Szerintem épp annyit tudnak amennyit itt bemutattak,sőt még örülhetnek neki,hogy eddig hagyták. De erről már felesleges beszélni,beszéltünk róluk eleget,még jó,hogy már nincsenek itt. Szerintem várható volt itt minden ami van.
Kirúgták az edzőt, kirúgták a litvánt. (Amúgy biztos vagyok benne, hogy egyikük sem csak annyit tud mint amennyit itt bemutatott.) Ebben a helyzetben mit lehetne még tenni szerinted? Azért ez alatt a vezetőség alatt lett kétszeres bajnok a csapat ha jól emlékszem. Persze kritizálni mindig könnyebb. De ha tudsz valamit amit mi nem, akkor ki vele mert ez így csak vagdalkozás.
Nem tudom, de úgy sejtem, hogy kb. csak annak a csapatnak kisebb a költségvetése az A csoportban amelyik mögöttünk áll.
2 - ha ellendrukker lennék, nem járnék 83 óta kaposvári kosármeccsre. Amúgy mi köze ennek a sajtóhoz? Ez egy fórum, ahol szurkolók írnak.
3 - dolgozol a csapatnak.
4 - az is szeretheti a kosárlabdát, aki nem hajlandó homokba dugni a fejét és csak a jót látni.
5 - mint írtam, nálam bizonyosan közelebb vagy a tűzhöz. Nem hiszem, hogy mindent jobban tudok, de véleményem asszem, lehet. Még ha ez Neked, Gubának, KL-nak esetleg nem is tetszik. Sajnos, a véleményem sok szurkolóéval egyezik, nézd meg, hányan járnak meccsre és milyen a hangulat. Ha ez szerinted jó, lelked rajta.
Amúgy nem az zavar, hogy szar a mostani csapat, mert láttam annak idején elég B-csoportos meccset. Sokkal inkább az, hogy szvzs lehetne jobb, ha bizonyos dolgokat körültekintőbben csinálnának a vezetők. Ugyanis - és vissza kell, hogy térjek az elejére - ők hozták ide az előző edzőt és ők választották ki a játékosokat. És ezt lehet próbálni másra kenni, de nehéz megmagyarázni. Bár tudom, hogy ez a legegyszerűbb.
ui: ha már - bár nincs köze a vitánkhoz - előkerült a sajtó: attól még nem játszott jobban egy csapat sem, hogy a szar, lélektelen játékáról azt írták volna, hogy fasza volt, így tovább, szép volt, fiúk...
Ad 1- én nem személyeskedtem ad 2- ellendrukker van bőven, nem biztos hogy a sajtónak is ez lenne a feladata ad 3 - nem vagyok alkalmazottja senkinek ad 4 - amit csinálok, azt a kosárlabda iránti szeretetből csinálom igen nagy részt ad 5 - nem vagyok tűzközelben, de nem is teszek úgy,mint ha mindent a legjobban tudnék végül - részemről befejeztem a diskurzust