Keresés

Részletes keresés

alaptalan Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 121

ostoba legendák!

Nyilván a zsellérfiú nem lehetett a hercegkisasszony férje.

Suba-subához, guba gubához! Fiúra-lányra egyaránt!

Mikor mehetett a kisparaszt fia a 4 elemi után akár gimnáziumba?

Előzmény: Anyóca99 (92)
Barlangi. rája Creative Commons License 2018.12.07 -2 0 120

egyenRANGÚSÁG nincs!"

De van!

Egyenrangú szó jelentése: 1. Mással egyenlő jogú, akit a többiekkel azonos elbírálás, megbecsülés illet meg.'

Előzmény: alaptalan (117)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.07 -1 2 119

hogy tetszett mondani?

Előzmény: virágot szedő holló (90)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.07 -2 3 118

te is benyelted a HERstorys fasságokat?

(egy zsellérfiú előtt milyen lehetőségek álltak? Egy kubikos fia mikor lehetett bíró? A kanászé elöljáró?)

Előzmény: Anyóca99 (88)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.07 -1 2 117

egyenRANGÚSÁG nincs!

egyenJOGÚSÁG van!

(hát hol és mióta egyenrangú a szemsebész főorvos asszony a takarítónővel?)

Előzmény: Anyóca99 (86)
Kód 001 Creative Commons License 2018.12.07 -3 4 116

Ha gonosz lennék, folytatnám a mesét a női vonalról:

A lányka pedig frusztrált vénkisasszony ként tengette idejét, nyakában egy bizsúval,  Cirmi macska társaságában.

Frusztrált napjait a gazember férfiak szapulása, és axszappanoperák a tv Ben sz8nesitették.

Boldogtalanul élt, amíg meg nem halt. 

:)) 

Előzmény: alaptalan (107)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 115

írja  a "Victorious Vagina"

(muhaha)

Előzmény: virágot szedő holló (79)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2018.12.07 -1 2 114

Az USA esetében, ahonnan ez a mozgalom származik ez elég racionális gondolkodás. Ott is olyanok a válási törvények mint nálunk + ott a feleségtartás + börtön jár a gyerektartás és feleségtartás elmaradása esetén. A sima együttélés vagy alkalmi kapcsolatok esetén, meg ott a tömeges nemi erőszakolós, zaklatásos feljelentések a férfiak ellen, rengeteg a hamis vád.

Előzmény: Törölt nick (110)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.07 -1 0 113

fordítva viszont elvárás!

Előzmény: Törölt nick (65)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 112

és az a pina, amelyik a másikat csak járkáló dildónak tartja?

Előzmény: Anyóca99 (63)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.07 -1 0 111

tévedés!

Előzmény: Törölt nick (51)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 0 1 110

Na, ebben volt többféle megközelítés.

Nekem nem tiszta, mint is az MGTOW. Vagy legyen inkább a Saját Útját Járó Férfi, a SÚJF :D

Ha ez annyit tesz, hogy olyan férfi, aki a saját módján szereti élni a világot, nem soka ad a társadalmi megítélésre, nem alázkodik meg a nők előtt, hanem a saját céljai felé törekszik magabiztosan - akkor ilyen SÚJF-ot akar minden nő.

Ha viszont azt mondjuk, hogy a SÚJF nem házasodik, nem él együtt egy nővel, hanem a saját életét tekinti elsődlegesnek és nem szeret alkalmazkodni, akkor ez nem más, mint a szingli férfi.

Ha meg azt mondjuk, hogy az a férfi, aki sok sikertelen kísérlet után feladja a nők utáni sóvárgását és úgy dönt, hogy a vereséget beismeri és ezt büszkén vállalja, feladja a kudarcélményt okozó csajozást és másnak él, az meg egy kicsit ilyen lúzer SÚJF.

Na, melyikről beszélünk?

Előzmény: Neingang (62)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 0 0 109

Tudsz.

Előzmény: Aurelius Respectus (108)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2018.12.07 -1 0 108

Hol a topiknyitó ? csak tesztelem, hogy tudok e írni ide.

alaptalan Creative Commons License 2018.12.07 -1 4 107

vannak férfiak, akiknek sok kféle okból nem jön össze egy (legalább pár hétig) stabil kapcsolat.

Na most ezek közül kerül ki a MGTOW derékhad. Feladják. Már nem is keresnek tovább, beérik a hétvégi alkalmi puncival és kalap.

Vannak a még alkalmira is hiába ácsingózók, ezek egy része - ha már NAGYON szorít a "húdemeg" - hát alkalmanként lízingelnek egy bérpinát.

Mert a mindennapokban úgy hiányzik nekik egy gágogó istencsapása, mint ablakos szlováknak a hátraszaltó!. A modern gépekkel röhejesen egyszerű a garzon tisztántartása. Főzni meg még egyszerűbb és vva többféle ételfutár.

"Mai (NAGYON rövid) tündérmese:

A szerelmes fiú letérdelt a lány előtt és megkérdezte:

- Leszel a feleségem?

- Nem!

És ezután a fiú boldogan élt, kirándult, utazgatott, akkor és azt evett amikor és amit akart, motorozott, számítógépen játszott, úgy hagyta a WC-deszkát ahogy akarta, széthagyta a zoknijait, gatyáit és senki nem durcizott  érte.

És boldogan él, amíg meg nem hal."

Előzmény: Törölt nick (43)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 106

Most mé, jól eldumizgatunk itt, azt ha jön a 'keménymag', majd elhajtanak, ha akarnak:-)

Na, hát akkor megállapíthatjuk, hogy a feministák olyasmi ellen 'küzdenek', amik már a te korosztályodban sem léteztek:-) A nők meg maguktól is szeretnek 'felfelé' házasodni, ez nem igazán változott. Ez már eleve megkérdőjelezi, hogy azokban a régi időkben mekkora 'áldozat' volt részükről, hogy jómódú ffihez adták a szülők, és nem a falu slézinger bikájához, akihez a szíve pinája húzta volna:-)

Hát azok a 'statisztikák' pont a feminista manipuláció termékei, a szaktopikban már ki lett vesézve rendőrségi statokkal, hogy évente összesen nem ölnek meg annyi nőt Mo-on, mint amennyit a nane-ok családierőszak áldozatnak hazudnak. Éshát, a párkapcsolati gyilkosságok áldozatainak 1/3 pöcsös "nő", azaz, pont a pár ffi tagja.

Előzmény: Anyóca99 (105)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.07 -2 0 105

Na most akkor szétbuheráljuk a topikot ?  Kapunk a pofázmányunkra a nyitótól , oszt' igaza is lesz .

Az én korosztályomból már nem nagyon lehetett senkit belekényszeríteni egy nemakarom-házasságba . De a nagyanyámék idejében még szokás volt , anyám idején már csak elő-elő fordult . Hogy a birtok egyben maradjon , hogy az aktuális  "osztályból" ne csússzanak le , vagy éppen hogy feljebb léphessenek a nő házasságával .

Te hol éltél eddig lelkem ? Még ma is elcsépelik a nőt , ha kifogott egy olyan  "igazit" . (Nem mintha némelyik tényleg nem érdemelné meg , de azé' ne ez legyen már az elintézési mód !)

Elég régen olvastam egy statisztikát ahhoz , hogy emlékezzem a számokra , de tudom , hogy elképedtem hányan halnak meg hetente a családon belüli erőszak miatt .

....és nem a férfiak .

Előzmény: rocky cellar (103)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 104

Hát írjál mgtow ról. Egyáltalán mellik ffi az, amellik nem a maga útját járja? Legfeljebb csapódik mellé nő is:-)

Előzmény: Törölt nick (100)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 103

Jó, hát a paraszti világban kemény volt az élet, nekem is mesélt nagymamám, hogy milyen korán befogták dolgozni, mert apjok ottmaradt az i. vh ban, pontosabban ott kapott tüdőgyulladást, ami elvitte hamar.

De itt olyanokra gondolok, hogy mennyire voltál 'elnyomva', adták-vették-e a nőket mint egy zsák krumplit, meg agyba-főbe verték őket, mint ahogy a feministáriumban írva vagyon:-)

Előzmény: Anyóca99 (101)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.07 0 1 102

Neked meg igazad is van . Eldugulok .:-)

Előzmény: Törölt nick (100)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.07 -1 2 101

Igen ... sajna-bajna nem egy mai csirke vagyok (Szenteste betöltöm a 71-et , ha megélem) . Láttam/átéltem ezt-azt .

Tudod ... én még beszéltem a nagyanyámmal/nagyapámmal , akik éltek háborúban . A papa feszt az olasz frontról regélt , mer' ott volt . A mama meg arról , hogyan rejtegették a 6 gyerekből a négy lányt az orosz katonák elől (anyám pl.-ul egy álló éjjel álldogált egy vizes nádasban , mert máshová nem volt ideje elbújni) . Én meg már 16 évesen markot szedtem (ha tudod egyáltalán mi az) . Csak kis ízelítő a nem milliomosék életéből azért , hogy tudd , nem könyvben olvastam az életről .

De maradjunk csak a mai világban !

Szerinted egy családban ki tartja fejben , hogy a kölök kinőtte a cipőt , hogy szülőire kell menni , hogy be kell fizetni a csekket , hogy nincs otthon cukor , hogy mi legyen a vacsora/vasárnapi ebéd , hogy mosni kell , hogy a gyerek mindent berámolt-e másnapra a táskába ?  Mindezt munka mellett/előtt/után . Tagadható , de tény , hogy a nők működtetik a családot .

Előzmény: rocky cellar (94)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 100

Ez most mgtow topic, vagy feminista?

rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 99

Dehonnem. Ha már egyedülálló ffiakról van szó, szerinted helyettük 'házimunkázik' valaki? Azt most hagyjuk is, hogy a mai háztartási gépekkel ez mekkora 'munka', bármilyen piaci munkával történő jövedelemszerzéssel összehasonlítva:-)

Előzmény: Törölt nick (98)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -2 0 98

Nem baj.

Csak tény, hogy nem a férfiaknak kell több szerepben helyt állni - ellentétben azzal, amit állítasz.

Előzmény: rocky cellar (97)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 97

Na, most meg má az is baj, hogy mamá nem vattok 'elnyomva', és nem függtök a férfitől? Beszéjjétek má meg:-)

Előzmény: Törölt nick (96)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -4 0 96

Onnnatól, hogy a nőknek szintén heti negyven órát kell dolgozniuk maguk eltartásáért, és nem tartja el őket senki, nincs is miről beszélni, egyértelmű, kitől várják el a más szerepben való megfelelést is.

Előzmény: rocky cellar (89)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 95

Ez biztos, hogy ezen ffiak vannak felháborodva?

Előzmény: Törölt nick (93)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -1 2 94

Hát fenetuggya, sosem próbáltam:-) De te má régi bútordarab vagy, az itt felsoroltak közül tapasztaltál bármi hasonlót életed során? Vagy ez is csak olyan, hogy 'óvastam valahun, hogy állítólag ígyvót':-)

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -3 0 93

"Fene se várja el , hogy egyedüli kenyérkeresők legyenek a férfiak !  Ti meg fel vagytok háborodva ."

10/10.

:)

Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.07 -2 1 92

Jobb lett volna nőnek születni annó ?  Hogy gyerekkorodban apád , később a férjed mondja meg mit tehetsz és mit nem ?  Hogy esetenként még azt is megmondják kit szerethetsz , kihez kell feleségül menned ?  Akkoriban nem volt ám szex-éheztetés ! Mer' anyu kapott pár fülest , oszt' menten szexmániás lett .

Háborúban meg a nők vetettek/szántottak/arattak otthon .... ha nem akartak gyerekestől éhen halni . Esetleg még jól meg is erőszakolták őket , oszt' ha apu élve került elő , jó ha megtűrték azért , amiről nem is tehetett . Vagy eldobták , mint egy használt kapcát .

Az újabb korban pont az ilyen begyöpesedett  szokások/elvárások ellen megy minden . Fene se várja el , hogy egyedüli kenyérkeresők legyenek a férfiak !  Ti meg fel vagytok háborodva .

Előzmény: rocky cellar (89)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!