Keresés

Részletes keresés

szaunas Creative Commons License 2009.06.18 0 0 277
Tiszteletem a ráfordított energiáért!!!

Kezdetnek nem rossz...
Hajrá!!!
Előzmény: Törölt nick (275)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.17 0 0 276
Ma utaztam a 008-asal, 3-as trolipótlóként, hát mit mondjak.... a szöveg, a Köztemető főkapuk következik, végállomás következik, és hogy előbb mondja a megállót, aztán a következik-e eléggé fura, és az a busz :S borzasztó hangos, uj , azthinné az ember hogy suhan, de sztem egy ikarussal vetekszik... nagyon hangos, és utastájékoztatót sem lehet mindig hallani e miatt,mert akkor elöl megsüketülnénk... :S szoval, nemtom hogy lehetne-e de hangszigetelést még kéne bele rakni mert igy nagyon rossz :s viszont ami pozitivum, hogy meg a klima, és hogy a kijelzök is nagyon jók, apropo ment az utastájékoztató rendesen, troliban is :) és végállomásokat is normálisan irta ki :)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.17 0 0 275
Tudom, nem a legpontosabb munka, és ez az első ilyenem, de ha messziről nézzük nem is olyan borzasztó, :D és a lényegét nézzétek, jo lenne pár darab ilyen is a 2-esünkre :)
Szeretintetek? :D
ltnine2 Creative Commons License 2009.06.16 0 0 274
Elvileg időalapú jegyek lesznek, ergo nem lesz szakaszhatár.
Előzmény: Törölt nick (273)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.16 0 0 273
Beszélték már régebben, de akkor végülis lesznek szakaszhatáros vonalak? Vagy marad, az szakaszhatár ami most van?
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.15 0 0 272
Nem 25-re kell kész lenni. Ha ma lett volna valami, már teli lenne vele a média. Amúgy elvileg jól halad és június 25-re meg is lesz. legyen úgy!! :D
Előzmény: Törölt nick (271)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.15 0 0 271
Sziasztok!
Az új telephelyről, tud valaki valamit? Nem úgy volt, hogy Mára kellene készen lennie?
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.14 0 0 270
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.13 0 0 269
Igen! és nem egy busz küldeni ugy, mintha egy villamos lenne, hanem 2-t egymás után (csuklósat) igy talán jo lenne, de az eléggé rossz, hogy csak azt a 2 db. megállót csinálják... :(
LoLkA Creative Commons License 2009.06.13 0 0 268
Inkább észerűbb, ha a Kossuth - Rákóczi - Hunyadi - Péterfia utcán át közlekedik és a környező kis utcán tér visssza a Rákócsira. Vagy a Plaza előtt áll meg és a Bethlen - Honvéd - Péterfia utcán át tér vissza a Hunyadira.
Előzmény: Törölt nick (267)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.13 0 0 267
Mennének a nagyállótol- széchenyi- aztán vissza a tesco mellett, azt nem tudom milyen utca,(talán a hatvan utca) és aztán sima villamos sin melett, egyetemél meg vissza a sugárúton... kicsit meg lenne variálva, de menne, és igy meg nem sok értelme van .:s
LoLkA Creative Commons License 2009.06.13 0 0 266
Ahol eddig is az elmúlt 2-3 alkalommal. Még az ideiglenes megálló is megvan.
Előzmény: Törölt nick (265)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.13 0 0 265
A Plazánál hol forduljanak meg? :)
Előzmény: LoLkA (264)
LoLkA Creative Commons License 2009.06.13 0 0 264
Hát ez az, így mi értelme van?
Legalább a Plazaig kéne járniuk.
Előzmény: Törölt nick (262)
LoLkA Creative Commons License 2009.06.13 0 0 263
Szerintem csak azok járnak amik a trolivonalakon is. Szvsz két szóló.
Előzmény: ltnine2 (260)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.13 0 0 262
Ez a kérdés igy 2 értelmű, Mármint hogy nem ugy van, hogy a villamospótlók az egyetemig mennek? én azt hittem, hogy igy van... most olvastam hogy a templomig... de akkor minek az egész?:S
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.13 0 0 261
Végig is mehetne az egyetemig... nem úgy van?
ltnine2 Creative Commons License 2009.06.13 0 0 260
Nekem tényleg foggalmam sincs, hogy milyen buszok.
Igaz a Cívisek járnak? És azt meg tudnád mondani, hogy hány darab közlekedik a villamos vonalon?
Előzmény: ZotyaJ (259)
ZotyaJ Creative Commons License 2009.06.13 0 0 259
Szerinted? :D
Én inkább azt kérdezném, hogy milyen technikai akadálya van annak, hogy a buszok csak a Dósa Nádor térig közlekednek és nem a Debrecen Plazaig?
Előzmény: Törölt nick (258)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.13 0 0 258
A mai napon kezdődött a VII. Pulykafesztivál, és igy nem közlekednek a villamosok!
A HV buszai vannak kint, vagy civis18-ak? :) Tudja valaki?
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.12 0 0 257
Köszi a választ :)
Uj buszokérkeztek, Rendszámukat nem láttam, kb 5-6 busz lehetett, volt benne Szóló és csuklós is!
ezek ma jöttek, 19 óra felé!
ZotyaJ Creative Commons License 2009.06.12 0 0 256
Mivel az önkormányzat nem teheti meg, hogy közvetlen a volánnal szerződik, mert a Cívisbusz Konzorciummal kötött közszolgáltatási szerződés biztosan tartalmaz egy olyan kitételt, hogy más szolgáltatót nem vehet igénybe az önkormányzat.

Továbbá kérdéses az is, hogy a DKV Zrt. és az Inter-Tan-Ker Zrt. között megkötött szerződés tartalmaz-e kizárólagosságot, vagyis azt, hogy DKV csak az Inter-Tan-Kertől veheti meg az autóbuszok vonali ellátását.

Ezek után, ha nagyon szükség lesz buszra, akkor ahhoz kell az Inter-Tan-Ker hozzájárulása, vagy ők bérelnek a volántól és adják tovább a DKV-nak... De ki tudja, elég kusza az ügy, bármi lehet
Előzmény: Törölt nick (254)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.12 0 0 255
Jah, ez kérdés lenne :)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.11 0 0 254
"akkor a HV bizonyos hogy segítő kezet nyújt. "
Ez, hogy a hajdu volán besegít, ehez nem kell valami városi beleegyezés a hivatal, vagy valami részéről? Mert ha a HV besegít, akkor a DKV szolgáltatásait nem veszik igénybe, és az nekik nem jövedelmez ...
Garficicus Creative Commons License 2009.06.10 0 0 253
a HV még kivár, hiszen lehet, hogy korai a sietség, eladni a buszokat melyek helyi forgalomból felszabadulnak. Jelenleg a szolgáltatóváltás körülményei homályosak, és megeshet, hogy a DKV mindenben nem lesz képes rendelkezésre állni, és akkor a HV bizonyos hogy segítő kezet nyújt. Tehát lehet, hogy még néhány busz megmarad ha szükség lesz a HV ilyen irányú segitségére.
Előzmény: bobalt (252)
bobalt Creative Commons License 2009.06.10 0 0 252
érdekelne, hogy hova kerülnek, vagy mi lesz Volános buszokkal?
Eladtak már belőlük? Ha igen, akkor hová? Melyek kerülnek leselejtezésre?

Valószínűleg jónéhány darab a Bakony Volánnál fog kikötni.
Előzmény: szaunas (251)
szaunas Creative Commons License 2009.06.09 0 0 251
Kérem, ha tud valaki válaszolni, akkor legyen olyan kedves, és tájékoztasson minket:

érdekelne, hogy hova kerülnek, vagy mi lesz Volános buszokkal?
Eladtak már belőlük? Ha igen, akkor hová? Melyek kerülnek leselejtezésre?

Más.

Július 1-én, vagy előtte lesz valamilyen össznépi "ünnepélyes bevonulásuk" a Cívis buszoknak?
(pl: sajtónak, propagandának, reklámnak, látványnak - vagy csak simán, mint aztán mindennap kiállnak és kész?)
Mert látványnak sem lenne utolsó...
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.08 0 0 250
Voltam villamosozni, ma kezdődött a tartóoszlopok kicserélése, de azt kell mondjam, hogy rosszabb követési időkre, és felkészültségre számítottam. Az egész jol meg volt szervezve, a DKV hoz képest..... bár, azért villamospótló buszokat be tehettek volna, elég sokan voltak! adok egy pontot ezzel a DKV nak :) Másnak, erről mi a véleménye?
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.07 0 0 249
"Ősszel kezdődik a villamospálya építése, a villamos tendert is nemsoká ki kellene hírdetni.
Pontosan mi a kihirdetés dátuma?"

Google-n keresgettem , Ezt találtam ...
2009.05.05 14:10

A sikertelen pályázat miatt három hónapot csúszik a szerelvények beszerzése - jelentették be kedden.
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.07 0 0 248
Hát, már ha megkérdezted, :) igen...
Azért, mert választani kellett, és nekem jobban tetszik a Civis18 ;)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!