Szerintem nem akad. Gr0 is már mióta nem ír, és soha senki nem hiányolja... (bár amikor jött a lopós-ügyeivel, akkor én is azt kívántam, bár jönne kevesebbet...) :-)
Köszönöm a köszöntőt! És a látatlanban kimondott dícséretet is, bár éppen ma mondtam valakinek, hogy kettőnk között ez sosem volt szokás :-))) Muszáj azonnal rámcáfolni?! :-)
Klogg! Tőled meg nem szeretném többször hallani, hogy "kiégtem" és "úgy érzem, már egyetlen rím sem fog eszembe jutni, soha...", mert ezek után az szokott lenni, hogy hazamész, és mindig beírsz pár ilyen gyöngyszemet! Szégyelld magad! :-)
Danczi! Egy napra volt szükségem ahhoz, hogy magamhoz térjek a rímeid okozta sokkhatástól! Már teljesen magamnál vagyok, úgyhogy tiszta fejjel mondom: egyszerűen bűn, hogy nem jössz gyakrabban!
Miféle "ocsmány perverzeseket, mééég"...?! Amit írtam, az bizsergetően erotikus volt, vagy inkább diszkréten szexuális. Maximum.
Neked viszont egy figyelmeztetés: Ez az új Fórum csinál néha olyat, hogy egyszerűen nem jeleníti meg a hozzászólás egy részét. Egészen biztos, hogy most is ez volt, mert emlékszem, mennyi rímet szoktál beírni... :-)
danczer kollegina! Ha csak úgy leülsz a monitor elé is ilyeneket rittyentesz, akkor heti egy ilyen akcióra kötelezlek. A miskárolást lehet, hogy már megénekelték előtted is, de így látatlanba mondom, hogy a tiéd jobb!
Figyelemmel a korszámlálódon történt minapi ugrásra, az alábbi köszöntőt fabrikáltam Néked:
Gyógypakolás
Nem vélétlenül iszap jár a
Kegyed eme szülinapjára.
klogg remekel szokás szerint (Saaaaab!:)
ses! El ne felejts 2005-ben is benézni!:)
CSABEE! ocsmány perverzeseket még, naaaaaaaaaaa!
Csak így tovább zöld küllő, házi feladat az alábbi marhaságnak valami jó címet találni!
Az sincs kizárva, hogy már mind volt, nem ellenőrzöm. Elrontja az ember örömét, a lelkesedését pedig lelohasztja :-) És hát mostanában mindkettőböl úgyis olyan kevés van...
Ezek most hirtelen felindulásból követődtek el, vagy egy ideje érlelődnek? Nagyon jók amúgy, kedvencem a karosszériás:-), de úgy rémlik, miskárolt már itt valaki régebben...