te is írtad. Sajna csak a metróig jutottam le mert ott már téglákkal dobálnak:))
Majd ha ráérsz lenne pár kérdésem.
Most másolom a cd eddig nincs gond vele.
Majd még visszaugrok

Murray

The Evil Creative Commons License 2000.02.21 0 0 126
A Nyugati MCD-ben nyárom láttam egy rakás Wolfsbane kazit (valami 400 forintért), a CD-t nem néztem.
A dupla Best Of The Beast-et leginkább nálam, persze nem eladó :)))) Fogalmam sincs, évek óta nem láttam sehol. Mázlim volt, rögtön megvettem. Nézz körül a neten, a hivatalos Maiden honlap fórumán egy-két hete ujjongott egy mauritiusi srác, aki megrendelte Angliából, és meg is kapta. Az mondjuk még speciálisabb kiadás volt.
Előzmény: Baley (125)
Baley Creative Commons License 2000.02.20 0 0 125
Kösz Evil!

Még azt meg tudnád mondani, hogy Wolfsbaine (Blaze
Maiden elötti bandája)Cd-ét lehet-e kapni valahol és a a Best of the Beast dupla verzioját hol lehet beszerezni?

The Evil Creative Commons License 2000.02.19 0 0 124
Samson CD-t sehol nem lehet kapni, de hamarosan mindet kiadják újra.
Egy régi válogatás CD-n rá lehet bukkanni egy Samson nótára, a szám címe Vice Versa, és nagyon jó. Utoljára a Nyugati téri MCD-ben láttam.

Blaze mindjárt kiad egy szólóalbumot (Silicon Messiah)
Menj a www.maidencentral.com -ra, találsz pár linket pár nagyon jó Blaze Bayley weboldalhoz.

Baley Creative Commons License 2000.02.19 0 0 123
Helló!

Nem tudja valaki, hogy hol lehet Samson cd-ét
kapni? (Bruce a Maiden elött itt énekelt)
A másik kérdésem nem tudja valaki mi van B. Baley-vel, mert már rég nem hallotam felöle semmit.

Ripper Creative Commons License 2000.02.18 0 0 122
Igaz, nem Maiden, de azért talán vki kíváncsi lesz rá. Tehát: 25-én, jövő pénteken Nemesis koncert lesz a WigWam-ban, lehet jönni!!
Ripper Creative Commons License 2000.02.18 0 0 121
Igaz, nem Maiden, de azért talán vki kíváncsi lesz rá. Tehát: 25-én, jövő pénteken Nemesis koncert lesz a WigWam-ban, lehet jönni!!
The Evil Creative Commons License 2000.02.18 0 0 120
Wisey!
Most az egyetemen vagyok, kábé háromra érek haza.

Amúgy a www.ironmaiden.com-on belül létezik a Maidencentral - the Iron Maiden Fan Portal, aminek az a specialitása, hogy szinte az összes Maiden fansite fel van sorolva, linkekkel, rövid leírással + hogy melyiket mikor frissítették utoljára, és mit tettek fel rá legutóbb.

Előzmény: Wisey (118)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!