Jaj, jól van, most már csak lesz valami. El akartam most már menni a Millenárisba, itt vagyok egy köpésre, de akkor lassan majd csak mondanak valamit. Legalább h mikor zárul le ez a szavazásos bigyó és mikor derül ki, ki kap jegyet, ki nem.
Bazdmeg.... Mondjuk, akkor ideje lenne felhívni az Editors-t is, hogy szept 19.-én jelenésük van pesten, mert a sitejukon nincs feltüntetve...:))))))))
Igen, Editors in Budapest-es nekem is volt ma reggel valamikor. Már a guestlist-es mél után. Csak el akarnak minket bizonytalanítani, én tudom. :S Nem igaz, hogy nem lehetne egy kicsivel több infót megosztani a nép egyszerű fiával-lányával. :( Kíváncsi leszek, mikor derül ki, mi lesz.
megpróbálok törleszteni: http://www.facebook.com/event.php?eid=127908463613 próba szerencse alapon elküldtem a fenti oldalon megadott címre egy e-mail-t, és rögtön jött is egy "Hamarosan további információkat küldünk az Editors jegyekről." levél viszont ennek a levélnek a tárgya egyértelműen ez: "Out of Office: EDITORS" ebből azt szűrtem le, hogy ilyen levelet hiába kaptam/kaptunk ez egyenlő a semmivel ellenben azzal amit orsy kapott
Most találtam csak a topicot, és igazából Editors-t is csak egy jó hete ismerem behatóbban, de nagyon megszerettem! :) Egészen egyedi zene.. mármint nekem, mert nem ismerem azokat a bandákat, akikhez szokták hasonlítani őket. Próbálkoztam ezen a jegynyerős bigyón, és a szokásos "értesítünk majd a jegyekről hamarosan" email-en kívül kaptam olyat, hogy:
"This is to confirm that you have been added to the guest list. Please wait for further instructions. Mtv"
Valaki még kapott ilyet? Ez most szerintetek jót jelent? :) Azóta is rádiócsend van, nem jött semmi further informations. O.o Nem merek reménykedni, már így is túlságosan beleéltem magam egy koncert lehetőségébe!
én szintén kaptam levelet, hogy értesítenek majd a jegyekkel kapcsolatban :-) ellenben a b.nejem nem kapott :-( pedig egymás után csináltam meg a regisztrációt és ezt a szövegdobozba beírós nem tudom minek nevezzem mit ma délután egyébként most jutott eszembe, hogy mikor először írta be valaki ide a fórumra, hogy lesz koncert akkor rögtön elkezdtem kutakodni valami hivatalos infó után és találtam is valamit ... na most újra rákerestem és ezt volt az amit akkor találtam "FROM AUGUST 4TH TO AUGUST 31ST Play to Stop Europe for Climate is promoting a special competition: you could win a trip to Budapest for a special performance from the Editors! Play with MTV and Europe for more energy efficiency, less greenhouse gases and more renewable energies. See how to to partecipate on www.mtvplay4climate.eu." (mégpedig itt: http://forum.editorsofficial.co.uk/viewtopic.php?p=181597)
basszus, most hogy újra megtaláltam ezt az infót, elolvastam a hozzászólásokat is ... de béna vagyok, elnézést kérek mindenkitől :-((((
Hát igen, az egészben az volt a legdurvább... Sütött a nap mint az állat, kora délután, és a csávó olyan szinten embertelenül beteg showt nyomott a színpadon, hogy többen azt hitték tuti narkós... Pedig dehogy szimplán adrenalin így élvezi azt amit csinál... Ájjj de rohadt jó volt az a Szigetes koncert, asszem ma este meg is nézem újra a Waters féle dvd-t...:))))