Keresés

Részletes keresés

mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.26 0 0 480
egy ilyen jó dologból nem maradhatok ki, akkor majd folytatom, csak sajnos amit eddig láttam, az nagyon nem győzött meg...
Előzmény: mizchris (479)
mizchris Creative Commons License 2010.07.26 0 0 479
Szerintem nem bánod meg, van egy jó kis hangulata, és a Serenity, a film, szép lezárása a sorozatnak (jó, vannak benne dolgok, amiért felnégyelném őket, de mindegy, alkotói szabadság...ez van, örüljünk, hogy végül lett belőle még legalább egy film :D)
Előzmény: mindenki senkije (477)
mizchris Creative Commons License 2010.07.26 0 0 478
Mal Reynolds hajóján szó nélkül mosnám a padlót koszt és kvartély ellenében :D Kultusz sori volt már akkor is, mikor abbahagyták. Az összes nézettség-hívő köcsög médiacápát meg vigyék el a Reaver-ök.
Előzmény: Aragorn83 (469)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.26 0 0 477
jólvan, akkor megnézek még 1-2 részt, hátha igazatok van :)
Előzmény: mizchris (476)
mizchris Creative Commons License 2010.07.26 0 0 476
Na, jó, ez az, amit most meg sem hallottam :DD
A Firefly meg a Serenity olyan szinten épül be az emberbe, hogy még évekkel később is sír, ha eszébe jut, hogy milyen volt a temetési jelenet, meg hogy aki megkötötte Jayne sapkáját, az nyithatott volna egy saját boltot, mert tuti kőgazdag lenne mostanra már, meg hogy a világ legrémisztőbb ellenségét alkotta meg Joss Whedon a reaver-ek személyében, mert még soha nem találtam semmit olyan rémisztőnek, mint az emberből lett nyúzókat, meg ilyenek, csak úgy egy szuszra :))

De persze megértem, ha valakinek nem jön be, azt hiszem, a Firefly pont tipikusan az a sori, ami alkat kérdése. Én sem akartam belekezdeni ám, amíg Candy meg Aribeth rá nem beszélt, utána meg már sistergett a vinyóm a sok újranézéstől :DD
Előzmény: mindenki senkije (468)
*Fleur* Creative Commons License 2010.07.26 0 0 475
Dehogy gagyi...
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.26 0 0 474
Igen, ugy kellett, de ott azert az elso "jol megfigyelt" resz utan mar levagtam, h mi a lenyeg. Ez a firefly meg... Itt minden olyan gagyi, gyenge, gyermekded. Ahogy kezdodik, a föcim is olyan kiabrandito, mint egy delutani disney mozi. Mondom, a dupla nyito utan mar 5 reszt megneztem es ezekbol jo, ha 2 ertekelheto volt valamennyire. Azt latom, h mindegyik mas stilusu, szal az is lehet, h most jonnek majd a jobb reszek. A 4. es 5. kiabrandito volt nagyon.
Előzmény: Aragorn83 (473)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.07.26 0 0 473
Mindegyik rész teljesen más stílusú, nekem emiatt is teszik.

De leginkább a kiváló karakterek, a remek párbeszédek, a gyönyörű zene, a hangtalan űr miatt. :)

Egyébként emlékeztetlek rá, hogy a Spartacusra is úgy kellett rábeszélni és összességében nem is volt rossz, ugye?
Előzmény: mindenki senkije (472)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.25 0 0 472
hát, nem tudom
nekem egyelőre _nagyon_ nem jön be, és értetlenül állok a lelkendező kritikák előtt
különösen a 4. és 5. epizód megtekintése után...
Előzmény: Aragorn83 (471)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.07.25 0 0 471
Én ezen cikk alapján ismertem meg a sorozatot pár éve. Utána muszáj voltam megnézni. A cikk minden szavával mélyen egyetértek. :)

http://rpg.hu/iras/mutat.php?id=3417

Azért az is jelent valamit, hogy a sorozat évekig ott volt az amazon.com Top 20-as DVD eladási listáján.

Arról nem is beszélve, hogy Sheldon még a mai napig is haragszik Fox akkori vezetésére a Firefly kaszálása miatt. :D
Előzmény: mindenki senkije (470)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.25 0 0 470
na ez az, ami nekem nagyon nem jön le a dologról, pedig ezt kerestem

az állításodból egyelőre max azzal értek egyet, h nincs tíz éves
hogy a többit hogy tudta köréhype-olni a fandom, az egy fekete lyuk :)
Előzmény: Aragorn83 (469)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.07.25 0 0 469
Egyáltalán nem az, max nem a te világod. :)

Még nincs 10 éves sem de még évekkel ezelőtt kiérdemelte a kult státuszt. A valaha volt egyik legjobb sorozat.
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.25 0 0 468
FireFly:

erről több helyen olvastam, h milyen jó
háát, én 5 részig bírtam
ez valami iszonyat gagyi!!! :(
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.25 0 0 467
nem feltétlen erre gondoltam, de mindegy, nézd végig aztán majd utána :)
Előzmény: BitterSweetSymphony (465)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.07.25 -1 0 466
Remek színésznő valóban. Érdekes, h anno a Farkasokal táncolóban még nem tetszett:-)
Előzmény: mindenki senkije (464)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.07.25 -1 0 465

de az már elégé megosztó lett

na a Lost befejezése után engem már semmivel sem lehet sokkolni:-)

a bsg-be bármilyen misztikus maszlagot hoznak be, legalább koherens lesz, hiszen az elejétől nyomják az isteneket, vallásokt, jelképeket, végzetet stb. ez jó trükk, mert így bármi belefér:-)

Előzmény: mindenki senkije (455)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.24 0 0 464
Masodik megnezesre mar nekem is nagyon tetszett Kara. Elso megtekintesre valahogy "sok" volt. Roslin alap, nagyon jo karakter es remek szineszi teljesitmeny.
Előzmény: BitterSweetSymphony (463)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.07.24 -1 0 463

Tudod,h én bírom az olyan női figurákat, akiknek van merszük, véleményük, céljaik, tulajdonságaik és nem csak a férfiakhoz képest határozható meg a létük. Pl anya, feleség, ágyas stb. Ezért bírtam Kate-et is a Lostban... Karát is bírom. Nyers a stílusa, jah, de igazából melegszívű...az a lényeg:-) Sztem nem öntudatribi. Végülis a legeslegjobb a szakmájában az egész világon, ha valami, ez alap az öntudatra. Sztem igazából csak egyfelől vagány és belevaló, másfelől labilis és magatartászavaros, de nem nagyképű.

De van karakteres nő finomabb változatban is, ott van pl Roslin, aki a kedvencem a sorozatban. Lee-n kívül:-)

Ott tartok, h Kara idióta módon szándékosan belerepült abba a furcsa örvénybe, és meghalt. Az admirális legalábbis bőg:-) Egyébként elég hülye egy rész volt. 3. évad vége fele.

Előzmény: mindenki senkije (462)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.24 0 0 462
Engem pl eleinte Kara idegelt, olyan eroszakos egy hulye ontudatribi volt, nem? :) De aztan megszoktam. Amugy hol tartasz?
Előzmény: BitterSweetSymphony (461)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.07.24 -1 0 461

Én nem utáltam, amíg Roslin kis segédjével kavart. Hogyishíjják...Billyvel.

Amikor rámászott Lee-re, és beleköpött a 3 évadon keresztül finoman felépített Lee-Kara kapcsolatba, na akkor kezdtem el utálni:-) Annak a nőnek amúgy sincs személyisége, csak egy papírmasé, de még annak is gyenge...

Előzmény: mizchris (459)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.07.24 -1 0 460

Azt elhiszem, h tudnál mit írni!:-))

Majd akkor a többit, ha végeztem.

Ilyen kiegészítő epizódokról nem tudok, de lehet, h Aribeth ráírta, majd megnézem, ha hazaértem.

Előzmény: mindenki senkije (455)
mizchris Creative Commons License 2010.07.24 0 0 459
"Ja meg Dualla... hiteltelen, h Lee elvette ezt a jellegtelen, békafejű kiscsajt."

Fúúúj, de utáltam azt a nőt. Annyira kis semmi volt benne.
Előzmény: BitterSweetSymphony (454)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.22 0 0 458
Köszi, komolyan kérdeztem.
Előzmény: mindenki senkije (457)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.22 0 0 457
Akkor most naivan ideirom, h Battlestar Galactica.
Előzmény: Törölt nick (456)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.22 0 0 456
Mi az a BSG? : )))
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.22 0 0 455
hehe, mondtam én
űrhajók ide, vagy oda, az egy kib.szott jó sorozat és sokkal több "okos" dimenziója van az űrhajósdin kívül is
na persze az a része is csillagosötös, szó se róla

első három évad, sokak szerint az a csúcs
mondjuk szerintem a záró évad is pöpec, de az már eléggé megosztó lett
azért majd a kiegészítő egészestés epizódokat is nézd meg, azok is jók, kivéve a The Plan

szerintem a six-gaius párbeszédek nagyon ott vannak, és egyáltalán nem feleslegesek (ezt talán majd a legvégén belátod) én imádtam az összes homályos utalásukat, főleg, amikor másodszor néztem végig a sorit! már az első részekben olyanokat mond, áhh... nem lövöm le a poént! :)

dualla igen, elég nagy zsákutca
(nincs köztük kémia, ugye így mondjátok? :))
de némileg érthető, életszerű választás Lee részéről
a BSG amúgy is tele van elcseszett kapcsolatokkal, sorsokkal, beteljesületlenségekkel, érzelmi kínlódásokkal

és itt most akkor be is fejezem, pedig tudnék mit írni, de inkább nézzed! :))))

BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.07.22 -1 0 454

Cseszd meg már megint addikttá tettél! Néhány nap alatt ledaráltam a BSG első három évadát...még szerencse, h most eljöttem nyaralni, legalább szüneteltetem...csakhát kínoznak az elvonási tünetek...itt a tengerpart én meg hazavágyom a köv epizódhoz...:-)))

Tök jó a sorozat, az egyetlen dolog, ami idegesít picit, az a képzeletbeli párbeszédek Gaius meg Six közt, aki hol kva, hol mentőangyal, és a jeleneteik nagyrésze tökfelesleges. Ja meg  Dualla... hiteltelen, h Lee elvette ezt a jellegtelen, békafejű kiscsajt...ők Karával álompár, már készültem a hepiendre, erre meg meghalasztották...:-(De ez kb minden kritika, amit ki tudtam préselni magamból:-)

Előzmény: mindenki senkije (453)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.07.21 0 0 453
Az utobbi napokban befejeztem vegre a nip/tuck-ot. ( A 6. 7. evadokat daraltam le) Kozel nem voltak mar ezek olyan jo reszek, mint az elejen, de azert ide is jutott 1-2 villanas, meg picit hianyozni fognak a karakterek. Es ezzel kesz, minden sorozatom kilove! Johet valami uj, amit eddig nem neztem/lattam pl a Firefly! :)
sorozatkviz Creative Commons License 2010.07.21 0 0 452
www.sorozatkviz.uw.hu - csak a lényeg maradt ki :)
sorozatkviz Creative Commons License 2010.07.21 0 0 451
Sorozat-főcímekből (> 230db) készítettem egy flash alapú kvízt. Te hányat ismersz fel közülük?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!