Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Szerintem nem bánod meg, van egy jó kis hangulata, és a Serenity, a film, szép lezárása a sorozatnak (jó, vannak benne dolgok, amiért felnégyelném őket, de mindegy, alkotói szabadság...ez van, örüljünk, hogy végül lett belőle még legalább egy film :D)
Mal Reynolds hajóján szó nélkül mosnám a padlót koszt és kvartély ellenében :D Kultusz sori volt már akkor is, mikor abbahagyták. Az összes nézettség-hívő köcsög médiacápát meg vigyék el a Reaver-ök.
Na, jó, ez az, amit most meg sem hallottam :DD A Firefly meg a Serenity olyan szinten épül be az emberbe, hogy még évekkel később is sír, ha eszébe jut, hogy milyen volt a temetési jelenet, meg hogy aki megkötötte Jayne sapkáját, az nyithatott volna egy saját boltot, mert tuti kőgazdag lenne mostanra már, meg hogy a világ legrémisztőbb ellenségét alkotta meg Joss Whedon a reaver-ek személyében, mert még soha nem találtam semmit olyan rémisztőnek, mint az emberből lett nyúzókat, meg ilyenek, csak úgy egy szuszra :))
De persze megértem, ha valakinek nem jön be, azt hiszem, a Firefly pont tipikusan az a sori, ami alkat kérdése. Én sem akartam belekezdeni ám, amíg Candy meg Aribeth rá nem beszélt, utána meg már sistergett a vinyóm a sok újranézéstől :DD
Igen, ugy kellett, de ott azert az elso "jol megfigyelt" resz utan mar levagtam, h mi a lenyeg. Ez a firefly meg... Itt minden olyan gagyi, gyenge, gyermekded. Ahogy kezdodik, a föcim is olyan kiabrandito, mint egy delutani disney mozi. Mondom, a dupla nyito utan mar 5 reszt megneztem es ezekbol jo, ha 2 ertekelheto volt valamennyire. Azt latom, h mindegyik mas stilusu, szal az is lehet, h most jonnek majd a jobb reszek. A 4. es 5. kiabrandito volt nagyon.
na a Lost befejezése után engem már semmivel sem lehet sokkolni:-)
a bsg-be bármilyen misztikus maszlagot hoznak be, legalább koherens lesz, hiszen az elejétől nyomják az isteneket, vallásokt, jelképeket, végzetet stb. ez jó trükk, mert így bármi belefér:-)
Masodik megnezesre mar nekem is nagyon tetszett Kara. Elso megtekintesre valahogy "sok" volt. Roslin alap, nagyon jo karakter es remek szineszi teljesitmeny.
Tudod,h én bírom az olyan női figurákat, akiknek van merszük, véleményük, céljaik, tulajdonságaik és nem csak a férfiakhoz képest határozható meg a létük. Pl anya, feleség, ágyas stb. Ezért bírtam Kate-et is a Lostban... Karát is bírom. Nyers a stílusa, jah, de igazából melegszívű...az a lényeg:-) Sztem nem öntudatribi. Végülis a legeslegjobb a szakmájában az egész világon, ha valami, ez alap az öntudatra. Sztem igazából csak egyfelől vagány és belevaló, másfelől labilis és magatartászavaros, de nem nagyképű.
De van karakteres nő finomabb változatban is, ott van pl Roslin, aki a kedvencem a sorozatban. Lee-n kívül:-)
Ott tartok, h Kara idióta módon szándékosan belerepült abba a furcsa örvénybe, és meghalt. Az admirális legalábbis bőg:-) Egyébként elég hülye egy rész volt. 3. évad vége fele.
Én nem utáltam, amíg Roslin kis segédjével kavart. Hogyishíjják...Billyvel.
Amikor rámászott Lee-re, és beleköpött a 3 évadon keresztül finoman felépített Lee-Kara kapcsolatba, na akkor kezdtem el utálni:-) Annak a nőnek amúgy sincs személyisége, csak egy papírmasé, de még annak is gyenge...
hehe, mondtam én űrhajók ide, vagy oda, az egy kib.szott jó sorozat és sokkal több "okos" dimenziója van az űrhajósdin kívül is na persze az a része is csillagosötös, szó se róla
első három évad, sokak szerint az a csúcs mondjuk szerintem a záró évad is pöpec, de az már eléggé megosztó lett azért majd a kiegészítő egészestés epizódokat is nézd meg, azok is jók, kivéve a The Plan
szerintem a six-gaius párbeszédek nagyon ott vannak, és egyáltalán nem feleslegesek (ezt talán majd a legvégén belátod) én imádtam az összes homályos utalásukat, főleg, amikor másodszor néztem végig a sorit! már az első részekben olyanokat mond, áhh... nem lövöm le a poént! :)
dualla igen, elég nagy zsákutca (nincs köztük kémia, ugye így mondjátok? :)) de némileg érthető, életszerű választás Lee részéről a BSG amúgy is tele van elcseszett kapcsolatokkal, sorsokkal, beteljesületlenségekkel, érzelmi kínlódásokkal
és itt most akkor be is fejezem, pedig tudnék mit írni, de inkább nézzed! :))))
Cseszd meg már megint addikttá tettél! Néhány nap alatt ledaráltam a BSG első három évadát...még szerencse, h most eljöttem nyaralni, legalább szüneteltetem...csakhát kínoznak az elvonási tünetek...itt a tengerpart én meg hazavágyom a köv epizódhoz...:-)))
Tök jó a sorozat, az egyetlen dolog, ami idegesít picit, az a képzeletbeli párbeszédek Gaius meg Six közt, aki hol kva, hol mentőangyal, és a jeleneteik nagyrésze tökfelesleges. Ja meg Dualla... hiteltelen, h Lee elvette ezt a jellegtelen, békafejű kiscsajt...ők Karával álompár, már készültem a hepiendre, erre meg meghalasztották...:-(De ez kb minden kritika, amit ki tudtam préselni magamból:-)
Az utobbi napokban befejeztem vegre a nip/tuck-ot. ( A 6. 7. evadokat daraltam le) Kozel nem voltak mar ezek olyan jo reszek, mint az elejen, de azert ide is jutott 1-2 villanas, meg picit hianyozni fognak a karakterek. Es ezzel kesz, minden sorozatom kilove! Johet valami uj, amit eddig nem neztem/lattam pl a Firefly! :)