Twingo is az, valóban, csak hirtelen nem is nagyon jutott eszembe... igazából nem tudom hogy mi tesz egy kocsit női autóvá (nem nőiessé, az egészen más tészta). Általában a kis méret, 13 colos kerekek, és az autó egész megjelenése... nem tudom, de ha ránézek egy autóra, akkor hamar lejön hogy: igen ez tipikusan női autó.
Cooper? nagyon jó, abszolút nem női autó (szerintem), ha nem lenne ilyen drága, akkor lenne az igazi. Sajnos az árban meg kell fizetni a nevet is.
helgapataki,ha látlak dudálok!:)
Az enyém luciakék,egy sárga kacsa van a kalaptartón és általában két csaj utazik benne.Te is dudálj,ha látsz!!Az egész országban megfordulok a munkámból kifolyólag.Sajnálom is kicsit Lulukát(így hívják:)),mert nagyon sok km-t teszek bele.Az első(2000)szervizen már akkor túl volt,amikor még nem volt nálam.Tesztautóként 3000 km-elkerült hozzám.Most 6700 van benne.Hibákat nem találtam,azon a hibajelzésen kívül,amit már említettem.
El Robotnyk! Talán még a Renault Twingoo is idetartozik. Szerinted mitől nevezhetünk egy kocsit nőinek,mert mint tudjuk nem a méret a lényeg :-) pl. a Mini Couper nagyon dögi..
JuanPablo! Mi innen a földről nagyon jól láttuk a gépeteket, a vezetési technikáján meglátszott, hogy C3 pilóták ülnek benne. Nyomtuk is veszettül a dudát, máskor legalább egy szárnybillegetéssel jelezzetek vissza :-))
Szia Betty! Örülök, hogy végre van egy másik női hölgy :-) is a klubban! Nekem kb. 2 hónapja van meg a C3 és egyszerüen imádom. Te merre szoktál járni? Ha látsz egy fekete, exclusive gömbit tele gyerekkel dudálj rám! Mi általában Délpesten v. Csepelen nyomulunk, bár ma éppen Szekszárdról jön a járgány.
A fiúk a klubban tök rendesek, bármi problémád van a kocsival kapcs. ird meg nyugodtan,mindig kapsz rá egy-két választ :-)
Csütörtökön megyünk az első szervizre,most 2100 km-nél tartunk. Jelenlegi hibák: vezetőülés háttámlájáról feljött az ülésboritás, automata klimánál állandóan látszik a hópehely és lötyög a bal hátsó sárhányógumi(?). Szerintem olajcsere nem lesz, bár tudom, hogy erről mindenkinek megvan a maga véleménye. Élménybeszámoló pénteken.
hát az már itt van a környéken, de fentről nem tudom neked elmagyarázni, majd ha egyszer autóval jársz erre, talán akkor... :)
Betty: gratula az autóhoz, így már 2-re növekedett a hölgyek száma itt a c3as fórumon :-)
vissza a női autó témához, gondolkodtam és ezeket gyűjtöttem össze a jelenleg gyártott modellek közül: Nissan Micra, VW Lupo, Hyundai Atos, Daewoo Matiz, Smart, Ford Ka, Toyota Yaris... nekem hirtelen ezek jutottak eszembe.
Sziasztok!
Tegnap szerencsésen leszálltunk Farkashegyen a hosszú út után. Nem volt semmi. Gyönyörű a világ a magasból, de főleg Szlovénia. Mintha Ausztria felett repülnél. Minden rendezett, tisztának tűnő. Látszik, hogy volt közük Ausztriához korábban. Csináltam egy-két fotót, lehet hogy becserkészek egyet-kettőt ide ha nem haragusztok meg.
El Robotnyk!
Néztem merre lakhatsz, de nem ismertem fel csak azt a három hűtő micsodát Várpalota előtt. Fentről nem virított a fehér "citromfagyi" sehol ahol kerestem. Majd legközelebb jobban figyelek.
Gondolom mindenki hűsöl valami árnyas fa alatt a természetben, ezért én is kimegyek a levegőre autót mosni és szerelni az idősebb kacsának az elektronikáját, mivel gyermekem úgy döntött, hogy átkábelezzük az egészet. Talán ma már be is fejezzük hétfő óta.
Sziasztok!
Én is egy c3 boldog tulajdonosa vagyok két hete.Nagyon meg vagyok elégedve vele.Rosszabbra számítottam.Igaz,feketét szerettem volna,de hozzá tudtam jutni egy világoskékhez tesztautóként jelentős árengedménnyel,így megvásároltam.Máris beleszerettem!:)))Kicsit hangosnak tartottam a motorját(HDI),de ez biztos azért van,mert eddig benzines autóval jártam,teljesen más volt,már kezdem megszokni.Meg is viccelt a kisautó,nagy ijedelmet okozva ezzel,beszállíttattam a szervízbe,ahol kiderült,hogy semmi baja,csak túl kíméletesen használtam.:)Azt mondták pörgessem jobban,mert azt igényli.Égtem rendesen,de nem tudhattam,hogy nem-e történt baj és szerintem érthető,hogyha valaki az új autójának nem nyomja olyan keményen,főleg benzines autó után.Szerencsére a szervízben nagyon rendesek voltak,megértették a problémámat,ezután is szívesen viszem oda az autómat,mert látszik,hogy nem veszik félvállról a dolgokat.Hát ennyi!
Üdvözletem küldöm minden mostani és leendő c3 tulajnak és használjátok egészséggel ezt a kis csodát!:)
Betty
A Yaris TS nagyon jól néz ki, nálam a Matiz és a Smart áll az első helyen a női autók között, bár a Merci A és az uj Nissan Micra sem tul férfias. Bár a C3 is eléggé gömbölyded és nem tul nagy,de az eleje mégis markánssá teszi.
Hello FIUK! Először is szeretném megköszönni minden női hölgy nevében azt a sok kedves szót, amivel elhalmoztatok minket! :-))
Általában én is csajokkal szoktam találkozni, bár tegnap egy fiu tépett el ezerrel előttünk a Szent László u.-ban. Sötétkék, kissé koszos C3 volt. Nem közületek volt valaki?
Vitatéma: egyik barátunk azt mondta, hogy jelenleg ez a legjobb női autó a piacon! Kérdésem: szerintetek mennyire női kocsi a C3?
Én valószinüleg elfogult vagyok a verdámmal (szerintem ti is), de egy kifejezetten sportos,vagány kocsinak tartom.
Én is inkább női hölgyeket láttam a kacsákban, csk HelgaPatakit nem, mert Ö biztos dudált volna!
A többi hölgynek fogalma sem volt miért duddantok rájuk, csk néztek kifelé az ablakon és nem értették vajon mit hibázhattak el.
Egy kicsit én is búcsúzom, mert holnap Bp.-Maribor-Zágráb-Bp. távot repül a kisebbik gyermekem és én is vele tartok. Nagyon szép időt mond az Aviation weather honlap, úgyhogy megnézem milyen felülről a Balaton, a Dunántúl meg a többi.
Sziasztok, vigyázzatok az utakon!