2.) Hammond A100 személyautóval is hordozható, koncert változat ( két részre osztva, profi munkával, profi fogókkal)
Az A-100 alsó manuál is perkás, Organ Mate zengetős, ( tökéletes megoldás pl. annak, akinek fürge bal keze van ). A hangszer szép állapotban van, nem leharcolt !!!
3.) Leslie 760 200W csöves erősítővel. Fa leslie, tökéletesen beépített szép állapotú.
A KURZWEIL nem eladó.
A Hammond C3 és a Leslie-ről hiányzó fotókat pótolom. Az A-100 mögött látható Leslie az a 760-as külön görgős tálcával.
Akit komolyan érdekli a cucc, az alábbi elérhetőségen elér:
Ez neha nekem is eszembe jut, hoyg akar reklamkent lehetne hasznalni, mert nem hiszem, hogy nagyon talan itthon, de akar europaban is sok lemezbolt lenne ahol akar ki is lehet probalni egy eredeti B3/122-es hangot. Azert koszonom a polirozast:-) Akkor megragadnam az alkalmat egy kis cimet ide biggyeszteni, mivel nem szukolkodunk Hammond orgona orientalt lemezekben:-) www.victoraudio.hu
Szerintem ha valaki a Hammond orgona ismertetésére vállalkozna, a legjobb forrást itt találja meg a fórumonkon. Persze az óriási adathalmaz kibogarászása időigényes feladat.
Persze még jobban teszi ha ezt a feladatot itt egy két hozzáértőre bízza.
Nem rossz ott a hang. A jobb felbontás gyakran jobb hangminőséggel társul. Én felveszem a telefonommal, aztán kész. A kép VGA. A takarékosság miatt a 15 képet választom a 30 helyett. Pár zenészt ábrázolni, több mint elegendő :-D
Kb. 1 éve 2GB a határ, nem az időkorlát. Felbontástól függően 240-1080p-ig bármi.
Elvileg egyszerű a szervezés. Ismersz egy klubot, megkeresed a vezetőjét és valahogy rábírod hogy finanszírozzon egy koncertet a közös előnyök reményében. Nem egy túl vészes összeg szerintem, de manapság nagyon élére állítják a pénzt.
Sokkal nehezebb ha külső támogatót kell bevonni. Nem könnyű ma meggyőzni senkit a kultúrális adakozásról.
Egy picit tehetősebb személy akár szivarzsebből kifizetné.
A kék nyulak egyébként nem akarnak Miskolcra is jönni? Hogy segíthetnék egy fellépés megszervezésében? (általában milyen szerveken keresztül szerveződnek le ilyen bulik?)
Épp akartam hozzászólni hogy a Booker T-s videó olyan klassz helyen van abban a zeneboltban mint amilyen pont nálad is található:
Ok, ide biztos kevesebben férnek be, de akkor is, ugyanaz a szituáció.
Azért a te orgonád is vöröses árnylatú. Olyannaxületett.
Nem is tudom, van-e még egy ilyen nyilvános hely az országban, ahol bolti nyitvatartási idő alatt bármikor megcsodálható egy B3/122 összeállítás? Tudom, soxor fényeztelek már ezügyben, de rászolgáltál :-)
A hangszert a vásárlási árához képest a feléért eladó!
(Az összes eredeti vásárlási számlát, használati útmutatókat is átadom)
A hangszer hibátlan, kitűnő műszaki és esztétikai állapotban van.
Az alábbiakban felsorolt hangszer és tartozékai csak egyben eladó.
A készlet ára: 3000,- EURO
HAMMOND XK3C Drawbar Organ
HAMMOND XLK3 Lower Manual
HAMMOND XPK-200 Midi Bass Pedal Board
HAMMOND EXP-100F Expression Pedal
HAMMOND XK3 STAND-TRADITIONAL
ALESIS SUMO-300 COMBO Keyboard Amplifier
Kábelek
Memoriakártyák
Professionális Gator görgős táska XK3C-hez
Hordtáska XLK3-hoz
Aki még nem tesztelte, hallotta, ill. lehúzós kritikát hallott erről a kitűnő Hammondról, annak ajánlom az alábbi összehasonlító Hammond B3 kontra Hammond XK3 tesztet.
Klikk a linkre és alakítsátok ki a saját véleményeteket.
Nekem viszont ismeros az orgona:-) Ilyen van az uzletemben, csak nem pirosra festett szinben. Ez egy A 100 Hammond. B3 sound, irja is egy hozzaszolo...szepen szol, es tenyleg jo muzsika!
Tegnap este megint nagyot alakítottak Matyóék a koncerten. Sajnálhatja mindenki aki nem volt ott! Nyomokban még felvétel is készült, amikor épp nem makacsolta meg magát péntek 13.-ára való tekintettel a laptop:-)
Mo.-n más az ÁFA. Ezért a thomann-tól Magyarországra rendelt termékekre még pár 10 euro-t rá lehet számolni. Példa: 389 €-s VMK-161 plus-ért 410 € -t kértek tavaly.