Keresés

Részletes keresés

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.08.13 0 0 509

Az tényleg egy szenzációs rész, a legjobb formájukat hozták. Én nemrég daráltam le a 6. évadot.

Most Pushing Daisies 2. évadot nézek, sokáig tolam magam előtt, halogattam, nem akartam, hogy vége legyen...már nem sok van belőle hátra. Még mindig nagyon aranyos és nagyon szerethető a sorozat, de értem már, hogy miért nem lett folytatása. Maga az alapfelállás a legérdekesebb az egszben, aminek a boncolgatásával viszont nem akartak/nem tudtak heti 40 perceket kitölteni, úgyhogy ráhúztak egy nyomozós sablont a sorozatra, ami nem rossz megoldás, de annyira azért nem is érdekes, hogy további évadokat tegyen ki. Az alapfelállás, és a szereplők közti viszony, na az az adu ász a dologban.

Előzmény: sissoko (508)
sissoko Creative Commons License 2010.08.09 0 0 508
Hétvégén eljutottam a The Office 6.évadának 4.részéig.
A "Niagara" címből, meg hogy 40 perces már sejthettem volna, hogy mi következik, de ez vitt mindent. Szó szerint feküdtem a röhögéstől.
Ennyire talán az a rész jött be utoljára, amikor Dwight teszteli a társaságot, mert nem figyeltek oda a tűzvédelmi oktatáson. Amikor az újraélesztést gyakorolják a babán... :)
Azt a pár jelenetet 3-4 ismerősömnek is megmutattam, és míg én újra meg újra szétröhögtem az agyam ők csak néztek, hogy aha oké, nem rossz. :)
Mondjuk ezt a sorozatot valaki vagy imádja, vagy utálja, köztes állapot nem nagyon van.
*Fleur* Creative Commons License 2010.08.08 0 0 507
Jól hangzik..:D
Előzmény: Traider (503)
klogg Creative Commons License 2010.08.07 0 0 506
Nagyon valószínű, hogy tetszeni fog, én az ilyeneket nagykanállal zabálom.
Előzmény: Traider (505)
Traider Creative Commons License 2010.08.07 0 0 505
Megosztó a humora, de nekem nagyon bejön :)
Kíváncsi vagyok neked mennyire tetszik!
Előzmény: klogg (504)
klogg Creative Commons License 2010.08.07 0 0 504
Fogalmam sincs mi ez, de már töltöm is a kóstolót belőle, nekem bejönnek az ilyenek.
Előzmény: Traider (503)
Traider Creative Commons License 2010.08.07 0 0 503
LOUIE - nálam most ez a legnagyobb favorit. Louis C.K. (vagyis Székely) korábbi munkássága sajnos kimaradt nekem, de ez a sori nagyon üt. Akinek bejött az "Extras" (vagy akár a UK Office-ig is visszamehetek) kínos-epic failure-típusú humora, (jelentkezem!) annak a részenkénti 20 percnyi szórakozás itt is garantált. Nem véletlen a fenti párhuzam, az egyik részben maga Ricky Gervais is vendégszerepel.
*Fleur* Creative Commons License 2010.08.07 0 0 502
Aragorn: a Spartacus a következő dara-projekt ;))
*Fleur* Creative Commons License 2010.08.07 0 0 501
Nos, az, hogy ledaráltam, nem fejezi ki eléggé... szuperszónikus sebességgel nyomtam le, már be is fejeztem. - eszméletlenül magával ragadott, Sue Sylvester pedig egy IKON. :DDD
Előzmény: Candy Perfume Girl (500)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.08.07 0 0 500

*széles vigyorral kihúzza magát*

:)

Előzmény: *Fleur* (494)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.08.05 0 0 499

a többiben meg igazad van

ez a heppiend fóbia tényleg igaz, bár engem annyira nem bántott eddig

meg a belemagyarázás sem, én apró slusszpoénként fogtam fel, enélkül is épp elég sok tartalma van a BSG-nek, de ez még odafért részemről

Előzmény: BitterSweetSymphony (497)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.08.05 0 0 498

Gaius ahogy ott dadog, az nagyon nagy, igen. Attól nekem is gombóc volt a torkomban.

A belemagyarázós rész meg azért üt, mert ott végre a legvégső pillanatban az évadot kísérő All Along The Watchtower téma már a legendás Hendrix verzióban is berobban, és az azért eléggé telitalálatos pillanat. Engem megvett. :)

Előzmény: BitterSweetSymphony (497)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.08.05 -1 0 497

asszem most eléggé telítődtem a témával, nem kezdek bele ilyen capricákba...maaaajd...elég most a szájfájból:-)

jó, végülis a cylonok sztoriját elég rendesen megmagyarázták, ott nem volt komolyabb hiányérzetem

Kara angyalságának és annak, h eltűnt, nem örültem, jobb lett volna akkor már, ha cylon, mondjuk ő a Hetes...

ha én írom a végét, letelepedtek volna Lee-vel, és egy szakajtónyi édes kiskölyköt nevelgettek volna együtt :-)) Igazán nemtom miért fosnak a sorozatírók annyira a hepiendtől...se a PB, se a Lost...már sikk megölni legalább az egyik főhőst, a párokat szétszakítani...énnekem ez fáj:-)

itt is meghalt Roslin, nem elég?:-( az öreg meg elment, miközben annnyira imádja a fiát, legalább együtt maradtak volna...

az üzenetről meg még annyit, h sztem egyáltalán nem kéne, h legyen...ez buta amcsi szokás, a filmek végén a nagy szájbarágás (monológ, narráció, vagy dialóg formában)...a gyengék kedvéért...sztem jobb, ha az üzenetet mindenki maga szűri le

én ott hagytam volna abba, (ha már így csinálták), h Oldman üldögél a sírnál oszt jónapot...mindenki eldöntheti, whether it will happen again...

Gaius földműveléses dadogása azért ari volt:-)

Előzmény: mindenki senkije (496)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.08.05 0 0 496

amúgy asszem a végső üzenetre vonatkozóan többféle megoldás is volt, de utólag aszondom, ez volt a legjobb

asszem Aribeth linkelte egyszer valahol, majd hátha megint fogja ide is

Kara meg egy ilyen más tipusú angyal volt, mert Isten ilyennek akarta

a másik kettő fejangyaloknak meg más szerep jutott, mert csak :)

az ötök agyába meg bele lett programozva a zene (végső soron robotok), majd egyszer elolvassuk képregénybe a konkrét sztoriját, vagy valami

vagy majd a Caprica-ban megmutatják

(amúgy ez a Caprica a BSG előzménye, ez is egy sorozat, egy évados egyelőre, ha esetleg...)

Előzmény: BitterSweetSymphony (495)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.08.05 -1 0 495

No befejeztem a bsg-t. Már ideje volt, olyan voltam, mint egy zombi:-)

Nekem alapvetően tetszett a vége. Persze bele lehet(ne) kötni itt-ott, de max apróságokba. Alapvetően szép lezárás, és legalább elvarrták a szálakat és megválaszoltak (szinte) minden kérdést. A Lost finálé óta én ezt már mérhetetlenül megbecsülöm...

Talán csak az nem derült ki a lényeges kérdésekből, h mi is volt Kara (OK, angyal, de azmijaz) és miért látta őt mindenki, ha Gaius és Six angyalverzióját meg nem látta, mi volt a zene, hogy került az ötök agyába stb, szóval maradtak lyukak, de legalább csak kicsi lyukak:-) Ja és a mitokondriális Éva, hö??? Na mindegy, szájbarágták azért a messzidzset, kár h uaz, mint anno a Majmok bolygójában.

Most pihenek kicsit, amíg kitalálom mit nyomjak legközelebb:-)

*Fleur* Creative Commons License 2010.08.04 0 0 494
Elkezdtem Glee-zni - ajééé bakker, ez tényleg feelgood... egyszerűen zseniálisak.
mindenki senkije Creative Commons License 2010.08.02 0 0 493
elképesztő!

Előzmény: BitterSweetSymphony (492)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.08.02 -1 0 492

miért lennél ideges?

engem untatnak az űrharcos jelenetek, ez van...nekem tökmind1, h szépen koreografált e, egyszerűen nem köt le, ezért többnyire pörgetem

akit meg érdekel, az megnézi, nincs ezzel semmi baj

Előzmény: mindenki senkije (488)
*Fleur* Creative Commons License 2010.08.02 0 0 491
Na, azt az egyet elkezdtem, de nem jött bé az első része, ezért nem folytattam, talán majd... most nem éreztem ingerenciát hozzá.:)
Előzmény: freeplay21 (490)
freeplay21 Creative Commons License 2010.08.02 0 0 490
Én is maradtam idén a hung és entoruage-nél. Ezek biztos pontok. A másik dolog amit kipróbáltam az a Pretty little liars. Bőven nézhető 10 részes az első évad és folyamatosan történnek a dolgok, a 10.rész végére pedig elvileg valami nagyobb csavar is ki fog derülni.
Előzmény: *Fleur* (489)
*Fleur* Creative Commons License 2010.08.02 0 0 489
Gyér nyári termés, az újakból egyelőre semmit nem próbáltam be, de a jó 'öreg' Entourage és Hung minden héten várós, szórakoztató és feelgood.:))
Most kezdem majd a Glee -darát, remélem, úgy járok, mint a Lost-tal, elsőre nem, másodikra nagyon igen:))
mindenki senkije Creative Commons License 2010.08.02 0 0 488

ne idegesíts már!

szerintem az űrharcos jelenetek is kivételesen jól, tök szépen koreografáltak, követhetőek és élvezetesek

Előzmény: BitterSweetSymphony (485)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.08.02 -1 0 487

OK, majd belenézek.

Csak töltöd, vagy esetleg nézed is?:-)

Előzmény: Törölt nick (484)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.08.02 -1 0 486
Jajmár, nem emós nyavalygás, hanem, izé, komplex érzelmi szituáció, meg finom rezdülések:-) Meg azé van szex is, meg bokszmeccs:-) Engem csak az idegesített, amikor mindkettő megházasodott, aztán meg tipródtak, h Lee nem akar félrekefélni, Kara meg nem akar válni. Én meg gondoltam, h hát akkor baromi egyszerű, váljon el Lee. De ez persze nem jutott eszébe egyiknek sem:-)
Előzmény: Törölt nick (483)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.08.02 -1 0 485

Jaja, bejött:-)

Én sem szeretem a sci-fit alapvetően (kivétel tudjuk Star Wars:-), de itt a sci-fi szinte csak háttér. Azt a néhány űrharcos jelenetet egyszerűen átpörgetem.

Előzmény: Törölt nick (481)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.01 0 0 484
Apropó, kötelező olvasmány. Ysu istenkirály elemzéseket írt az egyes epizódokról:
http://marymcdonnell.freeblog.hu/categories/BSG/

(A PB-t pedig szorgalmasan töltöm. :))
Előzmény: BitterSweetSymphony (463)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.01 0 0 483
Duallának csak a hangját szeretem. Meg a barátságát Gaetával.

Amúgy én jobban szeretem a Sam-Kara kapcsolatot. Lee-vel akkor ütnek igazán, amikor kvázi testvérekként küzdenek egymás oldalán. Viszont az a végtelenített emós nyavalygás, amit ezek ketten előadnak, valahányszor szóba kerül, hogy több is lehetne... ehh.
Előzmény: mizchris (459)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.01 0 0 482
Candy még nem látta, de dolgozom az ügyön. :)
Előzmény: mizchris (476)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.01 0 0 481
Hurrá, hurrá, hurrá, örülök, hogy tetszik. :)
Amióta találkoztunk, a legjobb barátnőmmel is megnézettem a minisorozatot, majd felmásoltam a gépére az első évadot. Nem szereti a sci-fit, úgyhogy nem fűztem sok reményt hozzá... Erre a nyaralás kellős közepén, késő este kapok egy sms-t: húzzak haza mihamarabb, mert nem tudja, hogyan fogja kibírni, amíg átírom neki a további részeket.
Széles vigyor? Naná. :))))

Elkezdtem leszedni spanyolul is. Ritka steril a szinkron, de nyelvgyakorlásnak tökéletes lesz.

És Kara for president, imádom azt a csajt.
Előzmény: BitterSweetSymphony (454)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.26 0 0 480
egy ilyen jó dologból nem maradhatok ki, akkor majd folytatom, csak sajnos amit eddig láttam, az nagyon nem győzött meg...
Előzmény: mizchris (479)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!