Szerintem Corrales nincs bent a top 5 kapusban ! Oda olyan kapusokat sorolnám akik egy jó átlagot tudnak huzamosabb ideig letenni .Corrales nem az a kapus Landin ,Vargas ,Buric ,Nielsen ,Milosavjev ilyen kapus. Abban se értek egyet ,hogy pár hónapja van ez a hullámzás mert tavaly is megfigyelhető volt ugyanez nála .Bizonyos meccsekre össze tudja rakni magát és kb ugyan annyira meg nem.Wolf szerintem előtte jár mert Kielcét kb ő vezette a bl döntőbe .Ott ha hozzuk szerintem azért ,hogy legyen egy stabil első számú kapusunk.
szerintem előbb volt a hosszabbítás, és utána a megkeresés. ha emlékszel, az első hírek arról szóltak, hogy 25-től Bukarest, és ez módosult 24-re, amikor kiderült hogy opciós a 2. év.
amúgy szerintem van azért olyan klub, ahol két egyforma tudású van: a Barca, de nekem még a Flensi és a Nantes is idefér.
Cupara hosszabbítását december közepén jelentette be a Veszprém. Azóta mindössze másfél hónap telt el. Ha tervei lettek volna a csapatnak, hogy mást igazoljon helyette, akkor miért kellett bejelenteni egyáltalán?
Ráadásul Wolf érkezése (Remilivel ellentétben) szerintem nem passzol a képbe.
Egy részről a Veszprémnél van egy klasszis kapus (Corrales), aki simán top5 kapus a világon, több éves átlagban az elmúlt éveket nézve. Igaz, hogy az elmúlt pár hónapban nem volt olyan formában, de nem is lehet mindig top formában lenni és neki nem is most kell, hanem majd tavaszra.
Másik oldalról vizsgálva, vannak csapatok, akik a Veszprémmel összemérhető kerettel rendelkeznek és 1 db közel olyan komoly kapusok sincs mint Corrales. Ilyen például a Kiel és a Szeged. Nekem nem tűnik valószínűnek, hogy ha szétesik a Kielce és Dujshebaev Szegedre megy, akkor Miklerrel és Imsgarddal tervezi a jövőt. Minden tiszteletem Mikleré, de 38 éves és sajnos már ő sem lesz fiatalabb.
Ráadásnak ott van Wolff szemszöge is. Ha jól tudom, Ő A Kielből azért jött el anno mert nem jutott neki elég játéklehetőség Landin mögött/mellett ... a Bundesligában és a BL-ben. Szerintem Corrales mellett lényegében pont ugyanaz a probléma állna fenn itt, de talán hatványozottan, mint amiért ő eljött Kielből.
Ezzel együtt persze a tévedés jogát fenntartom, hisz láttunk már meglepő igazolásokat. De számomra Wolf ideigazolásáról való találgatás azt az időszakot idézi, amikor Nagy Laci ideigazolt és arról ment a találgatás a fórumban, hogy Kim Anderson lesz majd mögötte cserének. (miközben NL első szezonjában Terzic volt az első számú balátlövő...)
csak egyedül Corrales édes kevés lesz ,sajnos elég hullámzó a teljesítménye .Alluról saját nevelést felhozni meg nincs kit aki meg is üti kicsit is a szintet
Most mindkét fél próbál ebből a dealből a lehető legjobban kijönni
Mindkettőnek nehéz dolga van, hisz mindkettőnek qrvára kell valami. Az egyik félnek a pénz a másiknak a balkezes lövő. Egyik fél sem tud igazán keménykedni, pedig akar.
Most olvasom Kielce FB, szerintük a mi FB oldalunkon már ott van Remili bejelentése, egymást kérdezgetik. Teljes agymenés e történet. Mindenesetre lengyel vodka a fagyasztóban.
múltkor kérdeztem a feleségemet, hogy figyumár, visszamentünk az időben? asszem mikor Tamásfiam beszélt, akkor jutott eszembe, hogy basszus, ezeket már hallottam pár éve.
semmi sem változott azóta... és az a baj, hogy most megcsíptük a 8. helyet - ha nem így van, lehetett volna reménykedni (bár sok remény akkor se lett volna...)
egyre népszerűbb a kézilabda, egyre több ország hajlandó belefektetni a szükséges munkát és pénzt, és ami a közös bennük: nyitottak az újdonságra, haladnak a korral, és folyamatosan képesek meglepni a világot.
7 a 6 a dánoknál? szlovénok hátul maradnak hogy legyen a hely elöl?
nálunk semmi innováció, semmi haladás, sőt, zuhanórepülés van évek óta