Keresés

Részletes keresés

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.18 0 0 2081

Ádám hogy lesze így majd a leg-leg-leg minden ha mindig kihagyod az edzéseket?

Előzmény: Adam Szollosi (2080)
Adam Szollosi Creative Commons License 2006.08.18 0 0 2080
Császtok !!
Én , tesóm meg unokatesóm nem tudunk menni ma edzésre .
Elnézést mindenkitől . Vasárnap már ott leszünk .
Go Soldiers !!!
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.18 0 0 2079

Na ennek én is nagyon örülök mármint hogy nincs törésed meg ilyenek!!!!:))))

Nem még nem vágtam le a rohadt gipszemet de már vagy 5-6 helyen sikerült eltörnöm mert nem elég kemény:)))

Előzmény: Toka#00 (2077)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.18 0 0 2078

A Riddell Revolution sisakot én is néztem de én azért nem azt vettem mert annak a rácsait máshova kell felfogatni és a rács anyaga/formája/kialakítása nem tetszet bár biztos hogy ez a jövő:)))

A vállvédőnél a csatos nehezebb megy szét ütközés közben:)))/ja meg mellékesen jobban fáj ha valaki meg akrja fogni és ráfog acsatra/

Esetleg ha még nem nézted a Forelle-nél: Vida Péter Jégverem u. 8. 1011 Bp.

vagy a Cellect-nél: Bedő Máté Ipar u. 5 1095 Bp. hétköznap 08.30-17.00

estleg  ha náluk nincs semmi akkor valamelyik csapat edzésén :)))

A cípőket is ezeken a helyeken tudod megnézni meg előtte a két netes címen:

http://www.forelle.com/

http://www.american-football.hu/

Bár szerintem ez elég jó Adidas Corner Blitz 7 Stud (mid)

Előzmény: Agent J (2076)
Toka#00 Creative Commons License 2006.08.18 0 0 2077
1 félnapos egészségügyi tortúra után sikerült kideríteni h nincs boka törésem és szalagszakadásom. A róssz hír h bevéreztek a szalagok és meg húzódtak rendesen. 2-3 hét szigorú tehermentes pihentetés kenegetés és fáslizás. :(
Bocs mindenkitől.

U.I.: Csonti remélem még nem vágtad le a gipszet és pihenteted rendesen a lábad.
Agent J Creative Commons License 2006.08.18 0 0 2076

Csonti! :)

Úgy látom sisak/maszk vonatkozásában nagyon egyre jár az agyunk!:))) Bár megmondom gondolkodom a Riddell Revolution (ha jól írom londonul...) témában is...

Ha arra gondolok, hogy az általad javallot típus 37.000 HUF + 5.000 HUF a maszk, a Revo. 47.000 HUF maszkostul. Ezek szerint 5 papírral drágább a Revo...  Hááát nagyon nem tudom... addig eldöntöm!

A másik... Van valami jelentősége annak, hogy a vállvédő "beakasztós", vagy csattos ??? Csak azért, mert megfigyelésem szerint az OL-es változatok többnyire akasztós és csattos megoldásúak. Persze vannak duplán akasztósak is...

Ahogy elnéztem a Riddell és Rawlings közül fog kikerülni a befutó... Jut eszembe, tudtok olyan helyet ahol meg is lehet kamillázni a cuccokat, és van viszlagos választék is? Én tegnap jártam egy helyen, és azt mondták vmk jövő héten lesznek felszerelések...

Esetleg cipő vonalon volna infótok? Balga módon körülnéztem vagy 5 sportáruházban... persze hagyományos focihoz való spéci cipőből kb 10 félét vehettem volna! De olyat, ami nekünk kell....

AJ

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.18 0 0 2075
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.18 0 0 2074
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.18 0 0 2073
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.18 0 0 2072
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.18 0 0 2071

Két merőben más vélemény a szigetes gáláról:

http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/nucleus/ 

http://amifoci.freeblog.hu/

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.18 0 0 2070

Kupa:

Lezárult a nevezés az őszi Kupára. A nevezési határidőig 8 csapat jelezte részvételi szándékát az első Blue Bowl-ért való küzdelemre. A csapatok a következők: Nyíregyháza Tigers, Debrecen Gladiators, Szolnok Soldiers, Ard7 Budapest Wolves, Budapest Black Knights, Budapest Cowboys, Veszprém Wildfires, Győr White Sharks. A lebonyolítás rendjéről és a mérkőzés időpontjáról a hétvégéig születik döntés. A Kupával kapcsolatos híreket, információkat a rövidesen elinduló www. mafk.hu oldalon olvashatod.

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.18 0 0 2069
Nem azt jelenti!Átigazolás az az amikor valaki már játékos egy csapatnál de el megy egy másik csapathoz játszani:)Mi vel te nem játszól és játszottál sehol ezért te új játékos vagy neked annyi van hogy jelentkezel a csapatba és majd megcsinálod a szabályismereti vizsgát és már játszhatsz is.( Bár van egy nevezési határidő meg ilyenek de azzal nekd nem kell törödni)
Előzmény: Alexandr88 (2066)
Agent J Creative Commons License 2006.08.18 0 0 2068

Szevasztok srácok!:)))

Wall, köszönöm a meghívást, és élni is fogok vele! Hogyha nem zavar benneteket elhoznám Gyuszi barátomat is, így jelen lenne a Soldiers szurkolók "Dunakeszi Chaptere"! :)))

A dolog problematikus része az , hogy már csak szeptemberben tudunk menni egy hétvégi edzésre... :( Még nem tudom, hogy mikor lesznek a meccseitek, és a csapat felkészülését sem szeretnénk megzavarni! Eddigi információim alapján az első lehetséges időpont szeptember közepe lenne. Szerintem várjuk meg a kiírást, és annak fényében megbeszélhetjük a dolgot!

KÖSZÖNÖM, HOGY ENNYIT SEGÍTETEK ISMERETLENÜL IS!

Csonti! Örülök, hogy kikerültél a "H betűs" épületből, és otthon lábadozol! Köszi szépen a felszerelés tippeket! Jómagam is intenzíven kutatok a témában, és biztos vagyok benne, hogy a segítségetekkel januárban király felszerelésem lesz! Megyek, és lecsekkolom az általad javallott cuccost!

Mihamarabbi gyógyulást kívánok, és remélem hamarosan (ha megyek hozzátok) találkozhatunk, és a többi csapattársadat is megismerhetem!

Még1X köszönöm srácok!

ÜDV!

AJ

Előzmény: #73Wall (2046)
Alexandr88 Creative Commons License 2006.08.17 0 0 2067
meghesszeltem ..és holnap felhívom azt akinek a telszáma ki van téve az oldalatokra...
Alexandr88 Creative Commons License 2006.08.17 0 0 2066
pill..srácok az átigazolási meg minden ilyen lista lezárása a Mafl-ban azt jelenti hogy aki később csatlakozik a csapathoz azt nem tekintik játékosnak...vagy mi..vagyis csak egy évvel később lehet hivatalos tag?Mert akkor ezt én épp másfél héttel lekésem...hmm...
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.17 0 0 2065

Azon vagyok!

Előzmény: soldiers (2064)
soldiers Creative Commons License 2006.08.17 0 0 2064
Gyógyulgass!
Előzmény: Csonti-Linebacker (2049)
soldiers Creative Commons License 2006.08.17 0 0 2063
Mogyi! Ha pénteken jössz edzésre, mindenképp tukmáld rám a pendrive-ot. Kösz
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.17 0 0 2062

Természetesen onna loptam a képeket!Főleg azokat amiken a mieink vannak:)))

Köszi a linket ezt elfelejtettem odaírni.

Előzmény: KelAki (2060)
apeter55 Creative Commons License 2006.08.17 0 0 2061

Kedves Mindenki,

A Budapest Black Knights és a Budapest Cowboys mindenkit szeretettel vár következő mérkőzésére 2006. aug. 19 szombat, 16 óra BVSC pálya.

További információk:

www.budapestcowboys.com

www.blackknights.hu

Mindenkit várunk!

Go Soldiers, Go BBK, Go Cowboys

KelAki Creative Commons License 2006.08.17 0 0 2060

Azért azt tegyük hozzá, hogy a #2048-as hozzászólásom képei :-)

Remélem tetszik nektek.

Előzmény: Csonti-Linebacker (2058)
Donhuan Creative Commons License 2006.08.17 0 0 2059
Szeva arcok!!!!
Most jöttem a dokitol!!!!
Azt mondta h a combomba 1 kisebb izom szakad el!!!!!
És ő se tudja h hogan tudok lábraálni!!Kb 2-3 hét pihentetés kell és kenni valami hülye krémmel!!! De utána ezerrel nyomhatom tovább! de persze csak fokozatosan!

na csáó
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.17 0 0 2058

OKAY!

Fent van a Kelet-Nyugat gáláról néhány kép a képtárban!

http://kep.tar.hu/szolnoksoldiers

Előzmény: Adam Szollosi (2057)
Adam Szollosi Creative Commons License 2006.08.17 0 0 2057
Csonti gyógyulj meg minél hamarabb , nagyon rossz hogy nem lehetsz a csapatban a kupán . Pihenj sokat :) !!!!!! A csapat vár vissza hogy csatasorba állhass újból .
Go Soldiers !!!
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.16 0 0 2056

Def.:

Srácok remélem mindenki jól van és felkészült arra hogy a következő időszakban szilárd védelemmel segítsétek győzelemre a csapatot.Tegyétek meg a kedvemért.:)

Nagyon büszke vagyok rátok és már most vissza mennék közétek (hiányzik a szagotok) ti vagytok a második családom (bár a meccseken ti vagytok A CSALÁD)

Csapat:

Jó veletek és megyek vissza mert bírlak titeket:)))

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.16 0 0 2055
Tery Tatte nem kell mert az 56-os szám az a Pötyi száma:)))
Előzmény: Csonti-Linebacker (2054)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.16 0 0 2054

Csak szólok hogy:

Figyelem! Az MAFSZ felhívja a Csapatvezetők és a játékosok figyelmét, hogy az Igazolási, Átigazolási és Nyilvántartási szabályzat értelmében a nyári átigazolási időszak utolsó napja 2006. augusztus 23., szerda éjfél. Csak az eddig az időpontig beérkezett átigazolási kérelmeket áll módunkban elfogadni.

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.08.16 0 0 2053

Ahogy igértem:

Szerintem OL-be leszel Tackle:))))akár Georgei ellen is

Az alap dolgok mint a szuzsi,far és csípő védő tartó gatya, öv, edzés nadrág térd és combvédő meg zokni és a mez nem lényeg milyen (bár a színe csapat függő is lehet pl. zokni).Ami fontos az a siak  meg a vállvédő:

sisak: Riddell VSR-4 még árban is elviselhető és király tapasztalat:))+

Z-LTDU / RJOP-UB-DW tipusú maszk

proti: Riddell Air Pack AP45 ez már nagyon elég ennél jobb nem kell

ezen felül esetleg kesztyű de annál jobb ez Markwort Hand & Forearm Guard a cucc meg könyökvédő

más nem kell

Előzmény: Agent J (2044)
Donhuan Creative Commons License 2006.08.16 0 0 2052
Ja sajnálattal közlöm a csapattal h kb 2-3 hétre én is kiestem a sorbol:((((((((((
De minden edzésen ott leszek!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!