Nekem úgy tűnik a Mester nagyon megkedvelte Editkét . Akár titkolt szerelmi szálat is felfedezni vélek. Mintha némi szomorúság is áradna szeretett Mesterünk soraiból.
kimarad a munkahellyen? A Mester egyedül győzi a sok megfeszített munkavégzést? na azér az naggyon jó érzés hogy személyessen kiván a z intenetsugárzón keresztül Buék ünnepet!
Csak a hűvös időre való tekintettel használtam, mert meghálálja magát a fásli is. Maradt még kb. 2.654321 ft-nyi darab fásli holnapra is a hidegre való tekintettel, ha hózik és fázok.
Hát ez a mai napon kezdődött 2009-es év úgy tűnik nem lesz katasztrófa szituáció mentes. Ha Editke is külföldre készül, akkor itt szerintem vége lesz a világnak. Hogyan lehetne itt valamit tenni G-k?
Kedves Mesternek is minden jót az Újj Évre. Sajnálatos szituáció, hogy Editke is külföldre szeretne utazni élni. Most akkor kivel fog Béla tortíjjázni?
Sys gt, ha igaz a babna, akkor Te egész évben kopizolni fox.:)
Úgy örülök mint a csuda. Hogy én lettem 2009 első kopizolóya. Mindenkinek nagyok BUÉK! Remélem mindenki kitűnően szórakozolt Szilveszter Sztanólle napon.
Nagy szeretettel köszöntöm a 2009-es évet ami a mai napon kezdődött. Nagyon kellemesen és hangulattal telt a szilveszter. Editke is csatlakozott hozzánk aki szintén külföldre készül. Nagyon sajnálom, hogy sokan elútaznak máshová. Mert nagyon fognak hiányozni.
jóreggelt kivánok! és sok sok naplót illetve rajongolást a tisztelt GéTé klubbtagoknak ! sajons nem kaptam tegnap, vagyis tavaly már Bodza pezsgőt, igy nem izleltem meg az izkombinációját, maradt a Bébé pezsgő, de azis finom volt. kellemes pihenést továbbra is, esetleg egy egészségügyi sétát, szép téliberek szituáció van odakünn. de sapka sál mer igen legényes!
Remélem mindenki jól érzi magát és nagyon boldog 2009-ben. Az emberiség is boldog a földön és a Gömbön. Részemről még egy kis utóhatása van a múlt évnek, valami ilyesmi hangulat mint az alábbi képen, de majd csak elmúlik egyszer.
Szép jó napot a 2009-es esztendő első napján! Ritka zimankó van kinn, repkednek a mínuszok és a hópelyhek.
Ma mi is lencsét étkezünk ebédlehetőség gyanánt, leves formában, curryvel és zamatos füstölt kolbásszal. És persze hogy azért: gazdagok legyünk. A hal és a csirke fogyasztása viszont rickor, előbbivel elúszik, utóbbival szétszélelődik a vagyon.
Szimpozáns és boldog BUÉK ünnepséget kívánok minden kedves rajongolónak, Bélának és az Újjnak, és azt, hogy semmilyen katszatsztrófa ne rongálhassa senki jókedvének a minőségét!
Az a farkasjuhászkutya méretű promléma áll fenn, hogy saccperkábé öt perc múlva nálunk bezár a közért és már nem tudok elszaladni bodza pezsgőér. Ezt a pechet.
De enélkül is szeretettel gondolok a Mesterre és a Gömbtársakra. Kellemes BUÉK ünnepet frappáns malacsülttel és pezsgőzöléssel, dallamos táncmulatság keretében!