Ma munkahelyi szilveszteri rendezvény lesz. Szinte minden kolléga ott lesz mert közös Buék ünnep. Vettem nagyon jó minőségű bort. Modern gyümölcs ízsitésűt. Illetve Bodza Pezsgő. Nemrég találták fel a tudósok. Most jön divatba.
Végül denem utolsó esteben nahgyon Boldog Szilvesztert és BUÉK. Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát és legyen nagyon boldog 2009-ben. Az emberiség is legyen boldog a földön és a katasztrófák ne rongálják a jókedv mínőségét.
Minden kedves Gömbtársnak nagyon boldog BUÉK ünnepet kívánok!
Flamingán ghölgy, és mindenki aki még dolgozik máma: kitartás az utolsó munkanapon ezévben! Remélem, hogy maszkimum kacsalövős vagy tetriszes esetleg flipperes elfoglaltságuk van a komjuterten.:)
Voltam a Csárliesz ingyenes bíten. Nem az elejétől láttam, de jó volt. Csárli jó formában volt, de a konferanszait nem mindig értettem. Biztos a hangosítás mert amúgy zenében jó hangja volt. Többször megszomjazott a koncert alatt. Állítása szerint teát ivott:) Oldalt álltam a színpad oldalánál. Itt volt jó sok hely és kissé szokatlan perspektívából, de mindent láttam. Rickor hideg volt. Főleg hazafelé.
Ízlelgetem magamban Silveszter színész személy igazi nevét. Sztanólle. Olyan eszpanyolé. Ollé, ollé. Szinte táncmulatságon vagy bikaviadalon vélem, hogy tartózkodom.
Én mondjuk nem értek a filmművészethez, de már nekem is feltünt, hogy mennyi olyan film van, ami arról szól, hogy mindenkit lelőnek, és én nem értettem, hogy ez kinek jó, de azután rájöttem, hogy költségvetésileg milyen szinpozáns ötlet, mert így nem kell fizetni a statisztériát.