Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Sabbah - meg Cohla meg Derej meg a többi letiltott fikanicked - jobb ha nem vergődsz, mert esetleg még magadat buktatod meg azzal, hogy már vagy 20x lopakodsz vissza RTL-klubot fikázni! Egy éve örjöngsz itt vazze, menjél azt' tüntess a tévéadó előtt ha ennyire gyűlölöd őket. Fárasztó vagy már...
Kérném,hogy az általam nyitott topicbólValóságshowkat nem kedvelők klubja vegyék ki a Kriptaszökevény nevű user hozzászólásait,mivel erősen sérti a jó közhangnemet.Legyenek figyelemmel arra,hogy nem a topic témájához kapcsolódik a hozzászólása.
értsd már meg, hogy nem oylan egyszerű, ez az új szoftver tartogat kellemetlen meglepetéseket, vagyis ez tanulóidő nekünk is! de rajta vagyunk a dolgon!
a hozzászólásaimat szeretném ha visszaállítanátok, eddig egyet sem sikerült ugyanis (thornak meg egy rakást, pedig nem is tett érte semmit, megjegyzem). a hozzászólások nagyon sok értékes információt tartalmaznak, melyek emberek tömegeit védi meg szélhámosoktól, kuruzslóktól, zavaros fejű gondolkodóktól. ez mindannyiunk érdeke. kérem intézkedjetek!
Képzelem. De ez lepattan rólam, egyszerűen nem engedhetem meg egy ilyen horderejű munka mellett, hogy még megfelelési kényszerrel is küszködjek. Csak a MM az, ami irányítja az életemet... Uhhh, egy kicsit el is érzékenyültem... Nem túl patetikus ez? Talán töröljem?
Semmit sem gyűlölök jobban, mint amikor egy általános keresőben az adott kifejezésre felhoz egy halom fórumot, amelyek semmilyen hasznos infoval nem szolgálnak, csak egy rakás belterjes köcsög makimajom a kiskutyája fényképét pakolja bele, hadd örvendezzenek a többiek. Ezt vedd mindenképpen figyelembe, amikor ezt kéred.
Szeretnélek megkérni, hogy amennyiben a Kicsi vonat - LGT asszociációs topic-ban található 99,100,101-es hozzászólások szerinted is kimerítik a tartalmi rombolás fogalmát, légy szíves, töröld ki őket. Engem rendkívül zavar, és azthiszem, ezzel játszótársaim is egyet fognak érteni.