Élve Wall kolléga meghívásával 2006.09.16-án elmennénk az edzésetekre, és legetőség szerint kipróbálnánk pár cuccost... Természetesen, ha még aktuális a meghívás!
Sisak ügyben is az lesz, hogy megkamillázom, oszt eldöntöm... :)))
Az Ipar utcában voltam a fickónál, akkor nem volt semmi cucca... Elvileg next héten lesz cuccos! Meglesem a másikat is, de akkor úgy megyek, hogy mindkét helyet megnézem!:)
Aztán gyógyulgasssá' !!!
Ja, csináltam pár képet, amelyek a SOLDIERS helyi Chapterét ábrázolja. Ha valakit érdekel szívesen elküldöm mailben...
Fogadjunk hogy direkt húzod az időt hogy nehogy véletlenül ki keljen menned a Nevetési Irány 2006-ra:)))
Na akkor minél hamarabb meg kellene gyógyulni mert a döntön úgy gondoltam hogy a legkeményebb kező def menne fel a pályára csak azért hogy mindenkinek jó legyen (mankók meg ilyenek persze játszhatnak):)))
Az Úr 1314. esztendejében jóformán egy maroknyi éhező skót hazafi rohamra indult Bournerbof mezején. Költői megszállottsággal harcoltak, bátorszívű skótokként küzdöttek, és kivívták a függetlenségüket. Csak hogy lássátok, had jöjjön az a halál csoport.
Megteszem a gyógyulást!Minden este koncentálok a csontomra hogy gyorsabban forjanak.Tegnap este már láttam ahogy a csontszövetem összeér és erősebb lesz mint korábban.
Nem kell feladni mert szerintem a csapatnak van sansza.....
Szeva arcok!!!! Holnap nem biztos h tudok menni !!! Tesómat korházba kell majd vinni pestre!!! De lehet h eltudok menni!!!! Remélem elengedtek!! A mecsek meg elég kemények lesznek!! Pont a katonákhoz illő küzdelem lesz!!!!! De csak megoldjuk ezt is!! CSonti te meg siess vissza mert a döntőben nem lesz az igazi nélküled játszani:):) na csáó
Blue Blowjob! Ez a kifejezés jobban illik a kupa kiírására.....
És jó hogy ilyen sorsolásért és ennyi meccsért (papírforma szerint 2) kifizetthetünk 260eFt-t. Király! Támogassuk a jobb lehetőséggel bíró csapatokat!!!!!!!
Csontikám! Gyógyulj meg minnél hamarabb!! Szeretnélek már újra lefejelni a pályán!!! :) (nem szerelni :(...!!! )
Ezt egy kicsit sajnálom mert így borisz nem tudja elkapni csak a döntöben Cseperkáló Petit, bár most meg itt lesz neki Joe aki egyébként Joseph Scott Selmser:))))
Budapest Black Knights vs Solnok Soldiers Bp 13.00 2006.09.02.
Szolnok Soldiers vs Debrecen Gladiators Szolnok 13.00 2006.09.24.
Na Arcok ez nagykirály sorsolás lett:))A Debrecen ellen már én is lehet hogy tudok játszani ezért a BBK-t még nélkülem kell (és lehet is) megverni.Nekem nagyon bejön ez a dolog még tovább is lehet jutni.....